En kväll i juni ullared 2020. En kväll i juni, dansfestival i Ullared 2019-12-03

EN KV√ĄLL I JUNI 2020

en kväll i juni ullared 2020

. Högklassig jazz med välkända musiker från när och fjärran. Flera av världens bästa matchracingseglare på plats. För sjunde året i rad blir det shopping och dans i världsklass under två dagar. .

Next

En kväll i juni 2020

en kväll i juni ullared 2020

Dessa campingplatser har perfekt läge precis intill festivalområdet, nära till Shoppingbussen som tar dig direkt till varuhuset. På området kommer det förutom det stora danstältet finnas restaurangtält med fullständiga rättigheter, knallar, tivoli, utställare och mycket mera. Lasse Stefanz minispelning på Gekås är inställd pga försening av skivsläpp. Världens största fotbollsturnering för ungdomar. För femte året i rad blir det shopping och dans i världsklass under två dagar.

Next

En kväll i juni 2020

en kväll i juni ullared 2020

Medeltidsvecka med daglig riddarkortege och tornerspel. Vi utlovar en helt magisk helg! Varmt v√§lkommen till ett av sommarens mest gl√§djefulla event! Lasse Stefanz bjuder inte bara p√• en hejdundrande go st√§mning utan √§ven p√• vigsel d√§r Olle J√∂nsson viger ett par p√• festivalomr√•det kl 19, missa inte det! H√§r m√∂ter m√§stare amat√∂rer och t√§vlingarna brukar vara en √•sk√•darsucc√©. Begr√§nsat antal platser ‚ÄĒ F√∂rst till kvarn! P√• scen bland andra The Boppers, John Lindberg Trio och Snakebite. Underh√•llning, t√§vlingar och aktiviteter f√∂r hela familjen i Alings√•s stadsk√§rna. .

Next

En kväll i juni, dansfestival i Ullared

en kväll i juni ullared 2020

Två dansbanor och dans på bryggan till band som Streaplers Flamingokvintetten, Donnez och Blender. Välkommen Här hittar du biljetter från officiella biljett­återförsäljare till konserter, musikaler, shower och festivaler i hela landet. Världens största årliga matchracingtävling för damer. Stor travhappening och folkfest med över 30 000 besökare. Tänk om man kunde vrida tillbaka klockan ett par varv.

Next

En kväll i juni 2020

en kväll i juni ullared 2020

Startfältet för En kväll i juni 2019 är presenterat, biljetterna är släppta och vi vågar utlova en helt fantastisk danshelg. Coutry och visfestival i Mössebergsparken med båda lokala och rikskända artister på scenen. Peppa redan nu med vår singel En pilsner i juni, ute nu! Årlig slöjdmässa i Hjo stadspark, en av Skandinaviens största. Lokalproducerad mat och stor folkfest. Tivoli och restaurangtält På området kommer också att finnas tivoli och ett restaurangtält.

Next

En kväll i juni, Hedevivägen 13, Ullared (2020)

en kväll i juni ullared 2020

Internationell bluesfestival vid Vänerns strand som startade 1992. Riddare, hantverkare, musiker och gycklare på plats i Länghem. Dansa loss till Lasse Stefanz, Larz Kristerz, Sannex, Blender, Barbados och sist men inte minst Arvingarna. I år det det 54:e upplagan av Tjörn Runt med start i Stenungsund och mål utanför Skåpesund på Stigfjorden. En av Nordens största dragspelsstämmor bjuder på gatudans genom stan, uppträdanden i stadsparken och buskspel på campingen.

Next

Gekås Ullared

en kväll i juni ullared 2020

Har du själv ett evenemang du vill annonsera? Det stora festivaltältet slås upp ett stenkast från varuhuset Gekås, och på området blir det allt från musik och dans till erotikprylar och husbilsmässa. Festen äger rum på i Ullared den 26-27 juni 2020. Tävlingen är en del av World Match Racing Tour med final i Kina i november. På fredagen har vi också en exklusiv husbilsmässa, berättar Peter Strandberg. Ansök genom att skicka ett mail till och motivera varför just ni skall få denna möjlighet. Gå med i eventet Den Svenska Pilsnerdagen, 8 juni 2018 nu och bjud in alla du känner! Larz-Kristerz presenterar stolt Den Svenska Pilsnerdagen för första gången den 8:e juni 2018. Omkring 1700 lag från 80 nationer deltar.

Next

En kväll i juni, dansfestival i Ullared

en kväll i juni ullared 2020

En konsert med blandning av pop, klassisk jazz och folkmusik, framförd av sångerskan Caecilie Norby, basisten, cellisten och kompositören Lars Danielsson och jazzgitarristen Ulf Wakenius. Ladda ner gratis här: eller. Gilla, dela och tagga så mycket ni bara vill och orkar. . Förra året var det nästan 4500 personer som kom och svängde loss. Dansfesten börjar först när varuhuset stänger, men både under fredagen och lördagen kommer ett par av banden att spela dagtid inne på Gekås.

Next

EN KV√ĄLL I JUNI 2020

en kväll i juni ullared 2020

En kväll i juni förbehåller sig rätten att välja ut det par som kommer få möjlighet att vigas på årets festival. Standupturnén med bland andra Henrik Schyffert, Soran Ismail, Johan Rheborg och David Batra landar i Göteborg. Vinnarna meddelas under vecka 25. Där ställs det upp ett 1 000 kvadratmeter stort tält. Festivalen arrangeras för elfte året i Slottsskogen. .

Next