Hvordan strikke flette. Flettemønstre Archives 2019-12-07

Bluum strikkegenser

hvordan strikke flette

Det er enkelt å strikke — selv for nybegynnere. Vi som står bak to pinner er Thea Leivestad og Mette Hjerpseth. Mønsteret er i naturhvitt i alle varianter. Trenger du hjelp til strikking? Alle trådene flettes innover mot midten. Det var en super forklaring — med god bilder.

Next

Flettestrikk

hvordan strikke flette

Nå skal jeg avslutte matluen ved å prøve meg på litt perlestrikk mot slutten. Nå skal vi lage den første fletten. Montering: Fest tråden på retten av vrangborden, slik kommer den på innsiden når du bretter den opp. Men jeg har et spørsmål: tar du alltid de tre første maskene på hjelpepinne når du fletter mot venstre og alltid de tre midterste når du fletter mot høyre gitt at fletten går over 9 masker eller er du nødt til å variere det for å få en flette? Trinn 8: Nå skal du flytte oppgitt antall masker i eksempelet er det 3 over på en hjelpepinne på baksiden av arbeidet. Garnpakken inneholder garn og oppskrifter. På min prøve har jeg seks masker på hver side, inkludert. Bilde3 og 4: Strikk de neste to maskene rett.

Next

Hobbyvenn blogg: Å strikke fletter.

hvordan strikke flette

Namn: Marie aka Strikkexpressen Yrke: Revisor og strikkemaskin. Som alltid, håper vi at du finner denne steg-for-steg beskrivelsen nyttig og inspirerende til ditt nye strikkeprosjekt. Hvis du vil ha et oddetallsantall av fletter, legg opp et antall masker delelig med 10, +3. Ønsker deg ei riktig god jul!. Gjenta flettemønsteret i høyden slik det står oppgitt i oppskriften du følger, eller til du synes du har flettet langt nok. Nå som flettekoden er knekt er det bare å kaste seg ut i flettestrikkingens fantastiske verden! Den står forklart slik: Fletten består av 9 m. Det me ikkje har, det strikkar me! Fletter er en teknikk som er inkludert i en hver god strikkers repertoar.

Next

Strikketanten: Falsk flette

hvordan strikke flette

Trinn 1: Strikk fram til der du skal begynne å flette. Et av disse var der jeg forklarte hvordan man strikker en latvisk flette, eller tveband om du vil! Oppskrift 2 vil vera tilpassa nepalgarn. Det kommer i flere farger. Rad 11 rettsiden : strikk som rad 1. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke traktor-settet, pluss oppskrift. Så enda en gang tusen takk. Dette er ikke pent, og det gir et knapphull som utvider seg etter bruk.

Next

Flettemønstre Archives

hvordan strikke flette

Alpakka Wool fra Du Store Alpakka har et utrolig fargeutvalg, fargekartet finner du her: Lykke til, hilsen Tove. Når du strikker fletter trenger du en hjelpepinne. Pinne 6: Strikk 2m rett, 9m vrang, 2m rett. Bytt eventuelt til tykkere eller tynnere pinner. Genseren på bildet er strikket i fargen dus denim utsolgt fra leverandør. Garnpakke til helt strikkesett med genser, strikkebukse og lue.

Next

Flettestrikk

hvordan strikke flette

Du kan bruke all garn med ca denne strikkefastheita som f. Det vil si at hjelpepinnen med maskene skal være på rettsiden av arbeidet ditt, mellom deg og de pinnene du strikker med. Så gjør du dette lille regnestykket, mål omkretsen på hodet til den som skal ha luen. Eg fann noko Nepal-restar som eg kunne tenke meg å bli kvitt, men når eg prøvde oppskrifta med enkel tråd dobbel blir nok for tjukt , så blei det litt lite og pinglete, så eg gjorde det litt breiare slik at det skulle passe til Nepal også. Falske fletter egner seg godt til sokker, votter og som fin vrangbord. Jeg liker utfordringer og er veldig nyskjerrig på alt som krever innsats. Oppskrift på pulsvantene blir tilgjengelig i løpet av våren.

Next

Hobbyvenn blogg: Å strikke fletter.

hvordan strikke flette

Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke hele settet, pluss oppskrifter. Etter en tid med dette uttrykket og mange telefoner fra frustrerte strikkere som jeg prøvde å forklare teksten over for. Jeg er nemlig kjempeforelska i dobbeltsidige fletter! Akkurat nu studerer og grubler på å strikke en moebius og har funnet hjelp på Ravelry og YoeTube. Genseren på bildet er strikket i fargen jadegrønn. Del antall cm på strikkefastheten som 27 m pr 10 cm på pinne nr. Du kan bruke en flettepinne, men selv foretrekker jeg å bruke en strømpepinne fordi jeg synes det er lettere å bruke.

Next

Falske fletter

hvordan strikke flette

Når man feller ønsket ant masker, for så å legge opp på neste runde så blir sidene i knapphullet løs. Som jeg har nevnt for dere så har jeg mistet en del innlegg på bloggen min. Hjelpepinnen stikker du inn fra høyre mot venstre, som om du skulle strikket masken vrangt, og løfter over. På min prøve har jeg seks masker på hver side, inkludert. Settet på bildet er strikket i fargen jadegrønn.

Next

LATVISK FLETTE

hvordan strikke flette

Ta den videre over den røde tråden. Jeg kom over en video på youtube for et år siden som var enkel å følge, og det gir et flott og pent knapphull. Rad 5 rettsiden : strikk som rad 1. Strikk 3 m, strikk m på flette-p, strikk de siste 3 m. Du har nå strikket ferdig raden.

Next

Strikkerne: Hvordan lage en Hjerteflette

hvordan strikke flette

Strikk dem på følgende måte: 1 rett, kast, strikk 2 masker sammen. Hjelpepinnen stikker du inn fra høyre mot venstre, som om du skulle strikket masken vrangt, og løfter over. Er det noe som heter Kile? Rad 10 vrangsiden : strikk som rad 2. Når du strikker fletter trenger du en hjelpepinne. Mønsteret er i naturhvitt i alle varianter.

Next