Den gode rygg. Kontakt — Den Gode Rygg 2019-12-04

Trykkbølgebehandling i Oslo

den gode rygg

Små forskjeller i hvordan trykkbølgen lages og spres ut i muskler og sener har stor betydning på hvor bra resultat man får av behandlingen. T-bar roing Stå med føttene i hoftebreddes avstand, lett bøyde knær og bøy overkroppen framover. Slipp rolig tilbake og gjenta. Behandlingen er trygg og skånsom og passer for alle aldre. Ryggen din Ryggen består av 3 hovedmuskelgrupper.

Next

Gode øvelser for ryggen

den gode rygg

Det finnes flere typer trykkbølgeapparater, der mange klinikker velger å kjøpe billige kopiprodukter. Start øvelsen med å dra skuldrene bakover, bøy i albuene og før armene langs kroppen. Alle våre terapeuter har gått egne trykkbølgekurs hos leverandøren av trykkbølgeapparatet. Her får du noen effektive øvelser. Velg en blanding av forskjellige øvelser som angriper ryggen på forskjellige måter og retninger og sørg for en variasjon i treningsprogrammet hver 4.

Next

Gode øvelser for ryggen

den gode rygg

Dersom målet er å øke utholdenheten og styrke, med 1 til 3 serier og 12 -16 repetisjoner kan det være nok med 1 dag hvile. Hovedfunksjonene til denne muskelen er å strekke ut, rotere og dra armene mot kroppen. Det er spesielt senebetennelser og betennelser i muskler, benhinner og bindevev som har best effekt av behandlingen. Hvor ofte kan du trene ryggmusklene? Hold hantelen i den frie hånden og la armen henge tungt ned. Hva kan en kiropraktor hjelpe deg med? Løft stangen mot magen og press skulderbladene sammen i sluttfasen. Ekspert på rygg- og leddsmerter Kiropraktoren din vil undersøke ryggen din for å kunne gi deg riktig diagnose. Øvelsene kommer fra Fysioterapeut Fredrik Pettersen og Kiropraktor Tarjei Aarrestad.

Next

Trykkbølgebehandling i Oslo

den gode rygg

Kom direkte til oss — da blir du raskere bra. Du trenger ikke ha akutte smerter for å oppsøke kiropraktor — vi behandler også kroniske smertepasienter med god effekt. Ta gjerne kontakt på 47 29 17 14 eller tarjei dengoderygg. Hvis vår kiropraktor mot formodning ikke har ledig time vil han henvise deg videre slik at du får time hos kiropraktor eller annet helsepersonell så raskt som mulig. Løft stangen mot magen og press skulderbladene sammen i sluttfasen.

Next

Kiropraktor

den gode rygg

Eksempel på øvelser Disse øvelsene er basisøvelser for ryggen som trener latissimus dorsi brede ryggmuskel , rhomboideus og trapezius muskel mellom skulderblad og nakkemuskel og erector spinae korsryggen. Ha en liten bøy i albuene. Trykkbølgebehandling — Den Gode Rygg Tanken bak trykkbølgebehandling er at trykkbølgene som sendes ut fra maskinen, faktisk skader vevet. Den Gode Rygg - En klinikk på Bjølsen i Oslo. Senk armene rolig bakover til overarmene er på høyde med ørene. Trekk skulder og arm opp langs siden til hantelen er i magenivå.

Next

Kiropraktor

den gode rygg

Skulle det vise seg å være noe vi ikke kan hjelpe deg med kan vi henvise deg videre til rett person, enten det er fastlegen, en fysioterapeut eller en spesialist. Er det for tungt med kroppsvekt, bruk assistanse. Hold ryggen strak og legg kroppsvekten bakover. Hold blikket rettet fram og ned under hele bevegelsen. Gravide skal ikke behandles med trykkbølge. Dersom du trener med tunge vekter, dvs. Figur som viser de største musklene på ryggen.

Next

Kiropraktorvakt i Oslo

den gode rygg

Den andre muskelen er erctor spinae muskler i korsryggen oppbygd av tre muskler som går fra ryggens nedre del til nakken. Vi hjelper deg også med opptrening og rehabilitering. Ryggmusklene er involvert i nesten alle aktiviteter du utfører hver dag. Som brystmusklene dine, er musklene i ryggen store muskelgrupper som kan tåle trening med tunge vekter og dermed hjelpe deg å forbruke kalorier. Funksjonen til denne muskelgruppen er å bøye, strekke og rotere overkroppen. Før langsomt tilbake og gjenta.

Next

Kiropraktor

den gode rygg

Med egen kiropraktorvakt vil du få time hos en kiropraktor 7 dager i uken! Vår kiropraktor har også mulighet til å sykmelde og henvise videre til alle typer undersøkelser og spesialister. Løft armene ut til siden og opp. Styrketrening av ryggmusklene vil også gi muskelmasse i overkroppen noe som kan hjelpe deg i å få midjen din til å se tynnere. Pasientene våre er fornøyde og vi legger sjelen vår i få deg bra så raskt som mulig! Trykkbølgebehandling har god effekt på kroniske problem som ofte har vært vanskelig å behandle tidligere. Jo raskere du oppsøker en kiropraktor jo raskere vil kiropraktoren kunne få deg bra igjen! Stå lett foroverbøyd, med rett rygg og lett bøyde knær.

Next