Galleri wurth. Würth InternationalWürth International 2020-01-30

Galleri Würth praktikanten

galleri wurth

Vi valgte å plassere etikettene ved hvert sitt verk. Ja, det skal jeg nok klare, det høres jo super enkelt ut det, tenkte jeg. Det også er en detalj, som jeg ikke trodde tok så lang tid som det faktisk gjør. Frithjof Bringager, som er seniorkurater på Nasjonalgalleriet, holdt talen om kunst, landskapskunst og samtidskunst. For tiden lager elevene landskaps bilder ved å bruke collage teknikken. Jeg prøver å lokke dem hit med naturopplevelsen, billig kaffe, kake og vafler, og selvfølgelig den fantastiske brede kunstspekteret innen landskapskunst.

Next

Galleri Würth

galleri wurth

Dagene og ukene går i ett sett, nå som rutinene er på plass og det kommer jevn strøm av skoleklasser på besøk. På slutten av dagen satte vi på etiketter ved verkene. Da låses selvet utstillingsdelen for seg med nøkkel, kort og kode, og resten av galleriet med kort og kode. Og denne fine høstbuketten ble faktisk talk of the town, og falt veldig i smak hos alle. Føler meg så godt ivaretatt, samtidig som jeg blir tildelt mer og mer ansvar.

Next

New and Featured Products

galleri wurth

I den sammenheng skal vi også planlegge atelier opplegg, som passer til utstillingens tema, Landskap. I lunsjtiden var det invitert til pressemøte, og som en god assistent gikk jeg ut på mitt 1. Eine neue Version Ihres Browsers ist verfügbar. Den er selvfølgelig på tysk, Von Hockney bis Holbein, med en engelsk hefte som medfølger. Nå som rutinene er på plass, går jeg stort sett mye på autopilot. Det var gøy å få til. Vi har max kapasitet på å ta inn 30 elever om gangen.

Next

Picture gallery

galleri wurth

Ha ha Også har jeg seff sendt ut ny mase-snap til vennene mine om å besøke meg på Galleri Würth. For meg betydde det at jeg både fikk observert min første omvisning her på galleriet. Vi fikk blant annet Magic clay, som er fantastisk å jobbe med barn. Så hvis noen klasser overstiger dette, må de deles inn i grupper og komme på ulike tidspunkter. Rensen sprayes aldri mot verket, men på engangsklutene.

Next

The associated galleries

galleri wurth

Google maps er ubrukelig her ute i Nittedal, og mente nærmeste filial lå på Skøyen. Er gøy å få til tekniske utfordringer, nå som jeg tror jeg ikke er i stand til å innlære meg ny teknologi lenger. Ulempen var jo at den verken hadde alt av redigeringsverktøy eller viste meg riktig utforming av A4 arket. Kan jo aldri erstatte slike verk, men de skulle nå være godt sikret til veggen. Gives every technician the ability toquickly and effectively diagnose leaksand defects before they become amajor issue! Når det gjelder besøk fra skoleklasser, så er det slik at Galleri Würth spanderer reisen inn til sone 2, så jeg har sendt ut Rufuskort SØ2 til skoleklassene som kommer på besøk i oktober.

Next

Galleri Würth

galleri wurth

I den sammenheng fikk jeg min første oppgave, som var å skrive et kort og enkelt infoskriv om disse familiesøndagene. Dette er et offsettrykk fra 1969, hvor kunstneren har satt sammen to ulike trykk av himmel full av skyer. Så, i dag fikk jeg meg min egen personlige lånepc og pakket avgårde Picasso skissebøker 20kr i butikken vår og fargeblyanter til Rudskog opplegget. The kit comes with two barbs one with a female end, the other with a male end to allow for an air brake hose with damage in between the ends to be spliced together. Rutinen er å gi den ene gruppen omvisning i galleriet, mens den andre gruppen får workshop i atelieret med relevant kunstoppgaver.

Next

Galleri Würth

galleri wurth

Skiltet må jeg bli flinkere på å huske, den er så langt unna at den lett går i glemmeboken. Kunspausen kan vare i maks 15 minutter, og er da et dypdykk i ett av verkene som er utstilt. Med dette materialet unngår man at alle fargene blandes sammen, så man bare sitter igjen med masse brunt leire. De har da kapasitet til å gi ut info om Galleri Würth til kunstinteresserte og familier, som kunne tenke seg å komme på familiesøndag som galleriet arrangerer hver siste søndag i måneden. Denne uka har jeg blant annet sendt ut utstillingsbrosjyrer til de andre Würth galleriene i Europa, slik at de er oppdatert på hva vi holder på med her i Norge.

Next

The associated galleries

galleri wurth

Würth skal delta i et motorsport arrangment, som de også er med på å sponse i Rudskogen. Målet med denne bloggen var jo egentlig å blogg litt hver dag. Ukene før åpningen er det selvfølgelig mange ting som på plass, men dagene før er det mye finpuss med siste finish. Disse anmeldelsene arkiverte i pressearkivet til galleriet. Nå som jeg er halvveis ute i praksisperioden, har jeg kun 4 søndager igjen.

Next

Galleri Würth

galleri wurth

The exhibition program is based on the Würth Collection of modern and contemporary art. For tiden er det utstilling som viser mer enn 400 av disse verkene. Jeg har fått min egen jobb pc, og det gjør det så mye enklere å jobbe med felles oppgaver på teamet. . Kl 12 startet vi med velkomsttale av Svein Hoftedal, administrerende direktøren, som ønsket alle velkommen og snakket om Würth konsernet.

Next

The associated galleries

galleri wurth

For så å gå inn på kassa apparatet og programmere inn varen på en av knappene. Since 1999, associated galleries have been opened successively at the international companies in Denmark, France, Italy, the Netherlands, Norway, Austria, Spain and Switzerland Arlesheim, Chur and Rorschach. På selvet søndagen, jobbet jeg med forberedelser på atelieret, mens kuratoransvarlig hadde omvisning. You can download the following photos from our server in high-resolution printing quality or low-resolution to view them on-screen. For meg gikk turen videre til høstutstillingen, som bare ble en opptur.

Next