Buvik elektro. Eirik Fjellheim 2019-12-06

Eirik Fjellheim

buvik elektro

Jeg fikk mye oppgaver av Marius, som blant annet å legge opp skjult bokser til stikkontakter og brytere. Etterhvert tikket klokken mot lunsj, så vi bestemte oss for å bestille oss mat på BurgerKing. Vi skulle være i Klæbu hele uken, noe jeg så veldig lyst på siden jeg trivdes der. Til det første du skriver: Det var da enda godt at bedriften tok seg av deg, selv om de ikke hadde fått med seg at du skulle komme! Utenom det jobbet vi stort sett ganske effektivt hele dagen og fikk gjort unna en god del før helgen. Vi skulle legge opp skjultanlegg i tre av de seks leilighetene i 6-manns leilighetene. Ellers på fredagen tok vi det ganske rolig.

Next

Josvanger AS

buvik elektro

Da fortsatte vi å jobbe med leilighetene før vi tok lunsjpause. Når klokken nærmet seg halv ni tenkte vi at vi burde begynne å dra til Klæbu så vi dro dit. Det var i hovedsak det jeg gjorde den første dagen på utplasseringen. Vi tok dagen ganske rolig og satt på grossisten litt over en time. Det var veldig hyggelig å jobbe med Steinar, han var ikke redd for å snakke og lot meg gjøre mye jobb selv.

Next

Josvanger AS

buvik elektro

Derfor stolte han nok på meg slik at jeg fikk arbeide mye alene. Marius jobbet på nyanlegg i Klæbu, så jeg ble med han dit. Formidling: Du skildrer dagene kronologisk, uten for mange detaljer. Veldig hyggelige og oppegående mennesker, som lot meg jobbe mye å gjøre mye forskjellig. Dag 4: Den siste dagen med Marius begynte også på grossisten med en kaffe.

Next

Buvik Elektro på tur til Tallinn 2009!

buvik elektro

Samtidig har du et nøytralt beskrivende språk slik man skal i en rapport. Der satt jeg og ventet i 1 time på at noen skulle hente meg, men siden ingen kom, spurte jeg i resepsjonen om hvem jeg skulle bli med. Spesielt i landbruksbygningar, men og i privatbustadar. Dag 5: På fredagen ble jeg med en som heter Steinar. Ganske klønete av oss begge egentlig. Etter lunsjen satte vi igang med skjult-anlegg i 6-manns boliger. Vi bestilte maten, men når vi skulle betale fant jeg ut at jeg også hadde glemt lommeboka.

Next

Buvik Elektro AS

buvik elektro

Vi hadde da bestilt to store menyer, men ingen av oss hadde penger til å betale. Det første oppdraget var på Nyborg Skolen. Da sa jeg at jeg kunne legge ut penger for han, så kunne han betale meg senere. Han skulle nemlig til sørlandet med samboeren å besøke svigerforeldrene hans. Kontroll av det elektriske anlegget er eit svært viktig brannførebyggande tiltak.

Next

Eirik Fjellheim

buvik elektro

Da sa hun at de ikke hadde fått beskjed om at vi skulle komme. Der fortsatte vi med skjultanlegg som vi la ferdig i den ene leiligheten i 6-manns boligen. Det endte med at jeg ventet i nok en time til de fant noen jeg kunne bli med. Dette var stort sett det vi gjorde hele Tirsdagen. Vi kjørte mot BurgerKing for å kjøpe mat, men når vi var på vei dit fant Steinar ut at han ikke hadde med seg lommeboka.

Next

Josvanger AS

buvik elektro

Me har alle sertifiseringar som krevst for el-kontroll også med termografering Ta kontakt med oss idag for bestilling av el-kontroll. . Belastninga er idag mykje større enn tanken var når desse vart monterte. Heldigvis for oss var det sjefen som sto der, så han sa vi kunne bare ta med maten og komme tilbake senere å betale. Vi tok en rask kaffepause klokken 9 og en lunsjpause klokken 12. Vi jobbet veldig effektivt på Torsdagen, Marius delegerte meg oppgaver som jeg fullførte selv mens han jobbet med sikringskapene slik at vi ble raskest mulig ferdig. Det tok litt tid siden vi måtte tømme hele sengen for vann før vi kunne fikse den.

Next

Buvik Elektro på tur til Tallinn 2009!

buvik elektro

Jeg vil veldig gjerne tilbake dit neste utplasseringsuke. Me leverer det siste nye innan sikringsskåp — digitale sikringar som gjer det mogleg å lese av lekasjestraum jordfeil sjølv — utan å tilkalle elektrikar. På torsdagen var vi bare en snartur innom så vi kunne bli ferdig med siste leiligheten, siden Marius hadde tatt fridag på fredagen. Dette kan gje varmgang og dermed fare for brann. Dette var siste gangen jeg så Marius før neste uke. Dag 3: Den tredje dagen kjørte jeg og Marius til grossist for å drikke morgenkaffen.

Next