Hedvig eleonora skola. Hedvig Eleonora skola 2019-11-30

Kyrkan

hedvig eleonora skola

Eleverna Àr med och diskuterar i skolans matrÄd. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Vi har ett behov att ge vÄra elever och medarbetare den bÀsta miljön och dÀrför byts ventilationen ut under lÀsÄret 2019-2020. Men exakt vilka elever som kommer att gÄ pÄ Hjorthagens skola igen efter 2020 gÄr i nulÀget inte att svara pÄ, eftersom det beror pÄ eleverna och vÄrdnadshavarna val. Medarbetare Àr engagerade i sina uppdrag och utvecklingsintresserade. Du ingÄr i skolornas elevhÀlsoteam vars huvuduppdrag Àr det hÀlsofrÀmjande och förebyggande arbetet. Hedvig Eleonora församling Detta Àr platsen dÀr mötet kan ske.

Next

Terminer och lov

hedvig eleonora skola

Kvalifikationer Kunskap om och erfarenhet av vaktmĂ€staruppgifter, fastighetsskötsel eller liknande uppgifter Ă€r ett krav. Vi samarbetar med Centrala Östermalms förskolor och Hedvig Eleonora förskola. VĂ€drar dagligen För att fĂ„ bĂ€ttre luft fram till att renoveringen börjar tar bland annat klasserna nu vĂ€dringspauser dagligen och man har precis bytt filter i ventilationen. Skolan rĂ€knar sitt grundande till 1864, men Ă€r organisatoriskt sett en utveckling av den pojkskola pĂ„ Östermalm som grundades 1610 i Hedvig Eleonora församling, varav skolan har sitt namn. Mötet mellan Dig, Gud och Din medmĂ€nniska.

Next

Hedvig Eleonora skola, F

hedvig eleonora skola

Digital utrustning som digitala skrivtavlor och surfplattor anvÀnds för att ge eleven utrymme att ta olika kreativa vÀgar till kunskap. LÀs mer pÄ Arbetsbeskrivning Som vaktmÀstare ger du service bÄde internt och externt. Vi har höga förvÀntningar pÄ vÄra elever och de pÄ oss. All personal Àter pedagogisk lunch i syfte att lotsa eleverna till att vÀlja en hÀlsosam mÄltid samt i linje med hÄllbar utveckling minska matsvinn. VÄr vision: Varje elev som lÀmnar Hedvig Eleonora skola har hög mÄluppfyllelse, god sjÀlvkÀnnedom, gott sjÀlvförtroende och en god kommunikationsförmÄga samt en bibehÄllen lust att lÀra och anta nya utmaningar. Genom ett tÀtt samarbete mellan lÀrare och fritidshemspersonal ges utmÀrkta möjligheter till att pÄ fritidshem följa upp, bearbeta och befÀsta skoldagens erfarenheter, bÄde sociala och kunskapsmÀssiga.

Next

Kyrkan

hedvig eleonora skola

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och dĂ€rmed motverka diskriminering. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och dĂ€rmed motverka diskriminering. Vi ser till elevens hela dag och strĂ€var alltid efter att alla ska kunna tillgodogöra sig utbildningen pĂ„ lika villkor. Övrigt I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Du Ă€r en van datoranvĂ€ndare, har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig kommunikativt i bĂ„de tal och skrift. Fritidshem Att gĂ„ pĂ„ ger trygghet för eleverna eftersom samma grupp pedagoger finns med under hela dagen och har omfattande kunskap om varje elevs lĂ€rande och sociala utveckling.

Next

Hedvig Eleonora skola

hedvig eleonora skola

VĂ€lkommen — Du Ă€r efterlĂ€ngtad. Du utför elevhĂ€lsans medicinska insatser i skolan enligt gĂ€llande lagstiftning, stadens Kvalitetsprogram för elevhĂ€lsoarbete som inkluderar Ledningssystem för elevhĂ€lsans medicinska insatser och centrala SkolhĂ€lsans föreskrifter och riktlinjer. Alla berörda kommer att fĂ„ mer information i god tid innan 2020, sĂ€ger grundskolechefen Carina Hallqvist. Under lĂ€sĂ„ret Ă€r skolan dĂ€rför evakuerad till Hjorthagen. MĂ„ltider Dagens meny bjuder alltid pĂ„ tvĂ„ rĂ€tter, varav minst en Ă€r vegetarisk. Paviljongerna vid Hjorthagens skola fylls av Östermalmsbarn. Inriktning Genom digitalisering kan vi ge eleverna intressanta och reella redskap till inflytande, delaktighet och ansvar över sin utbildning och skolsituation bĂ„de under skoldagen och pĂ„ fritidshemmet.

Next

Kyrkan

hedvig eleonora skola

Skolsköterskans uppdrag Ă€r att i samverkan med skolledning och övrig elevhĂ€lsopersonal utifrĂ„n sin medicinska kompetens skapa bĂ€sta möjliga förutsĂ€ttningar för elevernas lĂ€rande, utveckling och hĂ€lsa. Vi har höga förvĂ€ntningar pĂ„ vĂ„ra elever och de pĂ„ oss. HĂ€r arbetar bĂ„de förskollĂ€rare och fritidspedagoger med att ta tillvara elevernas naturliga nyfikenhet, allt för att stimulera varje elevs lust till ett aktivt lĂ€rande och förbereda eleven för fortsatt utbildning. Den vackra helgedomen med sin mĂ€ktiga kupol samlar varje vecka mĂ€nniskor till gudstjĂ€nster och kyrkokonserter. Fritidsklubb Ă€r en verksamhet för elever i Ă„k 4—6. Foto:Pekka PÀÀkkö Efter att Hedvig Eleonoras barn har lĂ„nat deras plugg fĂ„r barnen i Hjorthagens skola sedan flytta tillbaka till sin gamla skola om de vill.

Next

Om skolan

hedvig eleonora skola

Du hÄller dig uppdaterad med gÀllande lagstiftning inom arbetsmiljöomrÄdet och brandskyddet. SÄ blir Du genom den heliga Anden del av en förÀndrande rörelse som Àr kyrkan mitt i vÀrlden. Tillsammans med vÄrt vÀl fungerande elevhÀlsoteam Àr du med och driver och genomför temadagar samt hÄller i aktiviteter för bÄde elever och medarbetare. Du arbetar sjÀlvstÀndigt, förebyggande och systematiskt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit stÀllning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Grundskola grundsÀrskola Pedagogerna anvÀnder varierade arbetssÀtt och verktyg sÄ att eleverna ska kunna utvecklas maximalt och ha inflytande över sin skolgÄng.

Next

Hedvig Eleonoras skola renoveras

hedvig eleonora skola

Hedvig Eleonora skola har de bĂ€sta förutsĂ€ttningar att nĂ„ de allra högsta resultaten. Ett flexibelt och individualiserat arbetssĂ€tt dĂ€r elevens sociala- och kunskapsmĂ€ssiga utveckling fĂ„r stĂ„ i fokus och elevens initiativ och ansvar för sin egen inlĂ€rning stimuleras. Du Ă€r sjĂ€lvgĂ„ende och har förmĂ„ga att initiera, driva och genomföra förbĂ€ttringar. Hedvig Eleonora skola Ă€r en grundskola som ser till elevens hela dag och Ă€r noga med att alla ska kunna tillgodogöra sig utbildningen pĂ„ lika villkor. För eleverna i Ă„rskurs 4—6 erbjuds fritidsklubb efter skoldagen. Skolans ventilationssystem klarar inte dagens regler avseende luftflöden.

Next

Hedvig Eleonora skola, Linnégatan 54, Stockholm (2019)

hedvig eleonora skola

BelĂ€gen i korsningen Skeppargatan och LinnĂ©gatan, Ă€r skolan en f-6 skola med mer Ă€n 400 elever. Du har stort tekniskt och praktiskt kunnande. Hedvig Eleonora Kyrka Kyrkan, som ligger lĂ€tt tillgĂ€nglig vid Östermalmstorg, Ă€r centrum i församlingens liv. PĂ„ skolan arbetar totalt cirka 60 personer. Vi undanber oss dĂ€rför kontakt med mediesĂ€ljare, rekryteringssajter och liknande. Förskoleklass Förskoleklassen pĂ„ Hedvig Eleonora skola fungerar som en trygg bro över till grundskolan. Östbergaskolan Ă€r en F-6-skola som fortsĂ€tter att vĂ€xa och ska vara ett sjĂ€lvklart val för elever i omrĂ„det.

Next

Terminer och lov

hedvig eleonora skola

Tillsammans med skollĂ€karen och i samrĂ„d med skolledningen ansvara för organisationen av elevhĂ€lsans medicinska insatser i skolan. Viktiga egenskaper Ă€r ocksĂ„ gott omdöme, noggrannhet och god samarbetsförmĂ„ga. Arbetsplatsbeskrivning Ta chansen att arbeta pĂ„ tvĂ„ fantastiska skolor i Stockholm - Östbergaskolan och Hedvig Eleonora skola! Skolan Ă€r lugnt och trivsamt belĂ€gen pĂ„ Östbergahöjden, strax söder om Årsta, med frĂ€scha och Ă€ndamĂ„lsenliga lokaler och nĂ€ra till natur och parkomrĂ„den. Varje dag erbjuder fritidshemmet pedagogiskt planerade aktiviteter med utgĂ„ngspunkt i skolans och fritidshemmets styrdokument och arbetet leds av pedagogiskt utbildad personal. Ledorden för vĂ„r skola Ă€r; trygghet, glĂ€dje, gemenskap, samarbete och rĂ€ttvisa. Arbetet innefattar samverkan med elever, förĂ€ldrar, skolans personal samt organisationer och myndighet. Vi vĂ„gar tĂ€nka nytt och tar hjĂ€lp av beprövade kunskaper, erfarenheter och forskning dĂ€r vi motiverar och inspirerar varandra.

Next