Bilxtra trondheim. Biltema 2019-12-26

Thule Retailer

bilxtra trondheim

BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til rimelige priser. Bedriftsbeskrivelse BilXtra er Norges største bilutstyrskjede. Som kunde hos oss skal du føle trygghet. Er noe feil på oppføringen? Våre gode medarbeidere, samt et godt utstyrt verksted, skal gi deg som kunde en ekstra sikkerhet hos oss. Er noe feil på oppføringen? Vi har reservedeler innen eksos, elektrisk anlegg, bremsesystem, olje og filter, lys, varmesystem, viskerutstyr og mye mer - til alle merker og bilmodeller.

Next

Verksted

bilxtra trondheim

Vårt verksted er tilknyttet BilXtra-kjeden, en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder. Verksted med lang erfaring Namsen Auto setter service høyt, og har derfor et stort og moderne verksted. Vil du bestille time eller deler, kan du benytte skjemaet under. Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita. Våre gode medarbeidere, samt et godt utstyrt verksted, skal gi deg som kunde en ekstra sikkerhet hos oss.

Next

BilXtra

bilxtra trondheim

Vil du bestille time eller deler, kan du benytte skjemaet under. BilXtra kjeden er basert på franchise-prinsippet og gir butikken en rekke fordeler som kommer forbruker og forhandler til gode. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand. Leverandør til det norske ettermarked I de senere år har Sørensen og Balchen bygget ut distribusjonsnettet i et høyt tempo. Her utfører vi alt innen service og reparasjoner på biler, bobiler og campingvogner.

Next

Thule Retailer

bilxtra trondheim

Enten du skal skifte ut vindusviskere selv, eller du er en hobbymekaniker som selv reparerer bilmotoren, skal du finne det du trenger hos BilXtra. Verksted med lang erfaring Namsen Auto setter service høyt, og har derfor et stort og moderne verksted. Bildelsalg — butikksalg og nettbutikker, delesalg med levering på et senere tidspunkt. Vi gjennomgår en nøyaktig og detaljert kvalitetssikring på alle våre biler, bobiler og vogner før de legges ut for salg. Foretaket ble startet i 2000-08-29 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-09-27 og som et Aksjeselskap. Derfor har vi lagt inn alle bildeler systematisk i en digital katalog, så du enkelt finner den rette delen til akkurat din bil.

Next

BilXtra

bilxtra trondheim

Det ble etablert som handelsfirma og bilimportør i 1907 og har siden den tid vært en ledende distributør av slitedeler og rekvisita. Du skal være sikker på at du får riktige deler når du handler av oss. Her utfører vi alt innen service og reparasjoner på biler, bobiler og campingvogner. Vi gjennomgår en nøyaktig og detaljert kvalitetssikring på alle våre biler, bobiler og vogner før de legges ut for salg. Ønsker du mer informasjon angående mulighetene for å drive egen BilXtra butikk kan du ta kontakt med kjedekontoret ved hoh sogb. BilXtra holder til på besøksadressen Hvittingfossveien 153, 3086 Holmestrand. Ønkser du å starte opp en egen BilXtra butikk? Du kan ta kontakt med BilXtra på telefon 33 09 98 90, ved å eller.

Next

Biltema

bilxtra trondheim

Store bilutstyrsbutikker, bilutstyrs forretninger, bilrekvisita kjede-butikker, bildelsalg og verksted-kjeder. Foretaket ble startet i 2000-08-29 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-09-27 og som et Aksjeselskap. Mekonomen, Bilexstra, Biltema bildeler reservedeler butikksalg salg i Oslo Mekonomen bildelsalg bilrekvisitabutikk Bilxtra bilutstyr Jacob bildeler bildelsalg Torshov bil, Torshov bilrekvisita salg bildeler bilutstyr, reservedeler Veng karosserideler, erstatningsdeler. Store bilutstyrsbutikker, bilutstyrs forretninger, bilrekvisita kjede-butikker, bildelsalg og verksted-kjeder. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand.

Next

BilXtra

bilxtra trondheim

BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 detaljistforretninger som selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon og båtutstyr samt utvalgte produkter for hjem og fritid. Som kunde hos oss skal du føle trygghet. BilXtra holder til på besøksadressen Hvittingfossveien 153, 3086 Holmestrand. Hos BilXtra finner du alt du trenger av bildeler på nett. Du kan ta kontakt med BilXtra på telefon 33 09 98 90, ved å eller.

Next

Biltema

bilxtra trondheim

Foretaket har 5 registrerte ansatte. BilXtra har et av de største sortimentene av originale bildeler med matchende kvalitet på nett i Norge. Gjennom oppkjøp og etablering av BilXtra-avdelinger har konsernet forsterket sin posisjon som Norges ledende distributør mot rekvisita- og verkstedsbransjen og BilXtra er i dag et av de mest kjente varemerker. Mekonomen, Bilexstra, Biltema bildeler reservedeler butikksalg salg i Oslo Mekonomen bildelsalg bilrekvisitabutikk Bilxtra bilutstyr Jacob bildeler bildelsalg Torshov bil, Torshov bilrekvisita salg bildeler bilutstyr, reservedeler Veng karosserideler, erstatningsdeler. Bildelsalg — butikksalg og nettbutikker, delesalg med levering på et senere tidspunkt. Du kan derfor være helt trygg på at delen du bytter ut vil ha samme gode funksjon og levetid som den autentiske bildelen som fulgte med bilen din. Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Next

Biltema

bilxtra trondheim

BilXtra er Norges største kjede for bildeler og bilutstyr. Gi bilen din et lengre liv ved å bytte ut og investere i bildeler fra BilXtra! Vårt verksted er tilknyttet BilXtra-kjeden, en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn registreringsnummeret i feltet over. BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. .

Next

Bilverksted Trondheim, Heimdal, INDUSTRIVEIEN 27, 72847...

bilxtra trondheim

Med 75 butikker som selger bildeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ til bil og takbokser. . . . . .

Next