Focaccia trines matblogg. LILLIANs MATBLOGG: VERDENS BESTE FOCACCIA 2019-12-29

Trines Oppskrifter: En langpanne foccacia

focaccia trines matblogg

Drysle gjerne litt maldonsalt og olivenolje like før servering. Godt til alt… gryterett, lasagne, suppe, tapas, mousaka, salat… you name it. Så google ble tatt i bruk, og valget falt klart på sin pizza. Dette med aioli, må jo være supert. Jeg kan altså ikke skryte på meg å være noen profesjonell, men hvis det er noe du lurer på, så er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Alltid hyggelig å være her her hos bollefrua :0 Nå skal jeg faktisk bake en lavkarbo versjon av foccacia til helgen og vurderer å bruke rund form, som du har gjort i denne posten: Det var i grunnen veldig smart hvis man ikke skal lage så stor porsjon. Tok den ut i romtemperatur i ca 1 time før jeg hadde på oljeblandingen og lot den stå en halvtime til før steking.

Next

Verdens beste focaccia

focaccia trines matblogg

Hev en time til under tildekking. Ikke stek det helt ferdig. Rutes opp i passende stykker før det skal spises. Denne gangen håpet jeg at turen skulle bli en dans på roser mens jeg fulgte nøye med på ankomsttavlen. Anonym Åååå,fantastiske du som legger ut disse geniale oppskriftene!! Den ble også veldig tynn. Hilsen Synnøve Flosand Johansen Kommenter 1. La brødet hvile litt før servering.

Next

Trines matblogg i Liguria 2019

focaccia trines matblogg

Om du velger å bruke matprat. Æ syns den e nydelig bare å dyppe i en Xtra god olivenolje og balsamicosyrup, litt parmesanost også ei deilig flaske italiensk rødvin. Jeg strødde på med oregano og det må være ordentlig fetaost, ikke salatost. Jeg kvernet og blandet og pyntet. Det e nok å røre og elte den godt sammen med tresleiven i 4-5 minutter. Den neste meldingen som tikket inn fra Trine var at de kanskje skulle få gå av flyet i Linate. Hadde heldigvis bokmerka nettsida, så eg fann igjen oppskrifta.

Next

GekkoSchmekko: Focaccia i langpanne fra Trines Matblogg

focaccia trines matblogg

Når det gjelder tykkelsen kommer det vel litt an på hva slags form du brukte. Alle oppskrifter jeg legger ut har jeg prøvd ut selv. Ha olivenoljen i en bolle. Denne oppskriften har jeg fulgt i flere år nå, supergod og veldig enkel! Hittil har jeg bare laget knekkebrød som jeg spiser kun en gang i uken. Og lenge er det specielt en foccacia-pizza som lysten har vært henad. Fordel oliven over, strø på salt og hell over olivenolje. Når det gjelder fiberhusken skal ikke den i utgangspunktet ha noe å si for smaken, kun for konsistensen.

Next

LCHF

focaccia trines matblogg

Har aldri prøvd en annen oppskift enn denne fordi vi synes dette er så utrolig godt. Dekk bollen med plast, heves ca 30-40 min til dobbel størrelse. Ha hvitløk, olje og basilikumblader i en stavmikserbolle og kjør til en glatt olje med stavmikser. Både jeg og bussjåføren fikk bakoversveis, ingen av oss hadde aldri hørt noe lignende før, at et helt fly fløy frem og tilbake mellom to flyplasser i en og samme by! Pakker dem inn i et våtvridd bakepapir og varme dem i stekeovnen på 200 grader i 10-12 minutter. Hev 40 minutter til under tildekking.

Next

Vimsekoppen: Foccacia (liten langpanne)

focaccia trines matblogg

Brødet kan spises som en rett i seg selv, eller som tilbehør til andre retter, som for eksempel til suppe. Dekk en stor langpanne med bakepapir og fordel deigen utover. Selv lager jeg focacciaen i en mindre form, type ildfast form, for å få den tykkelsen jeg vil ha. Kan det være derfor at brødet ble skikkelig ikke godt i det hele tatt? Litt finkutta fersk hvitløk kan også has på om du vil. Så skulle super-kokken jeg være kreativ og helle over chili-olje for å få litt spice i det hele.

Next

LCHF

focaccia trines matblogg

Holder man seg til rene naturlige råvarer - råvarer som ikke har ingredienser, men som er ingredienser i seg selv - så får man de beste, sunneste og mest tilfredsstillende matopplevelsene. Hadde deigen i langpanne og satt den i kjøleskapet over natten. Dytt tomatbitene ned i deigen. Jeg er bare glad i å lage mat. Sånn fortsatte det altså med » nei foresten» i 45 minutter. Trine fortalte meg at piloten ikke var helt enig i at de skulle fly tilbake mens hovedkontoret insisterte og flyvertinnene virret frem og tilbake i langgangen.

Next

Vimsekoppen: Foccacia (liten langpanne)

focaccia trines matblogg

La deigen etterheve i 30 minutter. Hvor skal den på trykk? I kveld skal vi ha tapas med noen venner og da skal jeg lage blant annet dette. Gjestene var enige om at det var det beste brødet de hadde fått. Du kan fint fryse ned focacciaen om du ikke spiser opp hele. En gang i blant har ihvertfall jeg lyst på pizza med tykk bund, selv om kjæresten ikke alltid er enig.

Next

LCHF

focaccia trines matblogg

Som du sikkert vet er de fleste italienere utrolig opptatt av mat, mat er en del av kulturen og maten bringer glede. Bruk fingrene til å fordele den ut så godt du kan. Slå deigen ned og press ut all luft. Dette blir som et helt eget måltid! Tusen takk for at du delte : Har bare et lite spm: Hvor mye salt og chilipulver bruker du i deigen? Når du kan ta på brødet uten å brenne fingrene dine, finner du frem den største brødkniven du har, og skjærer toppen av foccaciaen av. Press hvitløk og tilsett krydder i oljen.

Next

LCHF

focaccia trines matblogg

Samme hva jeg lager så blir det i hodet mitt logisk med focaccia til, og det er kanskje ikke så rart: For et brød! Til denne oppskriften bruker jeg en vanlig ildfast form, altså en sånn glassform man bruker til gratenger o. I mens kan du jo bruke tiden på noe hyggelig sammen med noen du liker godt: Uansett. Jeg hadde gledet meg til Focaccia med aioli etter alle de supre kommentarene her. Forvarm stekeovnen til 200 grader. Da får æ sprø skorpe og gjennomstekt og luftig focaccia. Mat skal også være nytelse og hygge.

Next