Danny musikaali valkeakoski. Danny Musikaali liput ja esityksiä 2019-12-02

Dannysta tehdään musikaali

danny musikaali valkeakoski

Sulakkeet kärvähtivät varmasti monessa mestassa. . Cats, Sugar - Piukat paikat. Nimikkoroolia näyttelee kaunisääninen ja valloittava näyttelijä Helena Rängman, joka on tunnettu useista tv-sarjoista, kuten Uusi päivä ja Kimmo, sekä isoista rooleistaan muun muassa Tampereen Teatterissa mm. Nahkahousuissa paidatta keekoilevaa Dannya seuratessa oli helppo ajatella miten hikistä mahtoi meno olla silloin, kun Danny-show käärmeineen kiersi ympäri Suomea. Musikaalin koreografian tehnyt Ansku Bergström tanssi tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -tv-kisassa Tuure Boeliuksen kanssa pronssille.

Next

Danny

danny musikaali valkeakoski

Ja mikäs siinä, ne myyvät levyjen ja keikkojen lisäksi myös kesäteatteriesityksiä. Juu, istuin lasit päässä niinkin lähellä että varmasti ei jää mitään näkemättä! Pieni merenneito, Humiseva harju,Cats sekä komeaääninen Harri Penttilä mm. Laine näyttelee Armi Aavikkoa , Vikman Katri Helenaa ja Karnani Liisa Lipsasta. Mutta sen verran pintapuolisesti että halu lukea asioista vaikkapa kirjasta heräsi. Ei tässä mitään sellaisia suuria yllätyksiä tule, ja Dannyn perhekuviot ja yksityiselämäkin ohitetaan aika nopeasti. Poikkeuksellisen mittava turnee starttasi 26.

Next

Danny saa oman musikaalinsa kesällä 2019

danny musikaali valkeakoski

Myös juontajana tunnettu Susanna Laine on saanut roolin musikaalista. Eikä muissakaan esiintyjissä mitään vikaa ollut, Ilkka Koivulankin lauluääni oli sopivan karhea. Tämä Dannyn kunnianhimoinen kasvutarina on ansainnut tulla nähdyksi ja kuulluksi ammattitaitoisen työryhmän kautta, Paavilainen sanoo tiedotteessa. Saamme nähdä kuinka Airan menestyksekäs ura viihteen ja muodin parissa on syntynyt 40- ja 50-luvun Suomessa. Tai ainakin tämän version mukaan he sopivat eroavansa kun lapset ovat aikuisia. On kesäyö, Olavi Virta, Kuopion kaupunginteatterin Cabaret. Olen joskus miettinyt että miten Dannyn pitkäaikainen vaimo Liisa Lipsanen jaksoi miehensä lukuisia naissuhteita, mutta näemmä asia oli suht ok.

Next

APIANNIEMEN KES√ĄTEATTERI VALKEAKOSKI

danny musikaali valkeakoski

Vaikka asia ei minulle mitenkään kuulu, joskus on tullut mietittyä sitä, että miten Liisa ja Ilkka pysyivät sitkeästi yhdessä, vaikka kuvioihin tuli 70-luvun loppupuolella mukaan eräs Armi… Tulipa selvyys tähänkin. Olihan se herttaista ja jotenkin viatonta ja söpöä, ja hirmuisen herkästi Susanna Laine Armia tulkitsee tässä. Liput myynnissä Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja I lkka Koivula. Saman koulun väkeä ovat toisistaan tietämättä, ja siitähän sitten saadaan draamaa sekä liuta herkkiä balladeja ja meneviä kipaleita aikaiseksi. Laulaja Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. Ihan pelkkä halukin, kevättä rinnassa.

Next

Suomen Kesäteatteri

danny musikaali valkeakoski

Ensimmäinen sai ensi-iltansa vuonna 2005 Rauman Kaupunginteatterissa. Armin ja Dannyn hellä duetto on kyllä tietynlainen sukupolvikokemus, jolta ei minun ikäpolveni ja sitä vanhemmat ole pystyneet mitenkään välttymään. Lauluja, jotka olen vuosien varrella levyttänyt ja jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Mutta kyllä on Valkeakoskelle saatu komian oloista porukkaa, mahtavaa! On kesäyö, Olavi Virta, Kuopion kaupunginteatterin Cabaret. Musikaalin koreografioista vastaa huipputanssija Jani Rasimus tanssiparinaan upea Ansku Bergström.

Next

Danny saa oman musikaalinsa kesällä 2019

danny musikaali valkeakoski

Myös korni tiikerinkuva lavan katossa herätti enemmän ihmetystä. Listahittejä uraltani löytyy satakunta, joten eiköhän niillä ikimuistettava konserttikokonaisuus saada aikaiseksi. Lipsasen elämä on ollut uskomattoman tapahtumarikasta ja draaman sävyjä on ollut monenlaisia. Erika Vikman on kyllä aikamoinen pakkaus ja miten mahtaa tosielämässä Iso D pysyä tämän sähikäisen perässä?! En minäkään voi lopettaa liikkumista ja laulamista. Tahdon olla sulle hellä on ihkaensimmäinen levyni, ja löytyy muuten kokoelmista edelleenkin. Erika Vikman on tunnettu suomalainen laulaja.

Next

Danny

danny musikaali valkeakoski

P√§√§parin v√§lill√§ oli oikein hyv√§√§ kemiaa, tanssikisoissa oli mainio sokkotreffipartneri Cha-Cha Di Gregorio Jenni Aunio-Ahmavuo ketkuttamassa Kenickien ymp√§rill√§, Teen Angel Petteri Lassila oli verraton ja radiojuontaja Vince Fontaine Pyry Joki toi mieleeni sympaattisella tavalla rakkaan serkkupoikani Matin, jonka kanssa kymmeni√§ vuosia sitten teimme fiftarihenkisi√§ nauhoituksia c-kasetille. Melkein yht√§ kuuma kuin Salomon ja Unisatu, tiukka kokohaalari ja tolppakeng√§t. Musikaalissa tullaan kuulemaan ainakin kappaleet Kauan, Tahdon olla sulle hell√§, Tuulensuojaan, Kes√§katu ja V√§h√§n ennen kyyneleit√§. Seurasin h√§nt√§ silm√§ tarkkana, miss√§ sitten menikin. Suomen Kes√§teatteri Valkeakoskella on jo muodostunut k√§sitteeksi ja yhdeksi etel√§isen Suomen suosituimmista ja idyllisimmist√§ kes√§teattereista ‚ÄĒ kansa vaatii viihdett√§ ja sit√§ my√∂s saa. Silloin suosikkihahmokseni nousi tytt√∂porukan kovis Rizzo, ja ilokseni huomasin, ett√§ Sonja Pajunoja n√§hd√§√§n Valkeakoskella samassa roolissa. Kyseinen, Heikki Paavilaisen k√§sikirjoittama n√§ytelm√§, n√§ytettiin ensimm√§isen kerran jo vuonna 2005 Rauman kaupunginteatterissa.

Next

Dannysta tehdään musikaali

danny musikaali valkeakoski

Muiden ilo ei ole minulta pois, joten se heille suotakoon. Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiohittejä, kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä. Laurin ja Ilkan lisäksi ääneen pääsevät eniten myös Erika, Harri ja Ushma. Esitys valottaa hieman myös Dannyn merkitystä suomalaisessa iskelmä musiikkibisneksessä ylipäätään. Mitään yllätyksiä ei ole luvassa, ja miksikäs sitä hyväksitodettua reseptiä muuttelemaan. Toki hänen musiikiltaan ei ole voinut välttyä kun näin vanhaksi on elänyt; se musiikki on ollut läsnä aina elämässäni. Danny tuli leopardikuosisissa tiukoissa housuissa lavalle ja otti tilanteen aika suvereenisti haltuun.

Next

Danny saa oman musikaalinsa kesällä 2019

danny musikaali valkeakoski

Ilkka Lipsanen eli Danny on t√§st√§ porukasta poikkeus ainakin siin√§ mieless√§, ett√§ h√§nen el√§m√§st√§√§n en koskaan muista lukeneeni mit√§√§n p√§ihdeongelmajuttuja tai muita aallonpohjia ‚ÄĒ naissuhteista on kirjoiteltu ja ihmetelty sitten senkin edest√§. Musikaalin taidokkaan liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. Toki Dannytkin oli ihan n√§k√∂isi√§. Muissa rooleissa n√§hd√§√§n muun muassa Harri Penttil√§ ja Ronja Alatalo sek√§ tanssijat Ansku Bergstr√∂m ja Janne Talasma. Miehell√§ riitt√§√§ karismaa ja √§√§nt√§ mihin tahansa rooliin. Dannyn ex-vaimoa Liisa Lipsasta puolestaan n√§yttelee Ushma Karnani.

Next