Helly hansen jakke barn. K SHELTER JACKET 2019-12-03

Helly Hansen → Spar opptil 50 % på Helly Hansen

helly hansen jakke barn

Det har resultert i innovativ og avansert teknologi ned til hver minste søm. Materialsammensetning: Front: 100 % polyamid Rygg: 100 % polyuretan Fordeler: - PrimaLoft®-isolasjon - Pudderskjørt snøsperre - Skipasslomme - Kan brukes i skibakken eller i skolegården. Funktionel skaljakke med vandtæt, vindtæt og åndbart Helly Tech® Performance-materiale 10. Jakken har 360-graders refleksdetaljer af hensyn til sikkerheden. Plagg med denne teknologien er derfor det ultimative valget for alpinbakken, toppturer og andre utfordrende aktiviteter. Unik teknologi med høy ytelse Kvalitetsmerket har utviklet mange smarte løsninger som gir klærne den høye ytelsen.

Next

Helly Hansen online

helly hansen jakke barn

Helly Hansen er en norsk bedrift med røtter tilbake til 1877. Ventilerende egenskaper er komfortabelt i høy aktivitet, ettersom fuktigheten ikke samles opp på innsiden. Elastisk, avtakbar hette beskytter ekstra mot vær og vind. Sofistikert design, avansert teknologi og høy funksjonalitet - Helly Hansen sørger for at du er klar for enhver utfordring, uansett vær og vind. Klærne lagrer på varm luft for at du ikke skal fryse, og blir du for varm, er det bare å åpne ventilasjonsglidelåsene. H2Flow for eksempel, regulerer kroppstemperaturen i vekslende vær- og temperaturforhold.

Next

K SHIELD JACKET

helly hansen jakke barn

Jakken passer perfekt til bruk på regnfulle dager. Helt siden det legendariske merket ble født i 1877, har fokuset vært å skape førsteklasses yttertøy som takler krevende værforhold. Helly Hansens Legend er en vanntett, pustende og fullstendig isolert vattert jakke med PrimaLoft®-isolasjon og har skispesifikke funksjoner som pudderskjørt og skipasslomme for morsomme dager i bakken. Vår mest populære vanntette og ventilerende jakke til barn har en synlig, stilren og skandinavisk Helly Hansen-design. I sortimentet finner du blant annet ullundertøy og superundertøy, skiklær og regntøy, alt i den gode kvaliteten de er kjent for. Den er også en flott hverdagsjakke som holder barna varme, tørre og komfortable mens de leker ute på kalde dager.

Next

Helly Hansen Block It Jacket, regnjakke junior

helly hansen jakke barn

Vår mest populære vanntette og ventilerende jakke til barn har en synlig, stilren og skandinavisk Helly Hansen-design. Du holder deg varm, samtidig som du kan kjøle deg ned ved behov. Elastiske mansjetter og nederkant for en god passform. Vi forhandler varer av høy kvalitet til lave priser fra kjente og populære merker. Helly Hansen K Shelter Jacket har let foring, som sørger for at holde dig tør og varm i al slags vejr, og samtidigt er der børstet trikot på hagen, som forhindrer, at den gnaver. Helly Hansen er for mange synonymt med skandinavisk design og kvalitet. Koden er gyldig i 7 dager og kan ikke kombineres med andre koder.

Next

Helly Hansen → Spar opptil 50 % på Helly Hansen

helly hansen jakke barn

Vi refunderer hele beløpet du betalte for varen e du returnerer. Det er ikke så rart. Elsket blant friluftsentusiaster og med tilliten til profesjonelle utøvere, det norske merket har levert høytytende kvalitetsplagg i over hundre år. Ingenting overlates til tilfeldighetene, her får du innovative løsninger helt ned til minste detalj. I tillegg har de stort fokus på et sporty, lekkert design og fornyer seg ofte, og resultatet er en perfekt kombinasjon av stilfullt design og høy funksjonalitet. Denne koden er personlig og skal ikke deles videre eller publiseres.

Next

Best pris på Helly Hansen Skagen (Barn)

helly hansen jakke barn

Helt vanntett stoff og sveisede sømmer sørger for den nødvendige barrieren som gjør denne til en sikker vinner i all slags vær. Desuden er hætten neonfarvet, som giver øget synlighed. Mer enn 50 000 profesjonelle skiløpere, og mange seilere i verdensklasse, velger dette innovative merket fra Norge. Helt vanntett stoff og sveisede sømmer sørger for den nødvendige barrieren som gjør denne til en sikker vinner i all slags vær. . Helly Hansen gir full beskyttelse mot vær og vind Profesjonelle utøvere, turglade hverdagshelter, arbeidsklær for arbeidsanlegg i Skandinavia - Helly Hansen er førstevalget for mange som trenger komplett beskyttelse mot røft vær.

Next

K SHELTER JACKET

helly hansen jakke barn

Svejsede sømme og aftagelig hætte. Ventilerende egenskaber giver allerbedste komfort ved høj aktivitet, da fugtigheden ikke opsamles på indersiden. Bedriften startet med å lage regntøy av linolje, og har gjennom sine 140 år utviklet seg til å lage klær og utstyr til mange former for sport, fritid og aktiviteter utendørs. Koden er gyldig i 7 dager og kan ikke kombineres med andre koder. Denne koden er personlig og skal ikke deles videre eller publiseres. Du kan melde deg av når som helst.

Next

K SHIELD JACKET

helly hansen jakke barn

Alt er på lager og leveres hurtig så du får bedre tid til alle vinterens aktiviteter med ditt nye utstyr og klær fra oss. Disse løsningene, samt flere andre, sørger for at du får eksepsjonelt yttertøy som tåler flittig bruk, året rundt. Urbaninspirert regnjakke i vann-, vindtett og pustende materiale. Helly Tech derimot, er et vanntett, pustende ytterlag som forhindrer at vannmolekyler trenger seg inn gjennom tekstilet, samtidig som den fjerner fuktighet fra innsiden. Du kan melde deg av når som helst. Etter du har bestilt kan du velge om du vil hente varen på en pick-up point eller om du vil ha den levert på døren hjemme. Ventilerende egenskaper er komfortabelt i høy aktivitet, ettersom fuktigheten ikke samles opp på innsiden.

Next

Helly Hansen Shelter Jacket, skaljakke barn

helly hansen jakke barn

Helly Hansen Block It Jacket er laget med et hurtigtørkende fôr for økt komfort. . . . .

Next

HELLY HANSEN Legend vattert jakke barn G

helly hansen jakke barn

. . . . . . .

Next