Äitienpäivä runot. Hengellisiä runojani 2019-12-06

Hengellisiä runojani

äitienpäivä runot

Enkeleille ihmeet ovat pelkkä järjestelykysymys. Nyt kauempaa tulevat kiitokset, mutta ne on yhtä lämpöiset. Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistäpäivistä ja ajoista. Vintiltä pitäis hyvä piilo löytää, onhan sinne kannettu säilöön kaikenlaista romua sekä pari pöytää. Äitini pienoinen en sua mä nää, mut säilyvää on rakkaus tää se sieluun jää pois katoaa yön musta maa sun muistossa sen kirkastaa. Se synnyttää ne, hoivaa niitä ja vieroittaa ne itsestään.

Next

Äitienpäiväkorttirunot

äitienpäivä runot

Kalle kyllä vielä vaippoja käyttää, siksi hänen kävelykin hankalammalta näyttää. Sotkee kokki keltanokka tiplikkaaksi jakun. A Nobel Prize for motherhood is what I'd recommend. Each purpose has a description so that you know how we and partners use your data. Äitiys on lahja joka Sinulle on suotu.

Next

Runoja eri elämäntilanteisiin

äitienpäivä runot

Vasta aikojen perästä sen näen. Jätä jälki sisimpääni, että osaan paeta vuorillesi. Runosi ovat liikuttavia, herkkiä ja hoitavia. Mukana on pienet hetket monet, monet hauskat retket, menneet päivät lapsuuden äidin hellän rakkauden. Eniten hän ilahtuu, koska kuiskaa pieni suu: olet rakas minulle, sekä koko perheelle.

Next

Värssyt: Äitienpäivä

äitienpäivä runot

Kaikki maailman kauneimmatkaan sanat eivät riitä kuvaamaan sitä tunnetta, mitä sinusta ajattelen. . En koskaan ole ymmärtänyt mitä todellinen ystävä tarkoittaa, mutta nyt sen ymmärrän, kun tapasin sinut! Sinä joka hiljaa hoidit minua, silmissäsi ilo, valo hehkuva. Vaikka tämä on aika vanha viesti ketju, niin kuitenkin taas ajankohtainen. Fibromyalgia ja kivut uuvuttaneet, mutta Jeesus tullut hyvin läheiseksi hiljaisuudessa. Häntä on pitkä ja hieman hassu, joskus se on niin levoton.

Next

Positiivisia Sanoja: Äitienpäiväonnittelut ja

äitienpäivä runot

Elämäs on ohi, uskothan sen. Ja linnuilla on semmoinen taika, että päivänsankari sen kuulee: Onnea! Kiitos äiti, että voimme unohtaa riidat ja muutkin huonot hetket, että voimme muistaa kaiken hyvän ja kauniin. Orava, vikkelä eläväinen, aamulla pihalle ilmestyy. Lukemattomat kiitokset sanomatta jäivät epäitsekkäät teot palkitsematta, sillä äidit hiipivät hiljaa pois, kuin olisivat peitelleet nukkumaan kylläiset lapsensa. Heikki vielä koppalakin päähänsä panee sillain et tukka jää sen alle, no niin mä oon myös valmis veljeni Kalle. Hento kuin lapsen hius on rakkaus, yhtä hauras, yhtä puhdas ja väkevä.

Next

Runot äitienpäivä

äitienpäivä runot

Se murheen yössä on tähti kirkas ja lohtu aikojen vaihteluissa ja itsekkäiss' elon taisteluissa. On joukossa ihmistunteiden, vain äidinrakkaus sellainen. Olihan siinä sitä nuoruuden itsekkyyttä ja iso hujaus pelkkää ymmärtämisen puutetta. Jos haluat erityisen lahjan onnitella äitiä heidän päivästään, tässä on luettelo lasten runoista, jotka ovat täynnä rakkautta ja kiintymystä, jota voit kirjoittaa ja kirjoittaa kortille. Kuka kitkisi, kuka möyhisi niin, ettei kipu olisi liiallista.

Next

äitienpäivä runo

äitienpäivä runot

Nyt minulla on kuusi lasta - eikä minkäänlaista teoriaa. Viskoa napoittain lauteilla löylyä kärvistellä selkä köyryllä. Alkupäästä siltaa yksi lautakin on tippunut alas koskeen, sisko veljeään lohduttaa ja suutelee poskeen. Sinä joka jaoit vuodet nuoruuden, kuinka ymmärtäisin merkityksen sen? Joku niitä kysyi, se ilahdutti. Tänä päivänä huolet ei painaa saa ilo kouraiskoon kaikkien rintaa, ja kiitoksen sävelet kaikukoon pitkin maailman avaraa pintaa.

Next

Onnea, äiti! Lue lukijoiden kauneimmat runot äideistä

äitienpäivä runot

Mummolaan kun pyöräilemme, pilvenhattaraa ei näy. Kotiin turvalliseen, pesään pehmoiseen minut sylissäsi kannoit. Kiitos näistä hetkistä, arkisista, hyvistä. Kuinka onnellisia olla saammekaan, jos edes hitusen perimääsi kannetaan. Silloin, kun maailma syrjii lasta, äiti ei lakkaa rakastamasta. Kuka on se, johon lapsi voi aina turvata ja luottaa? Se on kauniin ja kiihkeän runouden Äitienpäivän äidille Caresses Tässä on kirjoittanut chilealainen kirjailija Gabriela Mistral, joka on omistettu kaikille äideille. Pari riviä tein kirjaimia tänään.

Next

Onnea, äiti! Lue lukijoiden kauneimmat runot äideistä

äitienpäivä runot

Kevätpäivä suloisin kukkaintuoksu ihanin tervehtii sua äiti kulta onnittelut saat sä multa! Kelle kerromme huolen häivät jo kiiruhtaa vuoden päivät. Ja aina kun kaipaat lohduttajaa, ymmärtäjää, saisin minä ottaa Sinut käsivarsilleni ja syliini, hyräellen tuuditella, hiuksiasi silitellä, ja kuiskata korvaasi, että kaikki järjestyy ja kaikki on hyvin. Tuli Elli-kantarelli ikäneito naapurista kulta koltussa kimalsi hienohelmainen murunen. Niin akka käski kukon kiivetä korkeimman sontakasan päälle minkä tunkiolta löytää, sitten akka meni taikasauvaa pyörittäen kukon etupuolelle, höpöti höpöti pone, tee tästä kukosta yksipaikkainen lentokone, ilman renkaita. Väijy mies huitoo ilmaa, huutaa miten pärjään ilman Hilmaa.

Next

Äitienpäiväruno

äitienpäivä runot

Lauri Viita - Äiti, kuka metsässä haastaa ja puhuu? Julia Summers Jua pari lasii kuaharii. Vielä kysyt - kelles muille pienoisille piimäsuille? Palasin lapsuusmuistoihin — tuoksut, rakkaus. Hän on kerran punnitseva meidät. Uskon, että todella monet saa kirjoituksistasi, puheistasi ja runoistasi sanomaa Jumalan sydämmeltä. Koira sitä aijaa takkaa, jossain myös väijy mies makkaa. Se on köyhä sun lempesi rinnalle panna, vaan puuttehet unhota, anteeksi anna! Enempää minä en tiedä herra Humpulikompastista, mutta sinä voit keksiä loput itse. Iloa hieman, riemua ripsaus, hyppysellinen hyvää mieltä.

Next