Horisont kjøpesenter. Horisont, Nyborg, Bergen 2019-12-07

Horisont, Nyborg, Bergen

horisont kjøpesenter

Tilslutt var det Jekta Storsenter som stakk av med seieren om å bli Norges beste kjøpesenter. Vi er blitt tilført nye kreative idéer og har fått mye ny kompetanse innen bruk av sosiale medier. Fylkesmannen sitt svar var «ja». Et spennende samarbeid de håper skal bidra til videre utvikling av Horisont — men dette ønsker de ikke å si noe mer om på nåværende tidspunkt. Juryens begrunnelse for nominasjonen var at Horisont har utmerket seg med spennende arkitektur, miljøvennlige og innovative løsninger, og at senteret blant sterk konkurranse i markedet har lykkes i å etablere seg med et stort, dynamisk senter med tilbud som kunder ønsker seg. Her må jeg få skryte av Tore og hans engasjement og innstilling, sier Heggland. Ole Bull Huset er profesjonell til fingerspissene og oser av positiv energi.

Next

Horisont, Nyborg, Bergen

horisont kjøpesenter

Men historien kunne fått en brå slutt før den i det hele tatt hadde startet. Vi liker også veldig godt å lage arrangementer og temadager, og arrangerer blant annet Horisontlekene i forbindelse med skolestart, hvor mange hundre barn deltar hvert år, sier hun. Horisont skal være et senter for alle, og kunden er sjefen, understreker hun. På utsiden av senteret er det etablert veinett med rundkjøring, hvor bilister enkelt kan kjøre rett inn i senterets 24. Alle vi har blitt kjent med så langt er svært kunnskapsrike, motiverende, inkluderende og blide mennesker.

Next

Horisont kjøpesenter leder an i Bergen

horisont kjøpesenter

Et møtested På kort tid er Horisont blitt et naturlig møte- og handelssted i regionen og i 2017 forventer Horisont en omsetning på 1,4 milliarder, en økning på 100 millioner mot 2016. Ellers jobber Horisont med å utvikle løsninger for senteret sammen med Datametrix. Miljøfokus var også et viktig punkt. På Horisont finner man blant annet den eneste Egon restauranten i Åsane, den eneste Jordbærpikene i Bergen, og den eneste sushi restauranten med sushi-tog i Bergen, sier hun. Høstens ledersamling ble gjennomført hos Scandic Flesland — også her ble de godt tatt i mot og hadde en topp dag med godt faglig påfyll.

Next

Horisont, Nyborg, Bergen

horisont kjøpesenter

Vi er også stolte over å ha skapt over 600 nye arbeidsplasser i Åsane. Gode erfaringer med Nordic Arena Nylig ble Horisont medlem i Nordic Arena, noe som har vært svært nyttig i følge senterlederen. Horisont ønsker ikke bare å være et handelssted, men også et møtested hvor venninner møter hverandre på kafé og hvor spisestedene er åpne utover senterets åpningstider. På Horisont har vi fra første dag ønsket å tilby kunder en annerledes opplevelse. Noe som er svært nyttig for oss, sier hun, og kan fortelle at de allerede har gjort business med andre i nettverket. Dette var stor suksess, og kommer garantert til å bli gjentatt.

Next

Horisont, Nyborg, Bergen

horisont kjøpesenter

Geografisk befinner området seg helt i grensen for hvor det er lov å etablere handel, og basert på eiernes daværende forslag, ble allmenn ferdsel og bebyggelse på og rundt området prioritert. Vi er ett av få nye kjøpesentre i Norge og har hatt solid vekst siden oppstarten. Vi har også samarbeidet med Cox kommunikasjonsbyrå; et samarbeid som har vært fruktbart og lærerikt. Her var også Coop sin toppledelse sentralt med. Fra byggestart til åpning 13. Det gir oss både påfyll og inspirasjon.

Next

Horisont kjøpesenter leder an i Bergen

horisont kjøpesenter

Å ta samfunnsansvar i lokalmiljøet har også vært en viktig strategi for Horisont. Det er viktig for oss å være en god nabo, og å engasjere oss i nærmarkedet. Historien om Horisont begynner helt tilbake i 2006, da Coop sammen med eksterne samarbeidspartnere kjøpte tomten hvor de ønsket å bygge et 8. Vi ønsket også fortrinnet med å ha gratis innendørs parkering, og at vi skulle være god på spisesteder. Det skapte en veldig intern vinnerkultur, og ikke minst stolthet hos alle medarbeidere, sier Heggland. Jeg er overbevist om at Alf holdt et foredrag Petter og resten av gjengen sent vil glemme. I tillegg scoret senteret høyt på kundetilfredshet, og har hatt en enorm omsetningsvekst.

Next

Horisont, Nyborg, Bergen

horisont kjøpesenter

Ville de få gjennomslag dersom senteret selv tilrettela for bil- og fotgjengerferdsel i området, om de tilfredsstilte høye miljøkrav, og i tillegg bygget leiligheter på toppen av kjøpesenteret? Vi skal jobbe for at Horisont skal bli det beste og mest miljøvennlige kjøpesenteret i Norge. Horisont tar også i mot forespørsler om aktiviteter og utstillinger, og ønsker musikere, kunstnere og andre arrangementer velkommen. Horisont åpnet i 2014 med et 40. Området skulle ha et tilsvarende stort parkeringsområde, samt et knippe mindre butikker i byggets andreetasje. Siden vi er ja-mennesker, så finner vi omtrent alltid en måte å få ting til å skje på, smiler Heggland. Kun tre år etter åpning har Horisont allerede blitt en suksesshistorie med milliardomsetning.

Next

Horisont kjøpesenter leder an i Bergen

horisont kjøpesenter

Planen er å vokse betydelig de neste årene! Blant annet støtter senteret Natteravnene i Åsane, og sponser Åsane Fotball fra de yngste spillerne til 1. Det er også flere aktører i nettverket som de tenker det kan være aktuelt å innlede samarbeid med. For medeierne var det på tide å tenke alternative løsninger. Birte ledet oss gjennom dagen på en suveren måte fra start til slutt, sier hun. I 2015 var de 170 leilighetene på taket av senteret innflyttingsklare. Hovedgrunnen til suksessen er i følge Heggland god butikkmiks og dyktige medarbeidere som får kunden til å trives og komme tilbake.

Next