Billig overnatting kristiansand. Overnatting i Kristiansand * Rimelig overnatting i Norges beste ferieby! 2019-12-06

Hotell Kristiansand

billig overnatting kristiansand

Kristiansand sentrum, også kalt Kvadraturen, er virkelig verdt et besøk i løpet av sommeren. Det er en opplevelse i seg selv å strene langs Markens. Se gjerne på videoen eller i bildegalleriet for å få mer informasjon, eller for å ta en nærmere titt på rommene. Det er ikke dusj og toalett i hyttene, så man må bruke felles sanitæranlegg i nærheten. Er du heldig får du kanskje se et vaskeekte sjøslag? I resepsjonsområdet er det også fint å sette seg for å ta en kopp kaffe eller kanskje jobbe litt.

Next

Hotell Kristiansand sentrum. Bo bra og billig (Norge)

billig overnatting kristiansand

Kristiansand tilbyr mer sommeraktiviteter enn du kan forestille deg. På bystranden kan man nyte late dager, kanskje med noe kaldt å drikke og en matbit på de mange koselige spisestedene i nærheten. Kristiansand har ferjeforbindelse med Hirtshals i Danmark, togforbindelse med Stavanger og Oslo — og flyforbindelse fra Kjevik Lufthavn både til nasjonale og enkelte internasjonale destinasjoner. Feriesenteret har så mye å by på at du gjerne kan ta hele ferien hos oss om du vil. Torvet — mat, fontener og liv, både sommer og vinter. Shoppingmuligheter er det for øvrig flust av i Kvadraturen. Bystranden er også en av veldig få strender som har fått «blått flagg» Det betyr at den etterlever strenge krav til blant annet vannkvalitet og fasiliteter.

Next

Hoteller i Kristiansand, Norge

billig overnatting kristiansand

Både små og store gleder seg, og i år skal vi også få med oss Kaptein Sabeltann show. Her får barna se eksotiske dyr, Kardemomme by, Kaptein Sabeltann og mye mer. Disse aktivitetene ligger spredd rundt i parken slik at man kan besøke dem litt etter hvert. Så hvorfor skal du legge turen til akkurat Kristiansand? Du kan kjøre trikken i Kardemomme by, oppleve gate-teater, skute-teater og til og med tog-teater. Dersom dere er flere som kommer sammen, har vi plass til det også.

Next

Hoteller i Kristiansand, Norge

billig overnatting kristiansand

Det er familierom og bad tilrettelagt for rullestolbruker. Det er personlig, men ikke påtrengende. Og nord for «Kvadraturen» kan man besøke de vakre parkområdene Baneheia og Ravnedalen. De fleste av disse leilighetene har nydelig sjøutsikt. Med kort vei til badestranden, sjø og lekeområde er våre hytter ideelle for barnefamilier. Her kan du bo i hytte, telt, bobil eller campingvogn.

Next

Billig Hotell Kristiansand Sentrum >> Overnatting Kristiansand

billig overnatting kristiansand

Her får du følelsen av å være for deg selv. Møterommet har fast lavpris på 990,- Kristiansand har mye å by på Vi har allerede nevnt vår nærmeste nabo «Markens», som lyser med tusenvis av hvite lys i førjulstiden og fylles med vakre blomster på sommeren. Her får man virkelig den gode følelsen av å feriere på Sørlandet. Med dette på plass blir det mye enklere for oss å fokusere på deg. Å se og gjøre i Kristiansand I Kristiansand er det mye å ta seg til, vår som sommer, høst som vinter.

Next

Hotell Kristiansand sentrum. Bo bra og billig (Norge)

billig overnatting kristiansand

Ettersom vi ligger i kvadraturen ligger hele sentrum av Kristiansand, i umiddelbar nærhet til hotellet. Her finner du et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og klatrevegg. Book din overnatting i Kristiansand hos Hamre Familiecamping. Det gjør du hos oss. Campingplassen har åpent fra 16 April til 16 September. Ikke langt unna ligger også en barnehage med ballbinge som gjestene får bruke. Løver og tigre er det best å betrakte på litt avstand, slik at du kommer hjem igjen i en hel bit.

Next

Hotell Kristiansand

billig overnatting kristiansand

Perfekt for både store og små pirater. Ellers er den sjarmerende, lave trehusbebyggelsen i «Posebyen» et besøk verdt — og i området rundt den gamle fiskebrygga er det bygget opp et spennende miljø med restauranter og utesteder på bryggekanten. Send oss en epost på post kristiansandferiesenter. Er det mulig at nydelige senger, smakfull frokost og lokasjon midt i sentrum kan være billig? Det kan derfor være lurt å bestille din ferie tidlig. Bra hotell i Kristiansand Vi har mange faste kunder som kommer tilbake igjen og igjen. Dersom du også ønsker å oppleve andre ting, ligger vi midt i smørøyet for det meste som skjer på Sørlandet.

Next

Hotell Kristiansand > Billig Overnatting Kristiansand > (Fra 399)

billig overnatting kristiansand

Velkommen til Åros Feriesenter — overnatting i Kristiansand. Vi har 2 felleskjøkken med sitteplasser og tilgang til kokemuligheter og stekeovn. Se vårt kart for plassering av campingvognplassene. Skulle det dukke opp en sjelden regnværsdag er det bare et par kraftige steinkast bort til et av Norges største shoppingsentre, Sørlandssenteret. På fine sommerdager er det kanskje ikke så interessant å gå inne på et varmt kjøpesenter, så ta heller turen til Markens, en gågate i enden av det store torget i sentrum, like ved havnen.

Next

De 10 beste hotelltilbudene i Kristiansand

billig overnatting kristiansand

Selskaper Hamresanden Resort arrangerer alt fra små selskap til store kurs og konferanser. Ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård finner du Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen. Hyttene har en hyggelig terrasse hvor man kan nyte kveldssolen og noen av de ligger like i vannkanten. Vi håper jo det skyldes at de har blitt veldig glade i oss, men noe må nok også tilskrives vår fantastiske beliggenhet. Heldigvis ligger hotellet vårt bare noen få minutters gange herfra. Vi har samlet alle de store reisesidene i et søk som gjør at de konkurrerer om å gi deg den beste prisen på hotell. Kommer du med båten fra Danmark tar det bare et par minutter å spasere til hotellet.

Next