Aina sollie steen. Storfamilie 2019-12-03

Storfamilie

aina sollie steen

For eksempel flere av møblene. Kjøkken, spiseplass og stue er i prinsippet ett og samme rom, kun adskilt av to gamle tredører med glass, funnet på Vøienvollen gård på Sagene i Oslo. De var enig om at han skulle bli boende i det som hadde vært deres felles hjem, en stor sveitservilla på Ljan på Nordstrand i Oslo. Lengst til høyre, mormor Mette Sollie Steen og «Moffen» Odd Jørgen Steen. Selma og Pelle har Liam mellom seg, rett bak kommer Sofia. Startet med et samlivsbrudd For å forstå hvordan dette kom til, må vi dra tilbake i tid. Oppetter veggen, Pelle August Steen Skåning 5.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Det vil si, flere nye gamle vinduer. Men nå er de godt installert og svært fornøyd. Baderomsmøbel og front foran vaskemaskin fra Kvik. Fra venstre Tahani Aiesh, Aina Sollie Steen, Liam Aiesh Skaug 3 , Sofia Steen Skåning 10 , liggende foran, Selma Steen Skåning 10. Den er plassert i en skråning og har skog og grøntarealer tett på. Metrofliser fra Bergersen Flis, kjøkken fra Kvik, lamper fra House Doctor. Av og til blir Pelle sjalu på at Liam omtaler hans bestefar som sin.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Å ha besteforeldre i umiddelbar nærhet, , kan også gjøre hverdagen lettere. Hvem: Interiørdesigner Aina Sollie Steen 41 med barna Sofia 10 , Selma 10 og Pelle Steen Skråning 5. Her gjelder det å komme raskt frem. Hengekøya er stor nok til å romme hele familien. For å få lyset lenger inn i leiligheten har Aina revet vegger i etasjen som har allrom, kjøkken og stue.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

De bor i hver sin enhet, men deler gjerne måltider og tjenester med hverandre. Og i vinter tok vi med fiskestangen da vi gikk på tur ned til Fiskevollbukta. På hennes selvtegnede skisse sto to soverom i stedet for ett, et nytt bad og et nytt kjøkken. Gråfargen på veggen heter Grå Harmoni og kommer fra Jotun. Hvorfor: På beskjedne 64 kvadratmeter har Tahani lykkes skapt et komplett hjem for seg og Liam.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Aina Sollie Steen og samboeren gjennom 20 år valgte å gå hver til sitt. Det forklarer den grove teksturen i flere av materialene. Hva: 114 kvm stor leilighet over to etasjer med 15 kvadratmeter terrasse. Det tolv etasjes store bygget består av 141 leiligheter, fellesarealer og garasjer, men ruver likevel ikke i landskapet. Det blir vått og mørkt når det får vann på seg, men veggene lysner igjen så snart de er tørre, forklarer Aina.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Hvem: Nypensjonerte Mette Sollie Steen 63 Odd Jørgen Steen 70 Hvorfor: Mette og Odd Jørgen flyttet fra enebolig på Ski og inn til byen for å få mer frihet til å reise og for å tilbringe mer tid sammen med barnebarna. Å bo kan definitivt by på utfordringer. Mette utdyper: - Det er så mye morsomt som vi vil utforske. Feminine detaljer og industrielle elementer sørger for at leiligheten, rent stilmessig, går inn i vår tid. Samtidig har hun lykkes å klemme inn ett rom ekstra, nå har alle barna hvert sitt rom.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Og to gamle dørblad som skulle bli til skyvedører inn mot soverommene. For Aina var nok nettopp fravær av byggekaos ekstra viktig. Også Tahanis sønn Liam på tre, er på besøk hos de andre ungenes besteforeldre. Fargen på veggen heter Elegant, fra Jotun. Gulvet i heltre eik gir meg den følelsen. Derfor klinket de til og kjøpte leiligheten.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Bodde i foreldrenes leilighet først Siden har det gått slag i slag. Det har i alle fall ordnet seg for Aina Sollie Steen, hennes foreldre og til og med hennes kollega Tahani Aiesh. Det er med stor ydmykhet og glede vi gjør dette, forteller Aina. Ofte får vi kveldsmat eller frokost der, men det hender også at jeg strikker der. . Pelle har hørt rykte om nybakt kake hos Mormor og Moffen.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Vi dukker ikke plutselig opp. Det er et privilegium å få hjelpe mennesker med å få orden på omgivelsene sine. For familiene er ikke lei av hverandre. Her er de alle samlet i Ainas stue. Leiligheten ble pusset opp etter alle kunstens regler.

Next

Storfamilie

aina sollie steen

Hvorfor: Store strukturelle grep pluss utstrakt bruk av solide, rustikke overflater forvandler den relativt alminnelige leiligheten til et varmt og personlig hjem. Nå leverer mamma og pappa både mine og Tahanis unger til barnehagen når det er behov for det, og hverdagsmiddager spiser vi gjerne sammen, forteller Aina men understreker; - Vi ringer hverandre først, altså. Kravspekken gjorde at øynene raskt falt ned på den eneste brutalistiske boligblokken på Ljan. For ikke før Aina hadde forvandlet sin fireroms til en femroms, bygget nye rom til hvert av barna, renovert ett helt bad og bygget nytt kjøkken, oppdaget Tahani sin hule en etasje lenger ned i samme blokk. Midten: De gamle trefjølene fremskaffer gode minner. I boligblokken fra 1973 har de funnet hver sin leilighet — og det fellesskapet de ønsket seg. Resten av leiligheten er malt i helhvit 0500.

Next