Apple huolto helsinki. mcare Jyväskylä 2020-01-03

Apple Watch

apple huolto helsinki

Normaali huoltoaika on ruuhkasta riippuen vain 1-2 tuntia. Hyödynnä vakuutuksesi: iTapsa on vakuutusyhtiöiden hyväksymä huolto Usein esimerkiksi koti- tai matkavakuutuksesta. Tarkemmat ohjeet huoltoa varten löydät. He antavat sinulle ammattimaista, puolueetonta neuvontaa. Takuumme ei kata vaurioita, jotka ovat aiheutuneet vahingoista tai luvattomista muokkauksista.

Next

Puhelimen huolto ja korjaus Helsinki

apple huolto helsinki

Applen rajoitettu takuu kattaa akun, jonka toimintahäiriö johtuu valmistusviasta, mutta se ei kata akkuja, jotka kuluvat normaalikäytössä. Lisää tietoja helposti huoltoon palvelusta sekä huollon tilauslomakkeen löydät. Voit verkossa ja , jos tiedoissamme on virheitä. Tector ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Saat tietää, mikä tietokoneessasi on vikana, sekä paljonko korjaus tulisi maksamaan — jo ennen kuin teet korjauspäätöksen. Takuun ulkopuolisten huoltojen hintaan sisältyy myös 12,40 euron toimitusmaksu. Voit tarkistaa kattavuutesi tilan verkossa ja , jos tiedoissamme on virheitä.

Next

Digishop verkkokauppa

apple huolto helsinki

Palvelemme Helsingissä arkisin klo 9-17. Kaikkien niiden teknikot ovat Applen kouluttamia. Jos iPadisi täytyy vaihtaa, lähetämme sinulle korvaavan laitteen, jossa on tehdasasetukset. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Tähän ei sisälly vahingosta johtuva vaurio, josta peritään maksu.

Next

iPhone: korjaus

apple huolto helsinki

Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Maksu noudettaessa myymälässä Halutessasi voit maksaa tilauksesi myymälässä, kun noudat tuotteet. Digishop huoltaa iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Sony ja muut älypuhelimet, mobiililaitteet ja tietokoneet toimipisteissämme Helsingin Arabiassa, Töölössä, Tuusulassa ja Tampereella. Jos tarvitset uuden virtalähteen Apple-laitteellesi, suosittelemme, että ostat Applen virtalähteen. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Next

Apple (Suomi)

apple huolto helsinki

Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia ja palautuksia: , tai 09-35081770 arkisin 10-17. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Mikäli tuotteen hinnassa on ilmeinen ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Koska myyjä ei voi vaikuttaa tuotteen lopullisiin käyttöolosuhteisiin, kuljetukseen, varastointiin, käsittelyyn tms. Huollamme kaikki iPhone-mallit vanhoista uusimpiin.

Next

Virallinen Apple

apple huolto helsinki

Näin voimme tehdä nopean ja ennen kaikkea edullisen huollon laitteellesi. Kaikki huoltomme suoritetaan Applen ohjeiden mukaisesti ja Applen toimittamilla alkuperäisillä varaosilla, jolloin laitteiden alkuperäinen takuu säilyy. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Meillä voit maksaa myös laskulla. Yritysasiakkaisen maksutapa on Checkout-maksunvälityspalvelu, Netsin luottokortit ja maksu myymälässä. DigiStore Finland Oy Teiskontie 17 33500 Tampere Huom! Normaali huoltoaika on ruuhkasta riippuen vain 1-2 tuntia. Varimportin valtuutettu Apple-huolto palvelee Helsingissä ja Turussa.

Next

Huoltopalvelut

apple huolto helsinki

Akun vaihtamisen hinta määräytyy iPhone-mallin mukaan ja sen mukaan, kuuluuko vaihto takuun tai kuluttajansuojalain piiriin. Elinikäinen takuu tarkoittaa kaikkia korjauksia, lukuunottamatta akkuja ja kosteusvaurioisia laitteita. Mikäli tuotetta ei ole enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Takuumme ei kata normaalissa käytössä kuluneita akkuja. Fonum hinnasto 2019 Puhelinhuolto nopeasti ja vaivattomasti. Palautukset Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen.

Next

iPhone: korjaus

apple huolto helsinki

Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava huolto- ja korjausvaihtoehto. Vaikka huollamme kaikista maista ostettuja Apple-tuotteita, kuluttajasuojaan vedottaessa voimme huoltaa vain Suomesta ostettuja laitteita, lisätietoa Applen takuusta ja kuluttajasuojan mukaisesta huollosta löydät. Korvaava laite ei sisällä omia tietojasi, vaan sinun täytyy varmuuskopiosta. Myymälöissämme myös runsaasti tarvikkeita ja varaosia mobiililaitteisiin. Jos sinulla on AppleCare-sopimus iPadille, olet oikeutettu akun vaihtoon, jos iPadisi akkukapasiteetti on alle 80 prosenttia alkuperäisestä. Voit myös lähettää iPhonesi Applen korjauskeskukseen.

Next

Apple

apple huolto helsinki

Omalla autolla — mcare Oy -kyltein merkityt asiakaspaikkamme löytyvät sisäpihalta, myymälän vasemmalta puolelta porttikongin jälkeen kaksi ensimmäistä paikkaa vasemmalla. Annamme tekemillemme huolloille ja asentamillemme varaosille elinikäisen takuun. Helpoin tapa huoltaa laite on piipahtaa johonkin 25 liikkeestämme. Olipa kyse irronneesta näppäimestä tai kiintolevyn kuolemasta vaativine datanpalautuksineen, me hoidamme homman. Applen rajoitetun takuun ehdot täydentävät sinulle suomia oikeuksia. Alla olevasta kartasta näet, mihin kannattaa pysäköidä. Yrityksillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä ole erikseen sovittu kirjallisesti.

Next