Filmsenteret charlie porsgrunn. Grenland Filmklubb 2019-12-02

NRK Sommertoget til Porsgrunn

filmsenteret charlie porsgrunn

Og, som om ikke det var til stort nok hinder må hun overvinne en guttegjeng som har latt krigsleken gå altfor langt — de har adoptert de voksnes vold og anklager henne for å være spion. Stian ønsker noe bedre enn det naive tenåringslivet. I tillegg skal vi sende ut informasjon via vår epost-liste, så send oss en mail; da får du automatisk beskjed om alle arrangementer filmklubben er involvert i fremover. Hva er et annet navn på tonsiller? Og popcorn blir det til alle som kommer. Regi: Åse Haukvik Musikk: Michael Gunnulfsen Eksekutiv produsent: Gunnar Aasbø Med: William Fuglset.

Next

Qeng Ho: Kafé K 7. september 2017

filmsenteret charlie porsgrunn

Vi visste ikke, men tippet Hordaland. Dette husket vi ikke, og vi svarte Henrik Ibsen. Filmklubben takker Noreen Yaqub og Heidi Josephine, som er kveldens vertskap! Hva, i tillegg til en blodtype, er rhesus? Og hvor er det bedre å se disse enn på en skikkelig bra kino! Buddha Collapsed Out of Shame er en utrolig varm og rørende film som virker nesten skremmende autentisk — mye på grunn av den fantastiske Nikbakht Noruz som spiller Baktay. I hvilket år ble Norsk Hydro grunnlagt? Men det er uoverkommelige utfordringer på hennes skolevei. På Prosjektrommet i Keims gård byr vi fredag 17.

Next

Αλέξης γεωργούλης ύψος

filmsenteret charlie porsgrunn

Og denne gang røper vi filmen før desserten — Big Night 1996 — en film som gjør deg veldig, veldig sulten! Men så rammer tragedien den greske familien. Kom innom standen vår, bli med i konkurransen og vinn din yndlingsfilm! Trygve prøver å holde ekteskapet sitt sammen, samtidig som han støtter sine venner. Hva heter fotballstadion i Andeby? Vi vil fortsatt vise spennende, stimulerende og utfordrende filmer, men ønsker også å gjøre mer ut av hver visning: Knytte dem opp til andre arrangementer, ha visninger på ulike steder, være mer fleksible for ad hoc visninger, og gi rom til andre uttrykk - men alltid med filmen i sentrum. Finner du ikke ditt nick der må du bestille NÅ! Hva heter fotballstadion i Andeby? Hvilket «fint» ord brukes om å helle vin fra flaske over på karaffel? På menyen stod et utvalg tapas til forrett, med en forfriskende cava som aperitiff. Dette er en fortelling om Fanis, en ung gutt som vokser opp i Konstantinopel. Hvilken tegneseriefigur er «Brutus'» rival? Hva, i tillegg til en blodtype, er rhesus? Hva er det offisielle språket i Kina? Hva er det offisielle språket i Kina? Mange har kalt denne filmen en perfekt film, og perfeksjonisme er et ord som ofte blir brukt til å beskrive Alfred Hitchcock og hans arbeid. Opprømt over sjansen til å snu restauranten til en suksess ved å traktere en stor stjerne, bruker brødrene all sin energi og sine siste kroner på å forberede et måltid som skal gjøre stedet til en kulinarisk legende.

Next

GC63CCM GIFF Weekend 2015

filmsenteret charlie porsgrunn

De er alle like viktige i denne realistiske og brede fortellingen fra tettsteds Norge. Du møter Lena Barth Aarstad, «Idol»-Victoria og Tristan fra Norske Talenter. Ikke bare fordi den er fantastisk morsom. Quizmaster denne uken var Terje, mens Kjell, Olaus, Ragnhild, Svein Erik og Sigmund stilte for Qeng Ho. Dette er en morsom-trist-nostalgisk film. Vi har inngått samarbeid med Friisebrygga denne våren og skal vise filmer en søndag i måneden der. Vi diskuterte denne gjennom så å si hele omgangen, og satset til slutt på «Plata».

Next

Αλέξης γεωργούλης ύψος

filmsenteret charlie porsgrunn

Er dere flere på nicket team så skriv hvor mange billetter du ønsker og til hvilket nick. Hvor stor andel i % av befolkningen mellom 25 og 66 år, er i arbeid? Hva var en kyklop i gresk mytologi? Her ble også sosialantropologi godkjent etter hvert. Nå trenger vi flere folk til å ta i et tak! Noen filmer lever plutselig sitt eget liv, de spinner av gårde og blir noe mer enn seg selv. På skolen er han minst i klassen, og tvinges til å kjøpe øl og røyk og arrangere fester i garasjen. Hva er den eneste selvstendige staten i Afrika på «R»? Hans verden er begrenset til leiligheten han befinner seg i, men etter hvert oppdager han et eget univers utenfor vinduet sitt. På standen kan man snakke med folk som er opptatt av film, kanskje få noen tips og selvsagt se masse filmer! Hva er minste lengde på lista i høydehopp? Filmnatta er en del av Kulturnatt 08. Kriteriene er at filmene skal handle om geocaching, være familievennlige, og vare i maks 4 minutter hver.

Next

Qeng Ho: Kafé K 7. september 2017

filmsenteret charlie porsgrunn

Denne gang på Kafé K. Det er mest gøy og ikke så mye jobb, men du vil bli med å velge ut filmer, stå i billettluka under filmklubbkveldene og ellers bli med på moroa. Filmklubben har endra seg og folk har gått ut og inn. Hva er Pb kjemisk symbol for? Premieren er dessverre kun for inviterte, men vi håper å få til en åpen visning av filmen senere. Band som spiller så høyt at de må ha forsterkere som går til 11. Tre-retters middag i eksklusivt selskap med en overraskelsesfilm til dessert! Rear Window byr på alt en god klassiker trenger av glimrende kameraføringer, mesterlig skuespill, spenning, humor og litt romantikk.

Next

GC63CCM GIFF Weekend 2015

filmsenteret charlie porsgrunn

Omtanken og følelsene for mat, gjør denne velspilte og elegante lavbudsjettsfilmen til en av de store filmatiske hyllestene til de kulinariske kunster. Filmrullen med disse 16 kortfilmene har en varighet på 1 time. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer om å jevnlig følge med på denne siden for mer informasjon om visninger og aktuelle filmer. Lokale matprodusenter viser frem det de har å by på. Desserten var mascarponekrem med safran, appelsin og pistasjnøtter. So, what's the end, you know, is my question to you. Endelig program vil foreligge på Filmnatta.

Next

Qeng Ho: Kafé K 7. september 2017

filmsenteret charlie porsgrunn

Alle trenger en touch av krydder! Hva er det fulle navnet til Norges første kvinnelige statsråd? Takk til Hi-Fi Klubben for velvillig utlån av lydutstyr, og til Porsgrunn kunstforening for lån av projektør. Skuespillerne i filmen er alle amatører hentet fra området, og de tomme grottene som viser hvor Buddha-statuene stod er majestetiske omgivelser for handlingen. Husk å melde på alle personer som kommer! Hvilken film vil du helst se?? Filmen gir et bilde av den fundamentalistiske revolusjonen i Iran på 80-tallet, sett gjennom øynene til ei jente som digger pop og pønk i det skjulte. Men fordi det aldri går en uke uten at man leser noe om en eller annen pretensiøs rockestjerne som har gjort et eller annet utrolig fjollete som kunne vært hentet rett ut fra filmen. Vi blir alle involvert i Jeffries naboer, og her skaper også Hitchcock ekte personer som ikke engang har dialog i filmen.

Next

Grenland Filmklubb

filmsenteret charlie porsgrunn

Fra hvilket land kommer vinmerket Tokayer? Til felles har de alle ønsker og tanker og ren menneskelig vilje til å ha det godt. Hvilken tittel har den øverste ansvarlige for Norges kulturminner? Etter bokslippet fortsetter krimmen og vi viser Alfred Hitchcocks Rear Window fra 1954. Blant annet ved at vi skifter navn fra Klubb Friteateret filmklubb til Grenland filmklubb. Den umiddelbart minneverdige filmtittelen Buddha collapsed out of shame er ett sitat fra regissørens far, den kjente iranske filmskaper Mohsen Makhmalbaf. Et fenomen, et tidsbilde, en kultfilm — kall det hva du vil.

Next