Fagmøbler skien. Møbler og interiør for deg 2019-12-07

Fagmøbler Bø

fagmøbler skien

Fagmøbler ønsker å være best på service og kvalitet, og at du som kunde skal finne stor fagkompetanse når du kjøper møbler. Ekte hud eller tekstil gir deg den finishen du er ute etter. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt. Drømmer du om den stilrene nordiske sofaen? Uansett rom har vi en modell som passer En sofa kan brukes til mye, og det er mange behov den skal dekke. Mange av Fagmøbler-butikkene drives av andre- og tredjegenerasjons møbelhandlere. Vi har tilbehøret som passer til. Eller vil du ha en ekstra soveplass, og heller velge en Mange muligheter Når du skal bestemme deg for sofa er det mange valg du må forholde deg til.

Next

Møbelgalleriet AS :: Forsiden

fagmøbler skien

Kjeden har noen store varehus, men for det meste består den av små og mellomstore butikker som ofte er familiedrevet. God kvalitet Sofaen er et sentralt og viktig møbel i hjemmet. Ønsker du å motta e-post om tilbudene Fagmøbler, så vel som andre spesialtilbud fra tilbo. Regnskapsanalyse 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Totalkapitalrentabilitet i % 27,0% 14,2% 30,4% 24,3% 12,6% Resultat av driften i % 9,5% 5,7% 10,7% 8,6% 5,4% 5,2% Likviditetsgrad 1 1,1 1,2 1,7 1,7 1,7 1,8 Egenkapitalandel i % 16,3% 18,5% 45,4% 45,8% 44,9% 45,5% Lederlønninger 2018 2017 2016 2015 2014 2013 Lønn daglig leder e 546 000 590 000 555 000 531 000 538 000 573 000. Vi har et bredt utvalg av forskjellige sofaer slik at du skal finne den rette. Eller skal det være en myk sofa du kan synke ned i for å nyte en film? Uansett om du skal ha en sofa til stuen, gjesterommet eller kjellerstuen har vi et alternativ. Ring møbelmann1 på 91577586 09.

Next

Fagmøbler Bø

fagmøbler skien

Uansett om du skal ha en sofa til stuen, gjesterommet eller kjellerstuen har vi et alternativ. Uansett rom har vi en modell som passer En sofa kan brukes til mye, og det er mange behov den skal dekke. Ekte hud eller tekstil gir deg den finishen du er ute etter. Stressless® London med regulerbar nakkestøtte er den nye elegante designer stolen med roterende understell og stilrene linjer. Vi er opptatt av at sofaen skal være god å sitte i, og samtidig vare lenge. Kanskje du også vil finne et passende eller en? Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil.

Next

Sofaer

fagmøbler skien

Kanskje du også vil finne et passende eller en?. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt. Kanskje en vil holde i en liten kjellerstue? Kjeden har noen store varehus, men for det meste består den av små og mellomstore butikker som ofte er familiedrevet. De møblene du finner utstilt i butikkene kan leveres i et uttall varianter, og kan skreddersys etter din smak og dine behov. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Ekte hud eller tekstil gir deg den finishen du er ute etter. Eller vil du ha en ekstra soveplass, og heller velge en Mange muligheter Når du skal bestemme deg for sofa er det mange valg du må forholde deg til.

Next

Regnskapstall for Fagmøbler Grenland

fagmøbler skien

Vi har tilbehøret som passer til. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. Mange av Fagmøbler-butikkene drives av andre- og tredjegenerasjons møbelhandlere. Vi har et bredt utvalg av forskjellige sofaer slik at du skal finne den rette. Velg treverk: Natur, Teak, Brun, Eik, Svart, Valnøtt, Wenge eller Grå. Tidløs design og klassiske møbler med lang levetid er en god investering, godt og omgi seg med, og godt miljøvern.

Next

iveco

fagmøbler skien

Den blir flittig brukt i hverdagen av både familie og venner, og derfor er kvalitet viktig for oss. Leveres i 5 forskjellige farger i Moment tekstil. Stressless® London med regulerbar nakkestøtte er den nye elegante designer stolen med roterende understell og stilrene linjer. Din neste sofa finner du her Er du på utkikk etter en ny og behagelig sofa? Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris. Fagmøbler ønsker å være best på service og kvalitet, og at du som kunde skal finne stor fagkompetanse når du kjøper møbler. Kanskje en vil holde i en liten kjellerstue? Blir det for vanskelig å velge er det bare å komme innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte.

Next

Møbelgalleriet AS :: Forsiden

fagmøbler skien

Velg treverk: Natur, Teak, Brun, Eik, Svart, Valnøtt, Wenge eller Grå. Eller skal det være en myk sofa du kan synke ned i for å nyte en film? All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Prisen glemmer du, men dårlig kvalitet glemmer du aldri! Vårt ønske er å tilby det beste av Norsk og Nordisk design- både klassisk og moderne - produsert hos leverandører som prioriterer godt håndverk og best mulig komfort fremfor lav pris. Dersom det er like mye gjeld i selskapet som det er egenkapital vil denne graden være 1. Data kan bare gis på partnerplattformene hvor vi leverer tjenesten. Både type sofa, modell og farge på ben kan være avgjørende.

Next

Møbelgalleriet AS :: Forsiden

fagmøbler skien

I A-møbler sin nettbutikk kan du ta en titt på alle , og. Leveres i 5 forskjellige farger i Moment tekstil. Dersom en tredjedel av eiendelen er finansiert av egenkapital vil gjelden utgjøre dobbelt så mye som egenkapitalen og gjeldsgraden vil dermed bli 2. Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Dataene vil bli brukt utelukkende for det formål å tilby kvalitet og personlig service. Du kan enkelt endre eller slette informasjonen du har angitt i innstillingene for din profil.

Next

Regnskapstall for Fagmøbler Grenland

fagmøbler skien

Vi er opptatt av at sofaen skal være god å sitte i, og samtidig vare lenge. Drømmer du om den stilrene nordiske sofaen? Ring møbelmann1 på 91577586 09. De møblene du finner utstilt i butikkene kan leveres i et uttall varianter, og kan skreddersys etter din smak og dine behov. Dataene vil bli brukt til å sende deg regelmessige e-poster med personlig utvalgte tilbud. Både type sofa, modell og farge på ben kan være avgjørende.

Next

iveco

fagmøbler skien

Designet på sofaen er like viktig som tekstilene du velger. Designet på sofaen er like viktig som tekstilene du velger. Stressless® View er den myke og tidløse designer stolen med roterende understell og rene linjer. Blir det for vanskelig å velge er det bare å komme innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte. Ring møbelmann1 på 91577586 09. Tidløs design og klassiske møbler med lang levetid er en god investering, godt og omgi seg med, og godt miljøvern. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt.

Next