Budstikka eavis. ‎Aftenposten eAvis on the App Store 2019-12-30

‎Aftenposten eAvis on the App Store

budstikka eavis

Last ned applikasjonen i dag, den er gratis. Aftenposten eAvis gir deg: - Morgenutgaven 7 dager i uken — tilgjengelig uansett hvor du befinner deg i verden. Om du ønsker å stoppe abonnementet, og ikke bli belastet for en ny periode, må du gjøre dette innen 24 timer før inneværende abonnementsperiode løper ut. Det er mulig å kjøpe abonnement, eller du kan kjøpe tilgang til enkeltutgaver av avisen. Blant dem er Budstikka nå blant topp 30 i antall lesere blant alle landets mediehus. Budstikka har høye ambisjoner for lokaljournalistikk uavhengig av hvor leserne velger å motta nyhetene, sier ansvarlig redaktør Kjersti Sortland. Abonnement kan kjøpes gjennom iTunes, eller via Aftenpostens kundesider.

Next

Harstad Tidende

budstikka eavis

Abonnementet fornyes og belastes automatisk for neste abonnementsperiode 24 timer før inneværende 30-dagers periode løper ut. Dette er et irritasjonsmoment hver dag jeg leser avisen, og må være på plass på et høyt betalt produkt. Lesertallene viser at den gode journalistikken som hver dag produseres i våre mediehus leses og brukes, sier Randi S. Du kan kjøpe tilgang til tjenesten gjennom iTunes i applikasjonen, eller på Aftenpostens kundesider. Hvorfor er ikke bildene med i lesemodus? Vi har utført mange forbedringer, så du vil oppleve at det går raskere å laste ned en publikasjon, og appens totale leseopplevelse er blitt enda bedre.

Next

‎Romsdals Budstikke eavis on the App Store

budstikka eavis

Vi har oppdatert appen vår for deg. Elektronisk tilgang til Aftenpostens papirutgaver — over alt. . Siden Budstikka startet med brukerbetaling digitalt høsten 2017 har antallet digitale abonnenter gått jevnt oppover. Husk at du kan lese avisene og bladene dine på farten uten internettilkobling etter at de er lastet ned til enheten din.

Next

‎Romsdals Budstikke eavis on the App Store

budstikka eavis

Med tilgang til Aftenposten eAvis har du alltid en digital utgave av dagens papiravis tilgjengelig. I omtrent halvparten av avisene fungerer ikke den «trykke på en artikkel for å få den opp i lesemodus»-funksjonen. Hvorfor har dere fjernet funksjonen som sender deg tilbake til avisskjermen når du trykker på skjermen på nytt i lesemodus og vil tilbake? Administrasjon og stopp av abonnementet gjøres gjennom brukerkontoen i iTunes. Hun beskriver tallene som ble presentert tirsdag som «gode». Aftenposten eAvis er en betalingstjeneste fra Aftenposten.

Next

Budstikka vokser i antall lesere • Budstikka

budstikka eavis

Begge disse funksjonene er til stede i tilsvarende app for Adresseavisen. Tekst på seriestripene er stort sett uleselig, og detaljene i foto er svært dårlig. For å lese eAvisa i appen må du ha et abonnement eller dagspass fra Romsdals Budstikke. Ved kjøp gjennom iTunes belastes kredittkortet som er registrert i iTunes-kontoen. Jeg ønsker da å kunne bla fra side til side med høyre og venstre piltast. Her har du også mulighet til å kjøpe Aftenposten eAvis som del av en digital abonnementspakke, som gir deg tilgang til flere digitale produkter fra Aftenposten. Siden forrige måling i mars har lokalavisen hatt en fremgang på omlag 2000 lesere av samtlige produkter papir og nett.

Next

‎Aftenposten eAvis on the App Store

budstikka eavis

Applikasjonen inneholder dessuten: - Mulighet for fritekstsøk i den enkelte avisutgaven og i arkivet tilbake til 2001. Savner to ting: - Når jeg åpner en artikkel til lesemodus, blir ikke bilder med. I tillegg får du tilgang til alle avisutgaver siste uke, inkludert aftenutgavene og A-magasinet. Vi har selvsagt også sørget for at appen støtter den nyeste versjonen av operativsystemet, så du vil alltid ha avisene og bladene dine for hånden. Når man er i lesemodus og swiper videre gir artikkelrekkefølgen ingen mening: den hopper over en haug med artikler og trekker inn artikler jeg ikke finner igjen i avismodus.

Next

‎Romsdals Budstikke eavis on the App Store

budstikka eavis

Mer informasjon om dette finner du på Aftenpostens kundesider. Kjersti Sortland sierøkningen i antall Budstikka-lesere er god motivsjon for mediehuset på Billingstad. Abonnementet koster kr 196,- per måned 30 dager , og fornyes automatisk inntil du sier det opp. . . .

Next

‎Aftenposten eAvis on the App Store

budstikka eavis

. . . . .

Next

Harstad Tidende

budstikka eavis

. . . . .

Next