Grete kofte. Gretes varmekilder: Moderne Fanakofte 2019-12-03

~GNIST~: Mønster på Grønn Kofte

grete kofte

Da er den første kofta dette året helt ferdig. Synes ofte at gensere med rund sal kan sige litt bak. Merk at vi har lagt inn et bilde av Gretegenser for å vise den grønne fargekombinasjonen. Jeg er født i 1958 og oppvokst som Bergenser. Selvsagt skal du reklamere og tjene penger på mønsteret.

Next

Trivsel: Gretekofta

grete kofte

Jeg syr, strikker, går på tur. Denne begynte jeg egentlig på først, men oppdaget etter den tidkrevende hovedborden at jeg hadde begynt på mønsteret som egentlig skulle være på kravet. Oppskriften fant jeg på hennes hjemmeside www. Wide waist band, gorgeous knitted print, high quality wool, beautifully made. Det er også samme garnforbruk i Alpakka Forte. For meg er dette mye enklere å lese enn å måte lese masse tekst og at masketallet for de ulike størrelsene er skrevet inne i paranteser eller med tankestrek mellom. For meg er dette litt for mye kopi, så jeg bestemte meg for å strikke det gamle fanakoftemønsteret, men bruke fasongen fra strikkeboka.

Next

Trønderlivet mitt: Fryd

grete kofte

Smart med tabell, det tror jeg mange vil sette pris på. Her har jeg brukt nordlys fra Viking. Men har du strikket Gretekofte i Sterk før, skal man kunne bruke samme pinnestørrelse med Alpakka Forte. Etter mange dårlige erfaringer med diverse kofter som er blitt for vide, for trange, bulkete og eller noe annet horribelt, gir meg selv en sjanse til å kunne måle arbeidet på tvers, erme, bole, erme før jeg begynner å klippe, og alle broer er brent. Jeg har fått så mange forespørsler etter hjertemønsteret så da legger jeg det ut nederst her på siden. Min kofte er strikket i Finull på pinne 2,5 og 3.

Next

Kofte

grete kofte

Vi som ikke er så raske må belage oss på å løpe jevnt hele dagen lang, fra morgen til kveld. Skikkelig fin - og veldig gøy å se den med forskjellige farger. Håper at jeg vil trives med den. Jeg skriver også mønsteret i tabell-format slik mange av de gamle norske oppskriftene var i gamle dager. Ermene er veldig ulike, og det synes jeg er spennende. Har en mistanke om at noen av de mønstrene som er inn for tida ikke er helt gjennomarbeidet. Klikk på bildene for å få opp de respektive fargekodene.

Next

Molly kofte, eller hestejakka som noen kaller den

grete kofte

See more ideas about Fair isle knitting, Knitting and Knitting patterns. Jeg synes ermene ble litt i smaleste laget, og angrer meg litt for at jeg ikke strikket dem i en størrelse større. Jakka er kort og moderne i fasongen, og mønsteret er nesten det samme som Fana. Utfordringen med trippelen har for min del hovedsaklig vært å holde farta som kreves for å rekke neste distanse. The pattern is now translated into English!!! Please read all shop policies before purchasing.

Next

~GNIST~: Mønster på Grønn Kofte

grete kofte

Feel free to convo me if you have any questions or if you would like additional pictures. Hanne Grete Einarsen born 1966 is a Norwegian- artist. The festival is held in mid-July each year. En riktig tykk bok på over 250 sider med masse bilder. Der du la opp 10. Jeg har laget den i garnet Sterk. Nå reiser vi til Madeira på ferie i fire uker, og denne jakka er det ene av to store prosjekter jeg har med meg dit.

Next

~GNIST~: Mønster på Grønn Kofte

grete kofte

Brukt 8 nøster blå, litt over 1 nøste hvit og halvt nøste rød. Mobil i sene kveldstimer som vanlig. Fell så 10 masker på starten av runde 3. Add coupon code Linnah20 at checkout. Den er fremdeles i ferd med å bli test strikket da, men håper det skal gå uten noen store problemer da det bare er ermene igjen. Jeg har ikke strikket halslinning på jakka mi, men brukt vanlig vrangbord.

Next

Nordkappkofta er lik Oda

grete kofte

Har nøstet opp en del garn fra hvert av nøstene, de henger på, i tilfelle jeg må lage større omkrets øverst. Bare litt kresen i matveien som sin bror , så plutselig har jeg to barn som bare vil ha godteri og pølser… Posted in and tagged , , , , on by. I det opprinnelig mønsteret står det at det skal være rustrødt garn, men jeg har brukt en litt mere vinrød farge. Ørsta, Norway Velkommen hit til bloggen min! Dette er ikke pent, og det gir et knapphull som utvider seg etter bruk. Vi har mange venner, de fleste er i Oslo, men siden jeg har hatt kontakt med mange mennesker pga jobben min, har jeg venner over alt.

Next

Gretes varmekilder: Moderne Fanakofte

grete kofte

Når man feller ønsket ant masker, for så å legge opp på neste runde så blir sidene i knapphullet løs. After a injury in 2013, she hired others to produce her graphic expressions. Jeg har forsøkt å lage et mønster som oppgir overvidden i tre ulike strikkefastheter slik at det er rom for å variere garnet som brukes. Valgte å strikke første borden før jeg satte sammen bol og ermer ettersom jeg ønsket litt kortere bærestykke, samt ønsket å ha med alle bordene selv om jeg strikket small. My weekend-project was a Marius-sweater with hearts and false braiding.

Next

kofte

grete kofte

Condition: excellent vintage- No signs of wear Measurements when flat: sleeve - cuff to neck no shoulder seam - 28. Da det ble et faktum at hendene måtte amputeres var Grete en av ovennevnte trøndere raskt ute med å tilby seg å strikke den ferdig for meg. Har kjøpt meg en ny koftebok. See more ideas about Fair isle knitting, Knitting and Knitting patterns. Jeg økte pinnetykkelsen to ganger og endte med 3,0 og 3,5. Det andre er teppet til Reidar som burde ha vært ferdig for lenge siden. Jeg er nå ferdig med mønsteret på Grønn Kofte, fra forrige innlegg.

Next