Caia sminke. CAIA QUEENS 2019-12-05

HUR JAG SMINKAR MIG

caia sminke

Arbetet med att utveckla makeupmärket har minst sagt varit väldigt hemligt och pågått under en lång tid. Hun har fortalt om utfordringene med å bli gravid og lykken hun og Aleks Kenzas mann føler nå som de går inn i neste fase av graviditeten. Er en anelse misunderlig på nederdelen : Du er rigtig god til at finde tøj der klæder dig godt. Hvordan er det å kle seg og fortsatt inspirere når kroppen forvandles som den gjør under en graviditet? Jeg innså at det er så utrolig mye man kan gjøre med sminke, og hvor kreativt det faktisk kan være. Nu har vi precis kommit hem och det är ingen vila för mig. Å, det er så mye! Nu kan du äntligen börja sminka dig som Bianca. Även Mikael Snabb och Jesper Matsch, som har många års erfarenhet av att utveckla varumärken inom skönhetsbranschen, äger en del av företaget.

Next

HUR JAG SMINKAR MIG

caia sminke

Uansett om huden er tørr, fet eller kombinert, liker den fuktighet. Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har alltid många bollar i luften. Hva er dine tre beste makeup-tips? Det beste må være å ha muligheten til å holde på med det jeg elsker, men selvsagt også muligheten til å være kreativ og å følge ideer fra fantasi til virkelighet. På leppene har hun Liquid Lip - fargen My Darling. Begge dele hænger på mig i øjeblikket. De senaste veckorna har hon hintat en hel del på sina social kanaler att det är smink som hon kommer att lansera. Jeg så utrolig mange unge jenter strebe etter utseendet til kjendiser og bloggere som hadde brukt tusenvis av kroner på utseendet sitt, og det gjorde meg fryktelig trist.

Next

Bianca Ingrosso » Sökresultat » smink

caia sminke

Når torde du puste ut og føle deg lykkelig? Men den som gjennom hele livet alltid har vært og fortsatt er min største inspirasjonskilde, den som alltid har støttet meg også de gangene jeg ikke har fortjent det, og den som alltid har elsket meg betingelsesløst, er min kjære mamma. Sist jag skrev om setet så tog borstarna snabbt slut. Jeg er helt forelsket i St. Utmärkt till dig själv eller kanske ge bort till någon annan i present?! Hav en rar mandag allesammen! Jeg begynte selv å bruke sminke ganske tidlig, og kan, akkurat som da jeg var yngre, tilbringe timer foran speilet ved sminkebordet når jeg prøver nye produkter og stiler. Jeg hadde aldri trodd at en varm highlighter skulle passe for meg, men Classy er virkelig helt magisk. Fortell om hvem de er. Jeg elsker også å blande serum i foundation.

Next

CAIA Cosmetics

caia sminke

Vi inspirerar dagligen med nyheter och trender inom mode, skönhet, karriär och sociala medier. Jeg elsker kvinner som tør å bryte normer og gå sine egne veier, og får mye inspirasjon og energi gjennom å følge selvstendige kvinner i forskjellige sosiale kanaler. Gratulerer så mye med graviditeten, Kenza! Vi skulle trene sammen, og både le og gråte hos hverandre. Dere får også en del av våre sjeler og hjerter! Til en festlook ville jeg selvfølgelig brukt favoritten min St. Så detta är bara början haha. Jeg er 23 år, bor i Ålesund sammen med min samboer Aleksander og vår lille hund Bailly.

Next

HUR JAG SMINKAR MIG

caia sminke

Neglelakk — freshe negler er det beste jeg vet. Jeg har alltid vært interessert i sminke, men da jeg bodde i Stockholm, nådde interessen et høydepunkt. Det är begränsad deal så skynda er innan det tar slut! Farget dagkrem, bronzer og brow gel! Det er så fantastisk en by. Tre produkter du ikke kan leve uten? Kenza inspirerer oss hver uke og har et hjerte av gull. Ved lanseringen av våre maskaraer og ble det utlyst en konkurranse der følgerne våre skulle skape en look med våre produkter. Sorry att jag inte bloggat men jag tappade min dataladdare för några dagar sedan och har lagt ned min tid på en massa annat jobb medan jag letade efter laddaren. Hva gjør du for din indre skjønnhet? Mitt absolutt beste tips leste jeg i en avis da jeg var 14 år.

Next

Bianca Ingrosso » Sökresultat » smink

caia sminke

Fra og med det øyeblikket barnet fødes, har vi et annet lite menneske å sette foran oss selv og ta vare på, og det er et stort ansvar. De fleste turister opholder sig i det gamle kolonidistrikt og i Chinatown, som helt bestemt skal opleves, men hvis man tager metroen ud til f. Hvilke farger fra paletten ville du bruke til henholdsvis en fin hverdagslook og den ultimate festlooken? Jeg liker også å bruke rougen jeg har lagt på kinnene, på øynene også. Snacka om att jag blev överlycklig! Jeg er en skikkelig hudpleienerd og elsker alt som finnes av serum og ansiktsmasker. Asså såååå skönt att jag äntligen börjat med städerska.

Next

CAIA QUEENS

caia sminke

Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. Fortell litt kort om deg selv og din interesse for skjønnhet? Hvordan sminker du deg til hverdags kontra til fest? Barth er påført midt på øyelokket, og Marrakech og Paris ytterst. Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet? Måste kännas bra på huden, i äkta gethår dessutom. Tre produkter du ikke kan leve uten? När jag kom hem låg det ett paket vid dörren från Glamdeals. Du har den fantastiske muligheten til å få arbeide med det som er din store lidenskap — hva er det morsomste ved arbeidet ditt? Hun skaper alt fra enklere, naturlige resultater til utrolig avanserte kreasjoner når hun arbeider for å vise sine følgere vei i skjønnhetsjungelen.

Next

Eveline Karlsen

caia sminke

Ellers er to store favoritter lett fargede dagkremer og en god bronzer. Karolina har lagt på Mykonos fra Bibbz Signature Eye Palette som underlag over hele øyelokket. Helt siden du var liten, har du hengt med moren din på teatre og konserter rundt omkring i Sverige, og har siden blitt fascinert av sminke. Jag ska iallafall använda dessa flitigt nu och ni kan nu göra detsamma för endast 249 kr hos Glamdeals. I fjor sommer, da jeg oppholdt meg i Kroatia, vokste det massevis av kiwi på den lille øya der jeg bodde. Jeg bruker ganske mye tid på skjønnhet, elsker å få en spraytan om vinteren, og både finger- og tånegler er alltid perfekt lakket med gelélakk. Hvordan har det inspirert deg? Men den er ganske sjælden at støde på, så da jeg fandt ovenstående nederdel fra Ganni, måtte den selvklart hjem at bo hos mig.

Next

Rosa leopard og Eiffel

caia sminke

Funfact: Mange med psoriasis får utenlandsreiser foreskrevet som medisin av svenske leger, nettopp på grunn av saltvannet og solen. Og det føles det mer og mer virkelig for hver dag, og jo mer jeg kjenner til barnet, desto mer forstår jeg at det er et lite liv der inne. Men da vi var kommet forbi uke 13 og testene, våget jeg å tro på det litt mer. Tips nr 1: Aldri bry deg om hva andre mener; smink deg akkurat slik du selv vil. Karolina er en stor begavelse, og hennes arbeid inspirerer mange tusen makeup-elskere hver eneste dag. Halloween er jo den eneste anledningen man har til å være så crazy man bare vil med utkledning og sminke, så det blir bare sååå gøy! Alltifrån ögonskugga, ögonbryn, foundation, concealer till rouge. Hvor får du inspirasjonen fra? Har du noen tips om hvordan man tar vare på sin indre skjønnhet? Tusen takk for praten, Karolina! Jeg hjalp til med alt fra å vaske pensler til å frisere parykker, og jeg kunne tilbringe timer med å rydde på alle sminkebordene.

Next