Cecilie ramona kåss furuseth. JEG INTERVJUER ELSE KÅSS ❤️ 2019-12-06

Ramona

Cecilie ramona kåss furuseth

Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Ramona er derimot ikke i skyggen av sin kjente søster. Alt eg har drøymt om har eg fått. Det er ganske utruleg å tenke på. Ramona har en umiskjennelig rolig, dyp stemme.

Next

Sigrid Dypbukt

Cecilie ramona kåss furuseth

Det er lov å fjase og tulle, dei drit heller ut seg sjølv enn andre, og vil helst omfamne alle — det skal vere lov for lyttarane å ikkje vere glade heile tida. Det er store sko å fylle. Hun vokste opp på Jessheim i Ullensaker med mor Nina, far Kristian, bror Lars Kristian og søster Elisabeth Else. På spørsmål om kvifor dei har blitt populære blant lyttarane, filosoferer ho høgt om det kanskje rett og slett kan vere det uspektakulære. Etter det har det gått slag i slag for radiojentene, som frå hausten skal gå i beste sendetid på P3. Ramona begynte sin karriere i P3 som produsent for P3morgen. Else er humorist, mens Ramona jobber med en annen type underholdning.

Next

JEG INTERVJUER ELSE KÅSS ❤️

Cecilie ramona kåss furuseth

Programmet går hver søndag 12-14. Men programmet ho i dag er kjend for tok ikkje form i Volda, slik ein kanskje skulle tru. Selv om hans identitet er ukjent, har vi en snikende følelse av at hun er Kim Jong-Uns ukjente elskerinne. Ho seier det er viktig for jentene at dei greier å skape ein ny lytterbase, og ikkje berre baserer seg på å ta over lyttarskaren til dei som har gått forut. Det er lett å gløyme av og til i alt som står på. Vi tar ikkje sikte på å vere innmari tøffe og kule, for det er vi ikkje. No skal dei prøve å gjere kvar einaste dag til vekas beste dag, ikkje berre søndagen.

Next

Ramona

Cecilie ramona kåss furuseth

Ramona og Else er to forskjellige blad Kåss Furuseth. Deo to jentene fann tonen med ein gong. Ramona fulgte i sin søster Else Kåss Furuseths fotspor da hun begynte i P3. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ramona og Siggen har stege raskt i radiogradene, frå søndagsprogram til fast kvardagsprogram no i sommar. Då høyrer du dei frå elleve til eitt på formiddagen alle kvardagar på P3 — og det er ikkje kva som helst slags sendetid.

Next

Sigrid Dypbukt

Cecilie ramona kåss furuseth

Cecillie Ramona Kåss Furuseth ble født 12. Denne tida har tidlegare vore sett av til populære program som Radioresepsjonen og Are og Odin, som har hatt svært mange lyttarar. Saman sende dei inn ein pilot for Ramona og Siggen. Prøver å tenke at eg er spent, ikkje spent, seier ho. Fekk draumen oppfylt Allereie då ho begynte på bachelorstudiet i journalistikk ved høgskulen Volda, skjønte Dypvik at det var underhaldning ho ville jobbe med.

Next

JEG INTERVJUER ELSE KÅSS ❤️

Cecilie ramona kåss furuseth

Så fekk eg sommarjobb i P3 på Tyholt, som nettjournalist først, deretter fekk eg jobbe i P3morgeo og det var der eg møtte Cecilie. Men litt nervøs er eg, det kjem ein nok til å høyre første sendinga. . Det tok lang tid, men til slutt kom beskjeden: dei fekk prøve seg på søndagsflata. Kristiansundsjenta Sigrid Velle Dypbukt har gjort stor suksess med radioprogrammet Ramona og Siggen på P3, kor ho er programleiar saman med Cecilie Ramona Kåss Furuseth.

Next

Ramona

Cecilie ramona kåss furuseth

Frå ellevte august flyttar dei endå eit steg opp. . . . . .

Next

Ramona

Cecilie ramona kåss furuseth

. . . . .

Next