Enkel middag til mange. Lettvint middag til mange gjester 2019-12-05

Trenger tips på lettvint middag til mange personer!

enkel middag til mange

Det er nemlig mange gode og sunne middager du kan lage, som slett ikke krever så mye jobb. Særlig når du skal lage finere. Foto: Gastronomisk Institutt Både bloggeren og kjøkkensjefen anbefaler å lage mest mulig i dagene før festen skal være. Bloggen har gått fra å være en ren byggeblogg til å bli en interiørblogg med innslag av bryllup og mat - og etter en pause på ca 1 år har jeg nå bestemt meg for å gjøre bloggen mer personlig. Null stress med anretning eller timing, og veldig veldig godt. Tapaspingvinene består av oliven, mozzarellakuler og gulrøtter. Bacondadler pynta med rosmarinstilker Ett sikkert innslag på tapasbordet og en favoritt hos mange.

Next

Mine beste oppskrifter og tips til tapasbordet

enkel middag til mange

Legg igjen en kommentar, så kan vi sammen den ultimate tapasguide! Sett fat, bestikk og servietter i den enden du ønsker at folk skal komme fra. Kun fantasien setter grenser for pålegg, så legg gjerne opp til å lage mange forskjellige, med dine favorittsmaker. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Da ber du gjestene dine ta med seg en rett hver. Tid du kan bruke sammen med gjestene, sier hun. Han har jobba på restauranter i flere land, blant dem Frankrike, og uttaler det flotte uttrykket uten store problemer. Trenger inspirasjon til middager som er lette å lage i store posjoner, men som også er smakfulle.

Next

Fra hus til hjem: Enkel gryterett til mange

enkel middag til mange

Hvordan får du maten ferdig til alle gjestene på likt? Jeg ville også redusert mengden noe om det kommer mange barn eller andre som er småspiste. ? Det er nemlig mange , som slett ikke krever så mye jobb. Ha oppi paprika, gulrot og krydder og la det frese eit par minutt. Eller er det noe annet enkelt som kan være. Suppe tror jeg at jeg unngår med så mange små barn som kommer, det blir bare gris og den vesle matbutikken her har ikke så mye kjøtt og slikt, da må vi mer sentralt. Brukes for å beskrive alt som må «på plass» før sjølve matlaginga kan ta til. Enkelte ting kan det lønne seg å gjøre klart dagen før, og så bare varme opp.

Next

Enkel festmiddag til mange

enkel middag til mange

Hvis du skal servere mange gjester , bør du også se over hva du har å servere maten på og med. Hmmm, tror jeg skal lage stroganoff til middag i dag. Ha i stekt kjøtt i biter, og kylling pleier å rense en hel kylling gjerne to siden dere blir mange. I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid. Her finner du de rettene som passer inn i travle hverdager hvor du ikke orker så omfattende kokkelering. Hun pleide å blande 1pk Toro orientalsk gryte og 1 pk Toro peppersaus, erstatte en del av vannet med fløte og tilsette mais og erter. Gode småpølser Kjøp en forskjellige spennende pølser, stek dem, skjær opp i mindre biter — og vips så har du et deilig bidrag til tapasbordet.

Next

Sunn middag på 30 minutter

enkel middag til mange

Jeg synes det er greit å tenke at jeg har maks en eller to ting som skal lages i ovnen. Middag for personer innlegg 1. Den er dyp, mørk og mektig! Jeg tok i hvert fall utgangspunkt i denne oppskriften, men gjorde noen tilpasninger. Lasagne og nachos er populære helgeretter. Vår erfaring er at mange kan bli litt dårlig i magen av gryterett. Ta noe du kan, eller begynn å trene med en gang.

Next

Lettvint middag

enkel middag til mange

Skal du lage skikkelig mange retter er det lurt å tenke igjennom om noe kan fryses — da kan du begynne med dette uker i forveien. Daglig inspirasjon deler eg også på Facebook-sida mi som du kan følge. Jeg elsker mat som dette og det vet jeg at det er mange av dere som gjør også. De smaker aller best med en god dipp eller saus. Derretter heller du over vann til langpannen blir full, må også etterfylle litt vann når vannet er borte om ikke risen er ferdig.

Next

Enkel festmiddag til mange

enkel middag til mange

Denne forsvinner raskt så lag mange. Vil anbefale denne: 800 g lammekjøtt uten ben smør til bruning 1,5 ts salt 0,25 ts pepper 2 dl melk 2 dl seterrømme ev. Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Jeg synes det er greit å tenke at jeg har maks en eller to ting som skal lages i ovnen. . Hvordan kan du gjøre serveringen lekker og fristende? Jeg brukte heller ikke dill.

Next

Lettvint middag til mange gjester

enkel middag til mange

Den siste gangen du handler inn, kjøper du det som skal være ferskest mulig, sier Mari Hult, som sjøl bor i en liten leilighet, og ikke har rare kjøkkenet hjemme. Eller du kan lage en hjemmelaget pastasaus før du drar, og helle sausen over i en plastbeholder. Det trenger ikke ta lengre tid å lage mat til åtte enn til fire. Dessuten - jeg er flink på å lage mat, men vårruller får jeg ikke til den ene gangen jeg prøvde - så det er ikke noe å anbefale for førstegangsrullere :o Taco? I utgangspunktet er 500 g et typisk mål uten brød og dipp, men med eventuelle salater. Lag guakamole og hummus selv dette tar 5 minutter til sammen maks , Lag en stor bolle med grønt eks spinat, tomat, agurk, revet gulrot, rødløk, soltørkede tomater osv osv , kryddre med havsalt og pepper og rør inn litt pesto f. På nyttårsaften planlegger hun derfor å servere roastbiff med fløtegratinerte poteter og grønne bønner. Skal du arrangere fest for mange kan det imidlertid fort føles masete og krevende.

Next

Enkel middag til mange gjester

enkel middag til mange

Tusen takk for tips alle sammen! Tapas skal serveres som fingermat og gjestene kan spise med enten små. Hvorfor aner jeg ikke, men det er hvertfall det vi har funnet ut - kan jo være greit for deg som ammer bla. Og stort ja til dessert buffet! Du blar i bøker, og ser et bilde du synes ser fint ut — men ofte blir det for vanskelig. Jeg lagde den med rosenkål i stedet for aspargesbønner, og champignon i stedet for kantareller. Flere enkle tapasretter, brød, god drikke og dessert kan kjøpes ferdig på butikken. Derfor har jeg i dette innlegget samlet sammen mine beste oppskrifter og tips til tapasbordet.

Next