Finansforbundet lønn. Kurskalender 2019-12-01

Lønnstabell 2019

finansforbundet lønn

Fristen for å melde deg på er 15. Så, hva har denne siden å bidra med? Pensionsordningen sikrer dig også et erstatningsbeløb ved kritisk sygdom, og dødsfald samt adgang behandling på privathospital. Har du ikke lige dine pensionspapirer ved hånden, eller har du flere pensionsordninger og forsikringsdækninger, så kan du finde dine oplysninger på. Her var mye å lære av Liora Levi og vinene ble bedre og bedre. Dette giver mulighed for, at seniorer, som vælger at gå på deltid, delvist kan opretholde deres hidtidige løn. Sentralavtalens regler gjelder inntil ny avtale er etablert mellom hovedtariffpartene, og for øvrig i samsvar med bestemmelsen i arbeidstvistloven § 8.

Next

Lønnskalkulator for finansbransjen

finansforbundet lønn

Aktuelle tema er frontfagsmodell, ramme, årslønnsvekst, gliding og overheng med mer. Hvis du er assurandør, fremgår det af din lokale lønaftale om, og med hvor meget, du skal bidrage. Finansforbundet har en tydelig politikk på likelønn og likestilt deltakelse. For første gang i Norge! « jeg tar regelmessig gleder på forskudd! På den andre dagen gjennomgås regneark og modell for beregning av overheng, glidning og lønnsutvikling for ulike grupper av ansatte i egen bedrift. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. Om man kommer i en situasjon hvor en likevel benytter disse fordelene privat, må den enkelte melde fra om dette til Finansforbundets sekretariat. Kvelden startet med deilig mat og gode samtaler rundt bordene i restauranten.

Next

Lønnsstatistikk

finansforbundet lønn

Ta kontakt med din hovedtillitsvalgt innen 13. Målgruppen for kurset er tillitsvalgte som har ansvaret for lønnsarbeidet i bedriften, og som deltar i de årlige, lokale lønnsoppgjørene. Han leste også litt fra noen av sine bøker. Om man kommer i en situasjon hvor en likevel benytter disse fordelene privat, må den enkelte melde fra om dette til Finansforbundets sekretariat. Vi benyttet oss av integrasjonen som leverer søkeresultater fra finansforbundet.

Next

Kurs om lønn

finansforbundet lønn

Får du udbetalt en del af kapitalpensionen, mens du fortsat arbejder, må beløbet ikke før afgift overstige din bruttoårsløn opgjort pr. Med Øystein Martinsen, Espen Reboli Bjerke, Even Stormoen, Marianne Holter, Mari Strand Ferstad og Svein Solenes. Tore Renberg innledet den faglige delen med noen betraktninger om pensjon og finans. Regler om pensionsopsparing og pensionering Du har ifølge standardoverenskomsten ret til en pensionsordning, hvortil der indbetales mindst 16,25 % af din pensionsgivende løn. Det vil bli gjennomgått nødvendige funksjoner i regnearket på slutten av den første dagen for de som ønsker det.

Next

Likelønn og likestilt deltakelse er avlyst

finansforbundet lønn

For medarbejdere som er gået på deltid for seniorer, er det arbejdsgiverbidraget på baggrund af den hidtidige beskæftigelsesgrad, som udbetales som løn. Dette er et kvalitetsstempel på Dekodes kompetanse og et resultat av lang tids konsentrert nybrottsarbeid. Det er en god ide at fortælle din virksomhed, at du stopper for at gå på pension. Den forhandles på nytt mellom Finansforbundet og Finans Norge i lønnsoppgjøret hver vår. Medarbejdere, som enten er gået på deltid for seniorer eller som har nået sin pensionsudbetalingsalder efter pensionsbeskatningsloven, har mulighed for at vælge at få udbetalt arbejdsgiverbidraget til pension og fravælge at indbetale eget bidrag. Nettsiden har Mysoft-integrasjon, som er innloggingsportalen tillitsvalgte og medlemmer bruker for kurspåmelding, henvendelser og innlogging til «Min Profil».

Next

Høstkonferansen for tillitsvalgte i Eika

finansforbundet lønn

En afskedigelse skal være sagligt begrundet, og her er alder ikke et sagligt argument. Vil din virksomhed have dig til at gå på pension, må de aftale det med dig. Deltakerne skal bli kjent med det rettslige grunnlaget for å vurdere likelønn, og hvilke verktøy man trenger for å avdekke forskjeller i lønn basert på kjønn. Anne Cecilie Andresen hadde en fantastisk formidling av kveldens hovedtema som var pensjon. Hver vår er det lønnsoppgjør, og da forhandler vi frem en sum for alle ansatte i finansnæringen — uansett hvor de jobber.

Next

Lønnskalkulator for finansbransjen

finansforbundet lønn

Derefter kan du bedst beslutte dig for, hvornår du vil stoppe med at arbejde. Han er selvsikker og handlekraftig, og vet hva som skal til for å få oss ut av denne snillistiske hengemyra de venstrevridde elitefeministene og fake news-globalistene har ført oss ut i. Deltakerne må gi samtykke til utsendelse av kursbevis på Min Side. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. Dette er en utfordring som de tillitsvalgte må arbeide systematisk med lokalt, og kurset gir innspill til hvordan dette arbeidet skal gjøres i praksis.

Next

Finansforbundet Rogaland, Reidar Berges gt 9, Stavanger (2019)

finansforbundet lønn

Er du omfattet af en virksomhedsoverenskomst, kan der være aftalt højere minimumsbidrag end 16,25 % og lavere medarbejderbidrag end 5,25 %. Det finnes imidlertid en rekke unntak både generelt og i forhold til de enkelte bestemmelser. . Som fagorganisasjon har de en viktig oppgave med å få frem generell informasjon om rettigheter og lønn, samt andre tjenester de kan bistå med. I tillegg får du oversikt over de digitale læringsressursene som forenkler hverdagen din. Utrolig kjekt å prate med så mange flotte studenter om Finansforbundet og vårt tilbud om studentmedlemskap.

Next