Hva skjer på hvaler. Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler 2019-12-07

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

Deltar en elev på mer enn ett tilbud, innrømmes det fra og med andre tilbud moderasjon. Det jobbes nemlig nå med utvikling og finansiering av en nyskrevet forestilling om «fyr-folket» i Hvaler og Fredrikstad-distriktet. Ukjent Et eple om dagen holder orden på magen. Brukernavn er fødselsnummer 6 siffer. Du får muligheten til å jobbe med sangteknikk, mikrofonteknikk, harmonisering, improvisasjon og formidling, samt innøving av sanger etter eget ønske. Kontaktperson Kirsten Lunde, tlf 917 77 106.

Next

HVALER GUIDE VISIT HVALER — SE & GJØRE PÅ HVALER

hva skjer på hvaler

Nå vil hun gjerne gi deg muligheten til å lære å synge! Inger Hagerup Min tante var et epletre og onkel skjønte sikkert det, for snart var han en sønnavind som sto mot hennes blomsterkinn. På starten av kurset vil det være fokus på grunnleggende danseprinsipper som å lære ulike dansetrinn, og sette dem sammen til kombinasjoner og koreografi. Her kan du la deg friste av den store utstillingen av eplesorter, duften av eple- og kanelbakst fra eplekafeen, de mange forskjellige markedsbodene med nylig innhøstede frukter og grønnsaker. Plassen kan sies opp ved mangelfullt frammøte eller mangelfull betaling. Vi kan gi redusert kontingent ved behovsprøving. Her kan du få prøvd deg som skuespiller også. Ingen aldersgrense Viktige tidspunkt: Innslipp 30 minutter før forestillingen Varighet: 150 inkl.

Next

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

I undervisningen legges det vekt på å bli kjent med egen stemme og hva man kan gjøre med den. Lokale bønder og småbrukseiere stiller mannsterke opp på Rove Kirkøy søndag den 22. Homlungen og Torbjørnskjær i Hvaler kommune og Struten og Strømtangen i Fredrikstad er eksempler på dette — bildene over. Det legges også til rette for en god, gammeldags markedsstemning, og her kan du møte et mangfold av lokale utstillere som tilbyr hage- og gårdsprodukter som grønnsaker, frukt og syltetøy og ulike lokale delikatesser. .

Next

HVALER GUIDE VISIT HVALER — SE & GJØRE PÅ HVALER

hva skjer på hvaler

Eleven beholder plassen til den sies opp. Kanskje kan du mye om sang fra før, men vil lære enda mer? Tilbudt elevplass skal aksepteres skriftlig. Lenger inn i fjorden, er Gullholmen et slikt eksempel, mens Færder har sin historie på Vestfoldsiden Det er nettopp denne historien om de som befolket fyrene både som fyrvoktere, som familiemedlemmer og i ander funksjoner, bl. Ved utmelding må instrumentet leveres tilbake med en gang. Eleven er ansvarlig for instrumentet i leietiden, og bekoster normalt vedlikehold som for eksempel skifte av strenger. Bondelaget kårer også «ordførerkandidatenes potetduell». Vi snakker litt om trygg ferdsel og allemannsretten.

Next

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

Sammen skal vi leke, jobbe, øve og lære! Vi øver mye i redning, slik at du blir en trykk padler. Årets forestilling vil ha en familieprofil og passer for både voksne og barn ned i ca 7 års alder. Hvis du har et eple og jeg har et eple og vi bytter disse, da har vi fortsatt et eple hver. Frittstående prosjekter og kortvarige kurs søkes enkeltvis. Dette er en fritidsaktivitet som også vil bidra til å gi en bedre kroppsbeherskelse, og eleven vil få en flott mulighet til egen utfoldelse. Takket være Hvalers gode klima og mange hundre år med sjøfart og handel internasjonalt, så har Hvaler tross øyrikets beskjedne arealstørrelse et meget rikt og variert sortiment av epler. Lokale håndverkere og produsenter tilbyr kreative produkter, grønnsaker og ulike typer syltetøy.

Next

HVALER GUIDE VISIT HVALER — SE & GJØRE PÅ HVALER

hva skjer på hvaler

Susanne er artist under navnet Susie K og har en lang fartstid bak seg som sanger. På slutten av semesteret vil du få muligheten til å vise dine ferdigheter ved å opptre for et publikum! Norsk ordtak Som epler av gull i skåler av sølv, er ord som blir talt i rett tid. Oppsigelse av plass kan du si opp plassen ved Hvaler kulturskole. I tillegg til de mange fyrlyktene i området, er det også flere fyrstasjoner som gjennom mange tiår har hatt fast bemanning både med fyrmester og assistenter og der familier også til tider har bebodd fyrene. Frittstående prosjekter, kortvarige kurs og instrumentleie har egne satser. Bibelen Hva kan vi stille opp mot slikt, vi ordets døgendikter? Introkurs Hav: Kr 1000 20. Eplene vi plukker skal presses på lørdag og søndag, de blir til den deiligste eplejuice.

Next

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

Se film om våre tilbud her Vår filmgruppe har laget en video som viser alle våre tilbud. Lærerne utarbeider individuelle kompetanseplaner for sine elever. Ungarsk ordtak Et dårlig tre gir ikke gode epler Dansk ordtak Eplet faller ikke langt fra stammen Nordisk ordtak I et landskap, nytt og uten minner, står et epletre i blomst og skinner. Dugnad er gøy og sosialt! Undervisningen tilpasses både barn og voksne. Instrumentleie Kulturskolen leier ut instrumenter, avhengig av tilgangen.

Next

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

Bondelaget kommer med en stor stand hvor barna kan hilse på sau, hest og kyr, samt hoppe i halmen. Pressing av eplejuice, egen eplekafé og utstilling av de fleste eplesortene som finnes på Hvaler er vårt hovedtilbud. Bare Eva hadde vært nok Marianne Langewiesche Adam spiste eplet, og tennene våre verker fremdeles. Kunsthåndverkere av mange slag er også blant utstillerne. Nå synes interessen å komme tilbake, noe den årlige eplefestivalen som arrangeres på Kirkøy hver høst vitner om. Her har tiden aldri vært.

Next

HVALER GUIDE VISIT HVALER — SE & GJØRE PÅ HVALER

hva skjer på hvaler

Kan du hjelpe oss et par timer på fredag? Dette er trinn 1 på Norges Padleforbunds kursstige. Hvaler Hagelag ønsker store og små velkommen til høstens store marked på Rove, der epler, grønnsaker og lokalt kunsthåndverk står i sentrum. Eller kanskje du aldri har sunget før? Sted: Kulturskolen, Hvalerhallen, rockeverkstedet Film Link: Vi tilbyr undervisning i film der du får prøvd deg på flere oppgaver, som for eksempel regissør, fotograf, produksjons leder og manusforfatter. Eller vil du bli tryggere på din egen stemme? Dansk ordtak Et eple om dagen holder doktoren borte, men en hvitløk om dagen holder alle borte. Undervisning Kulturskolens undervisning foregår hovedsakelig etter ordinær skoletid og utføres primært i grupper. På scenen kan du høre Hvaler Trivselskor, representanter fra Hvaler kulturskole og Hvaler Musikkforening.

Next

Visit Hvaler — Hva skjer Hvaler

hva skjer på hvaler

Det kan søkes om inntak hele året. Retningslinjer Elevplass Søknad om inntak ved kulturskolen skal skje elektronisk via kommunens internettsider. Ellers fristes man til besøk i eplekafeen og til å kjøpe råpresset eplesaft. Dette er planlagt som en familieforestilling, og handlingen er tenkt å utspille seg rundt 1900 før moderne hjelpemidler som telefon og annen varsling var installert på fyret. Introkurs Hav: Kr 1000 Padlekurs Gjølertangen, Søndre Sandøy: 18. Hva nytter det å skrive dikt når epletreet dikter? Innslag i løpet av dagen: 13.

Next