Brødrene johannessen. Skippergata 28 (Tromsø) 2019-12-03

Johannessen Brødrene AS

Brødrene johannessen

I 2014 er det fremdeles som holder skansen, slik de har gjort det fra tidlig 1950-tall. Bentzen, som hadde husholdningshandel med øl- og vinrett. Kolonialhandler en gros Ferdinand og Mina Jakobsen, pakkhusarbeider Oluf og Petra Solberg med datter og et barnebarn, husmor Anna Marie Løkke med to døtre, pensjonist fra tollvesenet Hans Petter Figenschou Horst, lærerinne Nicoline Horst, Adolfine Hansen, fattigvesenet, fyrbøter Ferdinand Hansen, i 1900. Butikken ble senere overtatt av A. Velkommen innom for å se på utvalget! Jondine og Karen Taarnstad, strikke- og syforretning, 1940 , tømmermann Sverre, bud Harry og smed Kaare Olsen, 1940. Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor. I 1875: Handelsmann med kona Mina Marie og pleiedatteren Mina Charlotte Hansen, bødker Mons Hansen og kona Adolfine med seks barn, bryggearbeider Oluf Christian Solberg med kona Petra Nikoline og fem barn, telegrafist og bokholder John Leonhard Hagen med kona Jane Katarine og en sønn, sorenskriver Andreas Dass Lund med kona Johanne Nikoline og sju barn.

Next

Skippergata 28 (Tromsø)

Brødrene johannessen

Buksen er tettsittende og utrolig komfortabel. Mimi Jakobsen Testamente hvor Ferdinand Jakobsen innsetter Mina Charlotte Iversen, f. Selsbak og to barn, undertollbetjent H. Hvor mange dresser finner man på vår webshop? Skjøte fra Harald til Fridtjov Johannessen på hans ½-del, i 1969. Klokkene designes og utvikles i Norge, mens produksjonen foregår utenfor landets grenser.

Next

Brødrene Johannessen As, Skippergata 28, Tromsø (2019)

Brødrene johannessen

Siden da har butikken holdt stand, både fysisk og filosofisk. Avisen flyttet videre til i 1972. Vi gjentar suksessen med julekalender, og i årets første luke finner du en nydelig toalettmappe i skinn fra Morris. Et nytt murbygg ble reist av malermester i 1949? Dette er ikke en dress som kommer på salget, så her får de som er tidlig ute en skikkelig god pris på en dress som er et must i enhver garderobe! Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor. Skjøte fra Jakob Evensen til Ferdinand Jakobsen i 1860. I 1865: Sjømann Ferdinand Jacobsen med kona Mina Marie, bødker Mons Christian Hansen med kona Adolphine Cecelie og fire barn, sjømann Oluf Christian Solberg med kona Petra Nikoline Malmberg og to barn, skomaker Jacob Evensen med Margrete Marie, skipper Andreas Mikal Johannesen og kona Johanna Mathilde, arbeidskone Kerstine Wik og tre barn, arbeidskone Hanna Rambek, enken Karolina Olsen, verftsarbeiderne Hans og Ole Andreas Olsen.

Next

Brødrene Johannessen As, Skippergata 28, Tromsø (2019)

Brødrene johannessen

Olsen — skriver seg Jakobsen — til enearving, i 1909. Først til mølla, så her gjelder det å være tidlig ute! Alle som registrerer seg som kunde hos oss innen 28. Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor. Brødrene Johannessen Skjøte fra Kjell Olsen til Harald og Fridtjov Johannessen i 1958. Jakken er vind- og vanntett med en søylemeter på 20. Kjell Olsen Skjøte fra Mimmi Jakobsen til Kjell Olsen, i 1946. Eid av Mimmi Jakobsen og Betty Jensen? Nicoline Horst, tjenestepike Dorthe Andersen, arbeidsmann Oluf Solberg med kona Petra og tre barn, bødkermester hos Rasmussen Mons Hansen med kona Adolfine og tre barn.

Next

Johannessen Brødrene AS

Brødrene johannessen

Tilgjengelighet for alle er utrolig viktig for oss, og derfor får vi førstkommende fredag også montert rekkverk til inn- og utvendig trapp for de som trenger noe å støtte seg til. Velkommen innom oss for en hyggelig helgehandel! Det brukes kun komponenter av høy kvalitet, blant annet rustfritt kirurgisk stål, safirglass og Citizen-Mioyta movement fra Japan. Skjorten er av 100% bomull, med hvit grunnfarge og lyserøde striper. Åpningstider resten av uka: Torsdag 09:00-19:00 Fredag 09:00-18:00 Lørdag 10:00-16:00 I morgen starter januarsalget hos Brødrene Johannessen! Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor. Jakobsen med kona Mina f. I 1910: Huseier Mimi Jakobsen, mekaniker med eget verksted Hermann Wittke med kona Amanda og en sønn, enken Johanna Dahl med sønnen handelsbetjent Arvid Dahl, enkemann og revisor Johan Johannessen med datteren Martha, fisker Oluf og Karoline Rasmussen og en stedatter, vaskepike Margrethe Mortensen med en sønn, enke og kirkesanger Petra Solberg. Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor.

Next

Brødrene Johannessen AS

Brødrene johannessen

Vil du være med i trekningen av denne må du svare riktig på spørsmålet nedenfor. Denne kan brukes både utvendig slik som på bildet, men også til trappen inne i butikken. Horst med kona Grethe f. Brandt og pleiebarnet Mina Jakobsen, handelsborger Albert Riise med kona Olufine f. . Narvesen Distribusjon, 1993 , Geir Olav Olsen, 1993. Optiker startet sin forretning her i 1949 før han i 1951 flyttet til og senere til , 1984.

Next

Brødrene Johannessen As

Brødrene johannessen

Vi holder åpent til kl 17:00 på fredag og 10:00-16:00 på lørdag. Engen overtok Leylandagenturet etter Emil Olsen sommeren 1972. Elisabeth Stang Johannessen Fridtjov Johannessen døde i 1990, hustruen Elisabeth Stang Johannessen satt i uskifte. Denne er superkomfortabel, med en ballpark pouch som puster ekstremt godt. Kontrakt mellom og Mimmi Jakobsen om kjøp på avbetaling av elektrisk installasjon, i 1937. Har du lyst å prøve en av jakkemodellene fra norske Ubr? Maks vekt er 400kg, slik at den tåler både rullestol med bruker og ledsager.

Next

Brødrene Johannessen As, Skippergata 28, Tromsø (2019)

Brødrene johannessen

Ennå i 1890-årene drev Ferdinand Jakobsen som handlende og gårdeier. Primaloft gjør at jakken er utrolig regulerende, og derfor brukes den fra +5 til -20 grader. Han flyttet så til Skattøra tidlig i 1978. . . .

Next

Johannessen Brødrene AS

Brødrene johannessen

. . . . .

Next

BRØDRENE JOHANNESSEN AS · Øraveien 23, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD, Norge

Brødrene johannessen

. . . . . .

Next