Det ska va gött å leva. Gött å leva ackord 2019-12-02

Galenskaparna & After Shave

det ska va gött å leva

I showen Det ska va gôtt å leva presenterade Galenskaparna och After Shave sina bästa låtar i helt nya arrangemang. Det blev en riktigt tung dag igår. Sedan behöver jag komma tillbaks till den vanliga vardagsstrukturen. Min andra tanke var hur skönt det skulle vara att få vara ifred. Som att gå omkring i sirap och känna sig allmänt missnöjd.

Next

Det ska va gött å leva

det ska va gött å leva

De vet inte riktigt vad det var som gjorde att hon blev så hängig och inte kunde ställa sig upp själv, men de tror att hon har en mag-tarm-infektion och magkatarr och att det var pga smärtan hon inte kunde ställa sig. Det får mig att känna meningsfullhet och ett egenvärde. Det fullkomligt vräkte ner, men vi hade det lika kula och trevligt för det. Altanen ja - den är ljuvlig. Vi planerar att bygga upp vårt provisoriska kök i källaren till helgen. Lugnt och tyst, lite väl lugnt tyckte våra ungdomar så vi drar vidare mot Simrishamn idag. Jag har börjat lite smått med att tvätta mattor med högtryckstvätten.

Next

Det ska va' gött å leva

det ska va gött å leva

Jag tänker stå med med bikini och öppna armar i morgon. Denna veckan stod det lasagne och köttgryta på menyn. I morse förberedde jag scones och gick sedan ut i skogen och plockade en liter blåbär. Jag vill ju åka nu. Det behövs egentligen inte så lång tid för att barnen ska bli nöjda och lämna det bakom sig… en snabb titt på teckningen, legofiguren eller vad det nu kan vara… sen kan man lugnt fortsätta med vad man håller på med… Det vet jag ju att det oftast räcker med någon minut så blir barnen lugna… Så istället för att säga vänta, eller att vara frånvarande, ska jag tänka på att vara extra tydlig med att förklara vad jag gör och att jag väldigt gärna vill titta bara jag hinner avsluta det jag gör… Att fånga de goda stunderna är något jag måste bli bättre på! Att få sova i sin egen säng utan att bli väckt av att en sänggranne behöver byta blöja, ta antibiotika eller blodprov.

Next

… de ska va gött o leva

det ska va gött å leva

Vi pratade och skrattade och hade det jättemysigt. Att lyssna på böcker fungerar också bra. Bilderna är tagna av Lizette Bäckström sagda blogg. Ingen att ta hänsyn till. När september är slut så räknar jag med att de värsta efterdyningarna av den sista behandlingen ska vara över. Jag tänker att trevligt sällskap av familj och goda vänner gör mer gott än skada.

Next

Gôtt å leva

det ska va gött å leva

Hittade bougainvilla och drömde mig bort till medelhavet. Det är jag enormt tacksam för. Idag ska det njutas sommar och i helgen är det lite arbete som väntar. Om jag får en riktigt pigg dag så ska jag nog fanken ge mig på att putsa mina fönster också. Då finns bara nuet och ingen längtan någon annanstans.

Next

Det ska va gött å leva…

det ska va gött å leva

När jag drar så liksom hörs det hur det lossnar från rötterna. Nu väntar jag på att det ska bli färdigmålat på altanen så att jag kan ställa växterna på sin plats, fluffa kuddar, hänga upp tyg och rulla ut mattan. Det har gått bättre den här gången. Men murstocken ska få sin kalklitir. Tror det får bli några avsnitt av Stolthet och fördom.

Next

De ska va gött å leva: 2015

det ska va gött å leva

Väntar en vecka innan jag börjar med dem. Jag har även kollat in en fjäderlampa som jag kan tänka mig att hänga över matsalsbordet. Idag var jag hos min terapeut och hon var nyfiken på om jag tappat håret och jag visade henne. Drömmer om att bli färdigbehandlad. Det kommer ju tillbaka igen. Häromdagen hann jag ut genom dörren på väg till affären när jag kom på att jag glömt ta på mig en mössa.

Next

… de ska va gött o leva

det ska va gött å leva

Men jag börjar med lite frukost. Ett sätt att tjäna en liten slant. En helt underbar dag har flutit förbi och att det har regnat och varit lite kallt har inte gjort den sämre på något vis. Det är så jag gör. Det blir behandling redan i morgon och efter behandlingen blir jag inlagd på en kirurgavdelning för att få hjälp om det blir allt för jobbigt. Kroppen lyder huvudet och jag orkar sysselsätta mig om dagarna.

Next

Gött å leva ackord

det ska va gött å leva

Jag höll på ganska länge, men kom inte längre än att mitt skrivbord och ena sidan av rummet blev klart - allt det jobbiga är fortfarande kvar, men det får jag ta en annan dag. Det känns som om livet lägger sig tillrätta nu. Har väldigt ont i kroppen, är ordentligt avtrubbad, yr, tung, seg och allmänt risig. Han skrev även några nya monologer. Nästa fredag har jag bokat pepparkaksbak med barnen och lussebullarna få bli nybakade till adventsfikat på söndag. Så nu finns det en matlista för 8 veckor framåt, handlingslista för både veckohandling och storhandling och så är veckans arbete inför sonens födelsedag planerat och utspritt över veckan.

Next

Det ska va gôtt å leva

det ska va gött å leva

Nu bjuder jag på en selfie. Detta ska alltså göras varje dag, måndag till fredag i fem veckor. Jag ska dit igen på fredag i nästa vecka för att ställa in maskinen och sedan börjar strålningen på måndagen efter, den 19:e oktober. Maken assisterar och jag var en riktigt snäll patient igår. I oktober ska jag påbörja min återhämtning och få möjlighet att slicka såren. Jag hade inte sovit mer än 5 h, och kunde inte sova mer heller - skitjobbigt! Och det blir så jäkla bra.

Next