Eu kontroll pris. I fjor ble sjekklisten utvidet med 65 punkter. Nå kan EU 2020-01-06

EU

eu kontroll pris

Så vurderer du selv hvilket du ønsker å bruke, gjerne basert på andre kunders erfaringer. Rent praktisk betyr dette at ting som lys, bremser og karosseri sjekkes for feil og mangler, og at avgasser og støy måles. Når skal du på kontroll? Velg enkelt hva slags type tjeneste du ønsker hjelp med. Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Finner vi at det er nødvendig med reparasjoner, kontakter vi deg først og avklarer om du ønsker å utbedre dette til en avtalt pris. I utvalget av verksteder som vises ser du informasjon om beliggenhet, neste bestillingsbare tid, fast pris og gjennomsnittlig vurdering.

Next

EU kontroll

eu kontroll pris

Har du noe å tilføye? En eventuell etterkontroll koster 225,-. Og den nye kontrollforskriften er mer omfattende, sier Sødal. Men sier det likevel er klart hvilke områder reglene vil bli strengere på. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. For andre øker prisen fra 930 kroner til 1295 kroner inkludert moms 39 prosent økning. Overgangsperiode De nye reglene er gjeldende for biler etter 8.

Next

EU kontroll

eu kontroll pris

Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Ønsker du leiebil mens bilen er på verkstedet, har vi gunstige priser. Også Larsen bekrefter at økt kompetansekrav til føre til økte kostnader for kontrollorganene. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud. Det samme gjelder for verkstedkjeden , som også er en franchisekjede. Etter de nye reglene kan bileier selv bestemme når og hvor ofte bilen skal kontrolleres, så lenge den blir gjennomført innenfor intervallene. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer.

Next

Nye regler gir prishopp på EU

eu kontroll pris

Heretter er det dato for førstegangs registrering og siste godkjente kontroll som bestemmer kontrollfristen, uavhengig av tallene i registeringsnummeret ditt. Velg godkjente bilverksteder Alle bilverksteder som har lov til å utføre reparasjoner på kjøretøy er godkjent av Statens Vegvesen. Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Når hjemlene er innført vil vegdirektoratet måtte formulere de endelige reglene, forklarer han. De førte til at den eksisterende sjekklisten kontrollører måtte gjennom med 85 punkter, ble utvidet til 150 punkter.

Next

Nye regler gir prishopp på EU

eu kontroll pris

Hva som er hovedservice vil variere mellom de forskjellige bilmodellene, men gjelder generelt service som koster over 2. Ved valg av karosseriverksted anbefaler vi at du tar en ekstra nøye titt på verkstedets evalueringer på Mittanbud. Deretter vil man få ny frist basert på den datoen kontrollen ble utført. Slik unngår du også å overskride fristen dersom det oppdages mangler som må utbedres og bilen må inn til etterkontroll. De største endringene for bileierne er.

Next

Bestill EU

eu kontroll pris

Oppgi bilinformasjon og om hva du trenger hjelp med Start med å oppgi bilens registreringsnummer og hvor mange kilometer bilen har gått. Unntakene er 0 som skal kontrolleres i November, og 7 som kontrolleres i Oktober. På forhånd skrev flere medier at prisen for periodisk kjøretøykontroll kunne øke med oppimot det dobbelte. Kontrollen omfatter blant annet sjekk av bremser, støy og utslipp. Les også: Snap Drive: Prisen skal opp Administrerende direktør i Snap Drive, Morten Harsem, forteller at de også kommer til å sette opp prisene. Valgt verksted viser en oversikt over ledige tider og du velger i fred og ro den tiden som passer best for deg og ditt billiv.

Next

Billigere EU

eu kontroll pris

Bestill den tiden du ønsker hos det valgte bilverkstedet Valgt verksted viser en oversikt over ledige tider og du velger i fred og ro den tiden som passer best for deg og ditt billiv. Høsten er her og vinteren nærmer seg allerede i enkelte deler av vårt lange land. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til. Hvert enkelt bilverksted avgjør prisene, men det er sikkert mulig å få denne typen rabatter på noen av verkstedene, sier markedssjef Dag-Inge Simonsen i Mekonomen Norge. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det. Der er derfor snart på tide å bytte til vinterdekk.

Next

EU

eu kontroll pris

Sammenlign mellom 1000 verksteder, og velg det verkstedet som passer deg best I utvalget av verksteder som vises ser du informasjon om beliggenhet, neste bestillingsbare tid, fast pris og gjennomsnittlig vurdering. Seniorrådgiver Trond Robert Larsen bekrefter at det vil komme krav til opplæring av kontrollører, men sier etaten foreløpig ikke er sikker på hvordan den skal gjennomføres. Bedriften betaler for å være på Mittanbud. . For de som nå har kontrolmåned om sommeren eller bor i utlandet, blir det enklere å planlegge kontrollen. På Mittanbud kan du på verkstedenes profilsider se hvilke godkjenninger de innehar.

Next

EU kontroll

eu kontroll pris

Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse. Legger du ut oppdraget på Mittanbud vil verksteder som har kapasitet ta kontakt med deg og gi et tilbud. Å være bileier koster uten tvil penger, men det kan være penger å spare selv på de obligatoriske kontrollene. Skogstad understreker at det bli opp til hvert verksted å vurdere hvilken pris de skal ta for å gjennomføre en periodisk kjøretøykontroll. Både trafikksikkerheten til bilen og dens miljøpåvirkning kontrolleres.

Next