Huonekalujen kierrätys. Turun Kontti 2020-01-19

kierratysmylly

huonekalujen kierrätys

Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä. Toisinaan saatat keksiä uusiokäyttöä omassa kodissasi! Cleanipedia suosittelee: Tiesitkö, että nykyään voi kierrättää lähes mitä vain? Voit vaikuttaa kuljetusten sujuvuuteen siten, että noudettavat tavarat ovat helposti saatavilla. Mikäli sinua askarruttaa onko lahjoituksesi uudelleenkäyttökelpoinen, vastaamme mielellämme kysymyksiisi: noutopyynto kierratyskeskus. Maksutavat Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit Visa, Mastercard. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Huomioithan, että emme voi myöskään ottaa vastaan esimerkiksi ammattikäyttöön tarkoitettuja isoja kopiokoneita.

Next

Huonekalujen kierrätys: 105 hämmästyttävää mallia!

huonekalujen kierrätys

Työaika alkaa heti auton saapumisesta kohteeseen. Huomaa, että olemme varautuneet ottamaan vain tavarat, jotka on ilmoitettu tilauksessa. Usein tuttavapiiristäkin saattaa löytyä joku, joka mielellään ottaa sinulle tarpeettomaksi käyneen sohvan, mutta huonekalujen kierrätys onnistuu myös myymällä vanhat huonekalut esimerkiksi tori. Mikä on hyväksi ympäristölle ja kanssaihmisille, on hyväksi myös sinulle! Tällöin kohde tulee merkitä selkeästi. Huonekalujen käyttökelpoisuus todennetaan noudon yhteydessä.

Next

Sängyn tai sohvan kierrätys

huonekalujen kierrätys

Suuri tavara: ruokapöytä, sohva, sänky 80 — 140 x 200 cm runkopatja , kaappi, jne. Kierrätyskelpoiset materiaalit toimitamme uusioraaka-aineeksi teollisuuden käyttöön. . . Täällä voit seurata rakennusprosessin yksittäisiä vaiheita kuormalavoilla ja saada myös paljon inspiraatiota! Loput esineet, kuten monien eri materiaalien sekoituksista valmistetut patjat hyödynnetään energiantuotannossa. Sinun ei tarvitse heittää pois vanhoja juttuja joka kerta.

Next

Noutopalvelu jäteasemalle

huonekalujen kierrätys

Voit tuoda lahjoitustavaroita kaikkiin myymälöihimme niiden aukioloaikaoina. Ensisijaisesti hyväkuntoiset tavarat pyritään ohjaamaan uudelleenkäyttöön ja huonokuntoiset tavarat kierrättämään materiaalina teollisuuden raaka-aineiksi. Nouto-Sortin tilaus Voit tilata palvelun asiakaspalvelustamme: puh. Helpota kierrätystä lajittelemalla kierrätykseen menevät paperituotteet jo kotona. Pidetään siis meille elintärkeä ympäristömme puhtaana nyt ja tulevaisuudessa! Täyden palvelun siivoukset ja suuret yli 12 m³ jätemäärä tyhjäykset erillisellä sopimuksella, tarjouksen voitte kysyä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Next

Tavaroiden noutopalvelu

huonekalujen kierrätys

Tänne voit viedä kaikki keittiökäytöstä syntyneet lasituotteet, mutta huomioi onko tuotteesi pantillinen. Isännöitsijän tilauksesta tehdyn noudon voimme lisätä taloyhtiön jätelaskuun. Kierrätyskeskuksessa voit maksaa ostoksesi käteisen lisäksi pankkikortilla sekä yleisimmillä luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös maksusitoumuksella. Noutopalvelu maksetaan kuljettajalle noudon yhteydessä. Lahjoitustavaran noutopalvelu Kierrätyskeskuksen autot hakevat tavaralahjoituksia Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Kauniaisista, Kirkkonummelta, Klaukkalasta, Hyrylästä, Keravalta ja Söderkullasta. Kuinka helvetissä voisin rakentaa itse työpöydän tai sohvan? Jätteenkäsittelymaksut Jätteenkäsittelymaksut maksetaan noutopalvelun yhteydessä tilavuuden mukaan allaolevan hinnaston mukaisesti.

Next

Huonekalujen nouto kierrätykseen

huonekalujen kierrätys

Perheyrityksemme on toiminut kierrätysalalla Lappeenrannasta käsin jo yli 15 vuoden ajan, palvellen asiakkaita koko Etelä-Karjalan alueella. Lisäkuutioista tavaratilassa veloitetaan 20 euroa. Kierrätysideoita Nykyään voi kierrättää lähes mitä vain. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Lasinkeräys Kaikista kierrätyspisteistä löytyy myös lasinkeräyspiste.

Next

Tilaa Nouto

huonekalujen kierrätys

Tavara voidaan noutaa myös ulkoa, jolloin asiakkaan ei tarvitse olla itse paikalla. Tulosta juliste Ilmaantuuko talosi jätehuoneeseen sohvia, patjoja tai muuta sinne kuulumatonta tavaraa? Ongelmajätteet kuten paristot ja lääkkeet tulee palauttaa niiden myyntipisteisiin tai erillisiin keräyspisteisiin. Haluamme pidentää käytettyjen huonekalujen elinikää Kodista kotiin -palvelun avulla. Tule Uusiotuotteelle harrastamaan puutöitä yms! Hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Punainen Risti tai Pelastusarmeija, ottavat vastaan hyväkuntoisia huonekaluja hyväntekeväisyyteen. Käyttämättömät ja vanhentuneet lääkkeet tulee viedä apteekkiin. Ajan myötä voit varmasti parempia ja varmasti keksit useita luovia ideoita.

Next

kierratysmylly

huonekalujen kierrätys

Tilatessasi voit sopia noutoajan tunnin tarkkuudella. Kuljetuksen sopimista varten olemme sinuun yhteydessä puhelimitse mahdollisimman nopeasti, viimeistään kahden aukiolopäivän kuluttua. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Mutta ennen kuin heität vanhat lasit pois, mieti voisiko ne kierrättää vaikkapa kukkamaljakoiksi tai koriste-esineiksi maalaamalla ne lasimaalilla? Kun tuomme sinulle uuden kodinkoneen, sängyn tai sohvan, voimme samalla viedä vanhan pois ja kierrättää sen puolestasi. Voit myös valita halvemman vaihtoehdon.

Next

Tilaa Nouto

huonekalujen kierrätys

Kierrätyskeskuksesta on myytävänä edullisesti muun muassa astioita, huonekaluja, vaatteita, sisustustavaraa ja harrastusvälineitä sekä Ihan kuin uusi -uusiotuotteita. Tilauksen peruminen Voit peruuttaa tilauksen viimeistään noutopäivää edeltävänä päivänä klo 15. Mutta on olemassa muita vaihtoehtoja. Pyrithän tuomaan kierrätyskeskukseen kauteen sopivia tuotteita. Lähes mitä vain voi nykyään kierrättää ja joissakin tapauksissa voit tienata kierrätyksestä rahaakin. Voitko edes kuvitella helpompaa tapaa tehdä tilaa nopeasti? Noudamme, käsittelemme ja erottelemme erilaiset metallit sekä toimitamme ne edelleen jalostettaviksi. Noutopalvelu — Kuljetus kierrätysasemalle Kannamme tarpeettomaksi käyneet tavarasi autoon.

Next