Hotelli jyväskylä. Majoitus Jyväskylässä 2019-12-03

Majoitus Jyväskylässä

hotelli jyväskylä

Sijaitsevat niin keskustassa kuin myös järvenrannalla ja kaupungin laidalla. Koko Home at Last - bloggauksen löydät. Kaupungissa toimii Alvar Aalto- museo hänen suunnittelemassa talossa. Uusi hotellimme tarjoaa viihtyisät tilat ja hyvän hintaisen majoituksen lähellä kaikkea kaupungissa. The first urban hotel in Finland Verso lives in the urban beat of city. Kesällä Jyväsjärvi tarjoaa paljon vesiurheilumahdollisuuksia, voit esimerkiksi vuokrata. Me olemme GreenStar Hotel — ympäristöystävällinen suomalainen konseptihotelliketju.

Next

Hotelli Verso Jyväskylän keskustassa

hotelli jyväskylä

Käy tykkäämässä ja kommentoimassa Facebookissa ja Trip Advisorissa! Kesäaikaan kannattaa asettua viltin ja herkkujen kanssa piknikille keskustan kohtaamispaikkaan Kirkkopuistoon — niin jyväskyläläisetkin tekevät. Jos omat eväät ovat sinun juttusi, löydät ruokakaupan esimerkiksi lyhyen kävelymatkan päästä Puistokadulta. Bar - klassikkojuomia twistattuna tyylillä nykypäivään. Finlandia Hotelli Alba Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä info hotellialba. We will guide you to interesting activities and events. Central hotel Hotel Verso is located on the beautiful pedestrian street at the center of the city.

Next

Hotelli Jyväskylä

hotelli jyväskylä

Kävelykadulla on reilusti erilaisia ostosmahdollisuuksia, liikkeitä, hyviä ravintoloita, museoita ja muuta mielenkiintoista nähtävää. Varaa edullinen Omena-hotelli Jyväskylä ja vietä rento reissupäivä ja tutustu rauhassa keskisuomalaiseen yliopistokaupunkiin. Majoitu mukavasti Jyväsjärven rannalla Hotelli Alba on yksityinen kolmen tähden hotelli Jyväskylässä. Niiden hinnat ovat normaalisti hotelleihin verrattuna halvempia. Tapahtumarikas ja nuorekas Jyväskylä on reilun 133 000 asukkaan kaupunki ja yksi Suomen veto-voimaisimmista alueista.

Next

Jyväskylä Hotellit

hotelli jyväskylä

. Revolution Vallankumous alkaa asenteesta, vallankumous alkaa Jyväskylän ytimestä. Our menu is therefore updated according to the season. Tekemistä riittää vuodenajasta riippumatta Talvella Jyväskylässä pääsee laskettelemaan. Keskustan ydin on Kauppakatu, joka kulkee kampukselta alas Kirkkopuistoon ja jatkuu kävelykatuna kaupungin sydämeen, Aren aukiolle. Jyväskylä on todellinen Järvi-Suomen helmi. Siellä on hyvä mahdollisuus tutustua hänen elämäntyöstä kertovaan näyttelyyn.

Next

Jyväskylä Hotellit

hotelli jyväskylä

Rantaraitin lenkkeilyreitit alkavat suoraan oveltamme. We produce hotel and restaurant services and put our heart into it. Kannattaisi kuitenkin huomioida, että nämä paikat ovat hotelleista hieman eri tasolla. Jyväskylän kaupungissa pystyy yliopiston tutkimisen ja shoppailun lisäksi myös käydä esimerkiksi rantakadulla, joka sijaitsee Jyväsjärven rannalla. Kaupungissa on hyvät kevyenliikenteen väylät ja runsaasti nähtävyyksiä.

Next

GreenStar Hotel Jyväskylä

hotelli jyväskylä

Jyväskylän nähtävyydet, kuten satama ja kävelykatu kauppoineen, ovat muutaman minuutin matkan päässä hotellista. Jyväskylän keskustassa voit vaikkapa sukeltaa huonepakopelien ihmeelliseen maailmaan tai käydä vaikkapa hohtokeilaamassa. Alle 10-vuotiaille lapsille hinta on -50 % paikanpäältä kahvilasta ostettuna. Pysäköintipaikat varataan saapumisjärjestyksessä, eikä niitä voi varata etukäteen. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Jos haluat tutustua kaupunkiin tai vaikkapa upeaan Jyväsjärven rantaraittiin pyöräillen, voit lainata polkupyörän hotellin vastaanotosta. Huoneista on kauniit näkymät Jyväsjärvelle tai Jyväskylän yliopiston Mattilanniemen kampusalueelle.

Next

Hotellit Jyväskylän keskustassa

hotelli jyväskylä

In fact, acquiring tickets via our service often results in discounts. Our chefs prepare omelettes based on your preferences at our open kitchen. Hotellien, hostelien ja vierastalojen lisäksi on mahdollista vuokrata vierasasunto. Huolehdimme sinusta kiireettömästi — oli kyse sitten kaupunkivinkeistä tai kuulumisten vaihdosta. Huoneet ovat rauhallisia ja aamiaisella saat aistia paikallisia makuja, kun värikäs tarjoilumme herättelee sinua uuteen aamuun. Tiivis kaupunkikeskusta ja elävä maaseutu muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Versatile shopping options, interesting cultural attractions and lively nightlife are right at your reach the moment you step out.

Next

Hotelli Verso Jyväskylän keskustassa

hotelli jyväskylä

Wilhelmiinan Konditorian aamiainen Ma-pe klo 7. Kolme ravintolaamme hemmottelevat herkuttelijoiden vatsoja ja kokoustilat yllättävät monipuolisuudellaan. Original Sokos Hotel Alexandra Sydämellinen kaupunkihotelli täynnä elämää Sydämellisesti tervetuloa Original Sokos Hotel Alexandraan! Piipahda putiikeissa, pistäydy kahviloissa ja osallistu kulttuuritapahtumiin! We provide most comfortable rooms, unique and famous Verso breakfast, versatile lunch and supper options and for those who enjoy nightlife, the Verso Bar. Useammiten makuuhuone ja olohuone sänkysohvalla. Breakfast Verso has a one-of-a-kind Finnish breakfast that is an experience on its own.

Next