Extra leker tønsberg. Elektriske kjøretøy 2019-12-05

Merker

extra leker tønsberg

Hos Extra-Leker har vi elbil til enhver smak og ønske. Passer for barn fra 1 år. Vi har delt inn i ulike kategorier slik at du enkelt skal finne frem til det du trenger eller leter etter. Endelig får de noe å ta hånd om og styre med. Vi har delt opp vårt utvalg i følgende kategorier: Leker Her finner du alle leker du kan tenke deg, og vil du bestille til en fødselsdag eller julaften kommer du til å kunne handle til alle barn uansett alder fra ett og samme sted. Slipp stresset i en vanlig lekebutikk Hos oss kan du i fred og ro sammenligne produktene og ta den tiden du trenger. For de litt større barna har vi 24V og 48V biler.

Next

Forsiden Klikkoghent Ringo

extra leker tønsberg

Du slipper stresset i lekebutikken! Lekebiler og kjøretøy: Lekebiler og andre kjøretøy er også en type leke som passer alle aldre. Lola, Aspen, Izzy, Echo, Dawn og Yuki er forenet av sin kjærlighet for mote, stil, mat, musikk og reise! Du kan benytte deg av våre tilbud og finne billig leketøy til høy kvalitet. Du finner alt man kan tenkes å trenge i en barnefamilie — fra innredning for barnerom, via barneartikler, til leker. Gjør ikke unødvendige turer og ikke lenger enn nødvendig. Om du ikke helt vet hva du skal kjøpe, kommer her noen tips på leker som pleier å falle i smak i all slags vær.

Next

Elektriske kjøretøy

extra leker tønsberg

. Her kan du enkelt bestille billige og rimelige barneprodukter og babyartikler online. Den klassiske sorteringsboksen i tre som lærer barna å sortere på et tidlig stadium. Hos Extra-Leker har vi elbil til enhver smak og ønske. Vårt utvalg — alt som trengs i barnefamilien Det finnes få barneprodukter som en familie trenger som du ikke finner på Lekmer. Her finner du alle slags kjøretøy samt tilbehør som garasje og lekematter. Barn begynner med enkle plastbiler de kan kjøre med på gulvet, går deretter over til biler som får fart når man drar dem bakover, og det ender med radiostyrte biler for de eldre.

Next

Barnebutikk, babybutikk og lekebutikk online

extra leker tønsberg

Med et barns fantasi finnes det ingen grenser for hvor gøy man kan ha det med sin favorittleke! Om du vil ha råd og tips kan du alltid henvende deg til vår kundeservice som gjerne hjelper deg og svarer på dine spørsmål! Åpningstider i nærhetenFinn åpningstider til butikker i nærheten av. En flott treleke til smårollinger — sorteringsboksen øver opp barnas hånd-øye-koordinasjon, konsentrasjonsevne og minne. Med denne treleken, kan barna utforske forskjellige tredimensjonale former, som kommer i lyse farger med en høyglanset finish. Passer for barn fra 1 år. Som sagt, ta en titt i nettbutikken og gjør en bestilling til en god pris. Vi tilbyr leker for alle aldre, fra biteleker og kosedyr for de minste til spill og uteleker for eldre barn. Vi gjør deg da oppmerksom på at også andre personer kan logge seg på.

Next

Forsiden Klikkoghent Ringo

extra leker tønsberg

Bestill øvrige leker online Nå har vi naturligvis bare streifet borti et stort utvalg av bøker og filmer, byggeleker og klosser, dukkehus, puslespill og tryllesaker. Modellen har autentisk fargedesign i oransje og svart, svarte eikefelger og lavprofildekk, stor bakvinge og fire eksosrør. Gå til Windows update for siste versjon. Dessuten skal de være lette å ta på og av. Gå igjennom våre leketøyskategorier for å navigere deg frem til det du leter etter.

Next

Elektriske kjøretøy

extra leker tønsberg

Spill: Å samles rundt et spill er noe som kan inspirere hele familien, pluss at spill er veldig lærerike og utviklende for barn. Hos Lekmer finner du alle typer barnesko for forskjellige årstider! For de litt større barna har vi 24V og 48V biler. I denne kategorien finner du alt innen leker og praktiske hjelpemidler til nyfødt og småbarn, fra biteringer, rangler og gåbiler eller hva med en myke kosebamser kjent fra populære barneserier som Fantorangen eller Drømmehagen? Denne eksklusive modellen er utviklet i samarbeid med Corvette og gjengir den ikoniske superbilens karakteristiske særtrekk. Den klassiske sorteringsboksen i tre som lærer barna å sortere på et tidlig stadium. Uansett årstid finner du barneklærne hos oss på Lekmer! Viktig: Du må ha Internet Explorer 8. Denne eksklusive modellen er utviklet i samarbeid med Corvette og gjengir den ikoniske superbilens karakteristiske særtrekk. Vi har alt fra biteleker, kosedyr og byggeklosser til hobbysaker, spill og uteleker.

Next

Leker på nettet

extra leker tønsberg

Resultat 2018 2017 2016 2015 2014 Driftsinntekter 22. Du kan la nettleseren finne din posisjon eller skrive inn din nåværende by eller adresse. I vår innredningsbutikk for barnerommet finner du , , , , , ja alt du kan tenke deg! Denne fantastiske 2-i-1-modellen kan bygges om til en realistisk kopi av en hotrod. Dessuten slipper du å bære hjem lekene. Plutselig trenger man en , et eller en. Dessuten er det en av de lekene som foreldre pleier å sette pris på å leke med. Vårt spillutvalg er stort og her finner du spill for småtasser samt ungdoms- og voksenspill.

Next

Baby og Småbarn

extra leker tønsberg

Vi har inspirerende musikkinstrumenter, realistiske leker som minikjøkken og snekkerkasser samt alt innen maling og hobbyaktiviteter. Julekalenderen inneholder 24 byggbare gaver, én for hver dag i adventstiden, og inkluderer snøscooter, snøborg, curlingsett, peis, gyngestol, teleskop og mye mer. Hos Extra-Leker finner du et bredt utvalg av morsomme, kreative og utfordrende leker for de aller yngste, både myke, harde og fargerike leker. Handle barneprodukter og babyartikler online Lekmer er en komplett barnebutikk og lekebutikk på nettet. Hos Extra-Leker har vi et bredt utvalg av elektriske kjøretøy for barn. Her finnes alt fra og til , , og mye mer.

Next

Åpningstider Extra Leker i Tønsberg

extra leker tønsberg

Rimelige babyprodukter og barneartikler med høy kvalitet Alle våre produkter kommer fra velkjente produsenter, og å kun tilby kvalitetsprodukter er noe vi synes er utrolig viktig og aldri firer på. I denne kategorien finner du alt innen leker og praktiske hjelpemidler til nyfødt og småbarn, fra biteringer, rangler og gåbiler eller hva med en myke kosebamser kjent fra populære barneserier som Fantorangen eller Drømmehagen? Hos Extra-Leker finner du et bredt utvalg av morsomme, kreative og utfordrende leker for de aller yngste, både myke, harde og fargerike leker. Modellen har autentisk fargedesign i oransje og svart, svarte eikefelger og lavprofildekk, stor bakvinge og fire eksosrør. Mer informasjon om hvordan du kan Hvordan finne åpningstiderDu kan søke etter navn på butikken f. Du bestemmer selv hva du vil ha ut fra de behovene du og din familie har. Denne julekalenderen for barn inneholder sju minifigurer og en figur av en husky. Takket være vår størrelse så kan våre priser som regel være lavere og mer konkurransedyktige enn hos din lokale barnebutikk eller lekebutikk.

Next