Brann på løvstakken. Slagsmål på Løvstakken 2019-12-03

Skogbrann på Løvstakken i Bergen

brann på løvstakken

Lørdag morgen meldte vaktkommandør Helge Lund at natten har forløpt rolig. «Hele Landås» har utsikt til brannstedet, sier Røyseth, som derfor ble travelt opptatt med å svare bekymrede innbyggere. Organisasjonsnummer: 939541489 Sentralbord: Tips: Ikke fått avis, eller henvendelser om abonnement? Vanskelig terreng Det var vanskelig terreng for bakkemannskap å bevege seg i før brannhelikopteret kom til fra Sauda. Bilder fra stedet viser trær overtent av flammer. Brannmannskaper fra fire stasjoner; Arna, Åsane, Laksevåg og hovedstasjonen, ble sendt ut, og klokken 08. Vi går brannvakter ved Minde allé utover natten og bruker blant annet et termisk kamera som fanger opp temperaturforskjeller, sier han. Politiet fikk melding om brannen 08.

Next

Brannvesenet advarer etter brannen på Løvstakken

brann på løvstakken

Brannvesenet i Bergen rykket ut med store styrker etter et utall meldinger om brann i terrenget på fjellet Løvstakken fredag morgen. », skriver de på Twitter. Brannvesenet er ute med mannskap fra tre stasjoner. Brannhelikopter Brannvesenet rykket ut med 30 mannskaper fra fire brannstasjoner. Åpningstider: mandag — fredag 09.

Next

Brannvesenet advarer etter brannen på Løvstakken

brann på løvstakken

Rundt en kvadratkilometer ble avsvidd. Men nå ser det bedre ut, sa Røyseth klokken 12. Røyseth bekrefter at det er utfordrende å få slukket brannen. Klokken 14 har røyken over fjellet for lengst lagt seg, men brannhelikopteret er fortsatt i aksjon. I hele går var over 50 personer ute for å slukke. Nå vil vi ha folk på stedet frem til klokken 0800.

Next

Brann på byfjell i Bergen

brann på løvstakken

Det brenner på et utilgjengelig sted, noe som gjør slukningsarbeidet vanskelig. Vær ytterst forsiktig med all bruk av ild utendørs — og husk det generelle bålforbudet! Løvstakken er et populært turområde, og på godværsdager er det mange som tar seg opp til toppen av fjellet. Løvstakken er et av de syv byfjellene i Bergen, og toppen er et populært turmål. Brannvesnet får enormt mange telefoner fra folk som ser røyken. Også et helikopter gikk over brannområdet med vann hele dagen. Brannmannskapene og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking utover kvelden. I tillegg er flere større kar med vann plassert i fjellet.

Next

Brann på Løvstakken slukket

brann på løvstakken

Vi hadde en liten oppblussing på et tidspunkt, men den var helt ubetydelig. Brannvesenet fikk inn over 300 meldinger fra bergensere som så røyk og flammer. Det var ikke umiddelbar fare for bebyggelse, og ingen ble evakuert. Etterslukking har pågått hele ettermiddagen, men trappes ned klokken 22, sier innsatsleder Jan Aase. Det er ikke kjent hvordan brannen oppsto.

Next

Brann på Løvstakken slukket

brann på løvstakken

Vær ytterst forsiktig med all bruk av ild utendørs — og husk det generelle bålforbudet! Den mistenkte mannen er i slutten av 40-årene og blir mest sannsynlig sluppet fri på stedet. Også et helikopter ble brukt i slukkingen hele dagen. Brannmannskap og Sivilforsvaret vil drive med etterslukking og holde kontroll på området utover kvelden. Natt til lørdag gikk flere gaster fra forsvaret brannvakt på fjellet for at brannen ikke skulle blusse opp igjen. Det er fløyet opp et kar med vann mot øvre del av brannområdet. Området det brant i, ligger ovenfor Minde. Det så lenge dramatisk ut.

Next

Brann på Løvstakken slukket

brann på løvstakken

Den nådde fjelltoppen, og det brant godt på sletten på toppen. Det er bratt og ulendt terreng. Klokken 0842 opplyste brannvesenet at de er i gang med slukningsarbeidet. Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Det brant på oversiden av Øvre Fredlundveien på Minde, under en kraftledning. Vi fikk slukket brannen nede, men klarer ikke følge den oppover, sa Røyseth i 09.

Next

BT Logo

brann på løvstakken

», skriver de på Twitter. Brannvesenet kalte inn ti ekstra ansatte på jobb for å bemanne stasjonene som sendte alt mannskap til Løvstakken. I hele går var over 50 personer ute for å slukke. Disse kan raskt tas i bruk. Skogbrannfare Det er knusktørt og stor skogbrannfare i Bergen etter lang tid uten regn.

Next

Skogbrann på Løvstakken i Bergen

brann på løvstakken

Skogbrannhelikopteret begynte slukkingen i 10. Den fornærmede er i starten av 40-årene og ble sendt til legevakten for en sjekk etter slag mot overkroppen. Politiet har kontroll etter to menn i 40-årene etter en slåsskamp nær Blekenberg på Løvstakken, fredag ettermiddag. Brannvesenet fikk inn over 300 meldinger fra bergensere som så røyk og flammer. Ring eller send epost til Fanaposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vekk fra bebyggelsen 110-sentralen i Hordaland meldte om brannen klokken 8.

Next