Hämeen sanomat uutiset. ‎Hämeen Sanomat 2019-12-05

Uutiset

hämeen sanomat uutiset

Paikallislehti julkaisee viikottain paperilehteä ja rikastettua digilehteä sekä kokoaa jatkuvasti monipuolista paikallissisältöä nettisivuilleen. Hämeen Sanomat ei kertonut liikkeen nimeä eikä sijaintia, ettei siitä koidu haittaa taloyhtiön muille yrityksille tai asukkaille. Henkilöstön vähentäminen on osa Hämeen Sanomien toimintojen tehostamisohjelmaa. Hämeenlinnan kaupunki päätyi myymään messutoimintansa peratessaan uuden elinkeinoyhtiön tehtäväkenttää. Voit myös tehdä tilauksen soittamalla tilaajapalveluun 03 6151 300.

Next

Hämeen Sanomat ryhtyi yleismessujen ja kalamarkkinoiden pyörittäjäksi

hämeen sanomat uutiset

Hämeen Sanomat -mobiilisovelluksessa uutisia läheltä ja kaukaa Hämeen Sanomat kertoo joka päivä Kanta-Hämeen, kotimaan ja maailman ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset. Sovelluksen kautta pääset kätevästi lukemaan viimeisimmät paikalliset uutisartikkelit ja näköislehdet. On tärkeää säilyttää maakunnan vetovoimaisin tapahtuma myös jatkossa, Hämeen Sanomien toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen perustelee messuisännyttä tiedotteessaan. Sydän-Hämeen Lehti nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Hämeen Sanomat Oy:n palveluksessa oli vuoden 2012 lopulla 90 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

Next

Hämeen Sanomat: Järkyttävä löytö elintarvikeliikkeestä

hämeen sanomat uutiset

Yksi muovilaatikko kuhisi kuoriaisia kuin muurahaispesä. Toissa vuonna yhtiön liikevaihto oli 29 miljoonaa euroa ja yhtiö teki tappiota miljoona euroa. Yhtiö siirtyi tämän vuoden maaliskuussa ulkomaisesta omistuksesta suomalaiselle Printers Groupille. Kahdesti vuodessa järjestettävät Kalamarkkinat puolestaan 10 000-15 000 per kerta. Jos sinulla on jo tilaus, kirjaudu verkkopalveluun.

Next

Hämeen Sanomat: Järkyttävä löytö elintarvikeliikkeestä

hämeen sanomat uutiset

Tiedotamme siitä myöhemmin, Uusi-Kilponen jatkaa. Yhtiö julkaisee Hämeen Sanomien lisäksi Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia sekä pyörittää Iskelmä-Janne nimistä paikallisradiota. Erilaisten tapahtumien avulla vahvistamme myös matkailutoimialaa ja Hämeenlinnan vetovoimaisuutta, toteaa Kehittämiskeskus Oy Hämeen toimitusjohtaja Mervi Käki. Yhtiö ei kerro tarkemmin miltä osastoilta lähtöpassit saaneet ovat. Lehden pääasiallinen levikkialue on Pälkäne, Kangasala, Luopioinen, Kuhmalahti ja Sahalahti. Hämeenlinnan kaupungin omistaja Hämeen Matkailu on myynyt Elomessujen ja Kalamarkkinoiden järjestelyoikeudet Hämeen Sanomille.

Next

‎Hämeen Sanomat

hämeen sanomat uutiset

Elikeinoyhtiö etsii lisää tapahtumia kaupunkiin Hämeenlinnan uuden elinkeinoyhtiön tavoitteena on kehittää ja hakea entistä enemmän tapahtumia Hämeenlinnaan. Kehotukseen ei reagoitu, joten toimenpiteiden takaraja on nyt huhtikuun alku. Työnantaja arvioi yt-neuvottelujen alkaessa vähentämistarpeeksi 15 henkilöä. Terveystarkastaja on löytänyt hämeenlinnalaisesta elintarvikeliikkeestä harvinaisia tuholaisia. Anna palautetta sovelluksen toiminnasta ja kehitysehdotuksia: monimedia hameensanomat.

Next

Hämeen Sanomat: Järkyttävä löytö elintarvikeliikkeestä

hämeen sanomat uutiset

Tulevien vuosien Elomessujen pitopaikkaa on pohdittava, koska Hämeensaaren alue tulee muuttumaan ja Hämeenkaaren purkamisesta ei ole vielä tarkkaa tietoa Pauli Uusi-Kilponen Hämeen Sanomat on jo aiemmin laajentanut toimialaansa verkkoon avaamalla kaksi nettikauppaa. Viime vuonna Hämeen Sanomat Oy osti Forssan Lehden ja Seutu-Sanomat. Mikäli sinulla ei ole vielä tilausta, voit tutustua niihin Hämeen Sanomien nettisivuilla. Hämeen Sanomien mukaan yrittäjälle oli annettu kehotus myrkyttää hyönteiset jo marraskuussa. Kun taloyhtiön isännöitsijä kuuli ongelmasta, alkoi tapahtua.

Next

Hämeen Sanomat: Mikkeliläinen painotalo Helprint hakee yrityssaneeraukseen

hämeen sanomat uutiset

Elomessut kerää vuosittain Hämeenlinnassa kolmen päivän aikana noin 50 000 kävijää. Kalamarkkinat menee uusiksi Toimitusjohtaja Pauli Uusi-Kilponen uskoo, että Hämeen Sanomat pystyy omistamansa radion, printtimedioiden ja nettisivuston kautta tarjoamaan näytteilleasettajille enemmän näkyvyyttä ja samalla laajentaa messujen kuluttajamarkkinointia koko Kanta-Hämeeseen. Hämeen Sanomien mobiilisovellus kulkee mukanasi kaikkialla. Lehden mukaan yhtiö jätti torstaina saneeraushakemuksen Pohjois-Savon käräjäoikeuteen. Voit kirjautua sovellukseen sinulla jo mahdollisesti olevilla Hämeen Sanomien digitilaajatunnuksilla. Suominen ei ole aiemmin ollut niiden kanssa tekemisissä.

Next

Näköislehti

hämeen sanomat uutiset

Jos haluat lukea digilehteä mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella tai tabletilla, suosittelemme lataamaan Hämeen Sanomien digilehtisovelluksen laitteesi sovelluskaupasta. Hämeenlinnan kaupungilla on isot odotukset rakenteilla olevan Kantolan tapahtumapuiston suhteen. Se tarjoaa järven rannalla puitteet isoille megakonserteille kuin myös pienemmille messu-, näyttely- ja muille tapahtumille. Mikkeliläinen painotalo Helprint hakee yrityssaneeraukseen,. Pohjoismaiden suurin syväpainotalo Helprint on erikoistunut suurten painosmäärien tuotantoon ja painaa esimerkiksi Ikean kuvastoja.

Next