Eckerö line lakko. Uhkaava lakko huolestutti laivamatkustajat 2019-12-01

Rekat seisovat terminaaleissa ja jotkin aluksetkin satamissa

eckerö line lakko

Jami Jokinen Postilakkoa tukevat rahtiliikenteen tukitoimet ovat ruuhkauttaneet pahasti ulkomaille suuntautuvat maantiekuljetukset. Myös aluksia on jäänyt seisomaan. Book meals in the Eckerö Buffet in advance and get a discount on board prices are higher. Neuvottelujen kariutuessa alkuviikolla osapuolten kerrottiin olevan varsin etäällä toisistaan. Ratkaisua etsitään sekä palkka- että työaika-asioihin.

Next

Ecker√∂ Line: Lakon laajeneminen matkustajalaivoille kuohuttaa: ‚ÄĚT√§m√§ on merkillinen logiikka‚ÄĚ

eckerö line lakko

Jäänmurtolakon tukitoimet pysäyttävät näin ollen myös kaiken matkustaja-alusliikenteen lastiliikenteen ohella. Eckerö Line Routes Eckerö Line offers connections from Helsinki-Tallinn and Tallinn-Helsinki with 3 daily crossings of about 2 hours and 15 minutes. Finnlines lupasi olla puhelimitse yhteydessä niihin matkustajiin, joiden matkaan lakko vaikuttaisi. Kiellot koskevat kaikkia työehtosopimuksen aloja ja vaikuttavat myös kotimaan liikenteeseen. Ehkä seuraavalla kerralla neuvottelut sujuvat enemmän yhteistyöhenkisemmin puolin ja toisin. Tiedonantaja ja Vartiotorni ovat riippumattomia vai , vai mistä saisi puolueetonta tietoa? Hän ei ilmeisti halua tunnistaa Sanoman, Alma Median ja mitäniitäonkaan lehtiä.

Next

Eckerö Line

eckerö line lakko

Nyt kyllä työntekijäpuoli laskee raskaasti sen varaan että kun otetaan viime hetkillä suomalaisperheiden pääsiäisenvietto pelinappulaksi saadaan paremmin tuloksia neuvotteluissa. Esimerkiksi tavaraliikenteessä tehdään toimitusjohtajan mukaan keskimäärin kuusi prosenttia ylitöitä. Rosella jäisi lakon toteutuessa Maarianhaminaan. Taloudellisia tappioita tulossa Viking Linen laivoista Turusta Tukholmaan liikennöivät Amorella ja Grace jäisivät Turkuun lakon alkaessa ja Helsingissä satamaan jäisivät Mariella ja Gabriella. Mielenilmauksella ei myöskään ole vaikutusta matkustajaterminaalien toimintaan Helsingin Länsisatamassa ja Katajanokalla, joten lähtöselvitys ja laivaan nousu toimivat normaalisti.

Next

Posti

eckerö line lakko

Nämä asiat eivät kiinnosta kunhan järjestöpomoilla on mukavaa ja oma ei ansaittu liksa pyörii. Merimiesunioni ja satamaduunarit ovat aina katsoneet että laivat ja satamat ovat heidän omaisuuttaan. Mahdollisista peruuntumisista pyrittäisiin ottamaan myös suoraan yhteyttä asiakkaisiin. Tiedotamme sivuillemme heti jos saamme tietää jotain uutta. Joka laivassa on kaksi miehistöä; kk työssä ja kk vapaana. Boijer-Svahnström kehotti matkustajia seuraamaan yhtiön verkkosivuja. Click on your ferry route for a detailed Eckerö Line Ferries timetable with arrival and departure times.

Next

Lakon uhka kasvaa: Matkustajaliikennekin voi pysähtyä pääsiäiseksi

eckerö line lakko

Nyt merimiesunioni on pysäyttämässä Eckerö Linen laivat Tallinnaan ilman että varustamo voi vaikuttaa asiaan millään tavalla. Eckerö Line operates ferry services between Estonia and Finland. Merimies-Unionin ensimmäinen tukilakkotoimi postikiistaan alkoi torstaina. Lapsiperheet ja eläkeläiset käytetään pelinappuloina kun halutaan pelata omaa pikku kiristysleikkiä. Lakko vaikuttaa tuhansien ihmisten pääsiäismatkoihin.

Next

Rekat seisovat terminaaleissa ja jotkin aluksetkin satamissa

eckerö line lakko

Tämähän on myös täydellistä kiusantekoa matkustajia kohtaan. Lentoalan työntantajien ja työntekijöiden väliset neuvottelut ajoivat karille kuluvan viikon maanantai-iltana. Niitähän ei tunnetusti koskaan kiinnosta mitä mieltä työntekijäpuoli oikeasti on. Ay-liikkeen toimenpiteet olivat kohtuuttomia ja kertoo vain karua todellisuutta. Huolestuneet matkustajat ovat kyselleet laivayhtiöiltä pääsiäismatkojensa kohtaloa. Kauppalaivoissa on käytössä sellainen nettopalkkasystemi,eli valtio hoitaa merimiesten verot ja sosiaaliturvamaksut jotta laivat pysyisivät Suomen lipun alla.

Next

Posti

eckerö line lakko

The company caters for both passenger and freight traffic between the two countries. Whether you travel on board the Eckerö Line Helsinki-Tallinn ferry or the Eckerö Line Tallinn-Helsinki route, you are bound to have a great ferry crossing with Eckerö Line Ferries. Siitä alkaen ulkomaanliikenteessä olevien autolauttojen kyytiin ei ole otettu rekkoja tai säiliöautoja. . Valtakunnansovittelijan johdolla neuvotteluita on käyty jo seitsemän viikkoa.

Next

Eckerö Linjen

eckerö line lakko

Pelinappuloiksi on otettu me lapsiperheet, jotka selittävät kyynelehtiville lapsillemme että pääsiäismatkamme jota yhdessä olemme koko kevään odottaneet on peruutettu. Näitä aluksia operoidaan normaaliin tapaan. Although Eckerö Linjen and are technically separate companies, ships from one company have often been used to cover for ships of the other during dockings and technical malfunctions. . Niinpä esimerkiksi Helsingin Sanomien on turha odottaa kertovan objektiivisesti ja tasapuolisesti työtaisteluista joissa työnantajat ja työntekijät kiistelevät eduistaan.

Next