Hyra lokal stockholm fest. Festlokal, event och festvÄning i Stockholm 2019-12-01

Hitta och jÀmför fest

Hyra lokal stockholm fest

I anslutning till lokalen finns bastu som kan nyttjas under kvĂ€llen. Kom gĂ€rna med tips i kommentarsfĂ€ltet nedan om du vet nĂ„got riktigt bra festlokal i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Lokalen har en egen reception och lounge. Lokalen Ă€r dessutom inte sĂ€rskilt dyr att hyra. I vĂ„ra vackra matsalar och festlokaler, bara ett stenkast frĂ„n Stureplans puls, njuter ni av unik och anrik design — och god mat! HĂ€r i Sveriges huvudstad hittar du festlokaler pĂ„ bĂ„tar, i palats, i hotell, hembygdsgĂ„rdar och pĂ„ mĂ„nga fler stĂ€llen. Rummen Ă€r möblerade med skrivbord och stolar.

Next

Festlokal Stockholm

Hyra lokal stockholm fest

I anslutning till samlingssalen ligger foajé med garderober och toaletter, ett stort kök, loger för skÄdespelare och projektorrum. Adress: BeckholmsvÀgen 12 Antal personer: Max 90 gÀster Passar för: Fest, bröllop, studentfest, julfest, middag Pris: 12 000 kronor för hyra mellan 17. The Park sköter all projektledning, sÄ man behöver inte styra upp eventet pÄ egen hand. Nalkas den stora dagen eller ett riktigt speciellt tillfÀlle? Jakobsbergs GÄrd Àr en vacker 1700-talsgÄrd i skön miljö, centralt belÀget med fem minuters gÄngvÀg frÄn BredÀngs tunnelbana. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö dÀr kunskaper och erfarenheter dagligen möts. Konferenser kan Àven bokas under utstÀllningsperioder.

Next

Boka din festlokal / festvÄning hÀr

Hyra lokal stockholm fest

SĂ„ passa pĂ„ att hyra en annorlunda festlokal vid vattnet! Deras lokaler gör det möjligt att arrangera evenemang och fester för upp till 1200 personer med mat, dryck och underhĂ„llning. Om anlĂ€ggningen: HĂ€r erbjuds en aktivitetsbaserad arbetsmiljö i öppet kontorslandskap, privata kontorsrum, tillgĂ„ng till ljudisolerade telefonbĂ„s och fyramansbĂ„s som fĂ„r nyttjas fritt samt bokningsbara konferensrum. Det hĂ€r Ă€r en plats som lever alla tider pĂ„ dygnet och som anpassar sig till dig, inte tvĂ€rtom. Övrigt: I hyran ingĂ„r inte personal, mat eller dryck. Adress: NyckelviksvĂ€gen 1 i Nacka Antal personer: Max 45 stycken Passar för: Bröllop, utomhusvigsel, fest, studentfest, studentmottagning Pris: FrĂ„n 7 500 kronor frĂ„n klockan 12. Ni hittar VĂ„r kökschef hjĂ€lper er gĂ€rna med menyförslag baserat pĂ„ vilket upplĂ€gg ni vĂ€ljer. SĂ€g Ă€ven till om ni ser nĂ„gra felaktigheter i guiden.

Next

Boka din festlokal / festvÄning hÀr

Hyra lokal stockholm fest

Faciendas festlokal passar perfekt för födelsedagsfester, firmafester och bröllop. Den exklusiva etagevÄningen Àr 355 kvadratmeter och ligger centralt belÀgen pÄ Skeppsbron. Grönskande natur med ett rikligt djurliv. Dina val kommer inte att pÄverka ditt besök. Vi erbjuder en rad olika möjligheter och koncept, sÄ hÄll utkik hÀr nÀr det nÀrmar sig juletider för inspiration samt information om aktuella menyer. Festlokaler utanför tullarna Adress: FÄllnÀs GÄrd 1 i Sorunda Antal personer: Max 50 gÀster Passar för: Fest, studentfest, konferens och julfest Pris: 8 500 kronor frÄn 08.

Next

15 festlokaler i Stockholm dit du fÄr ta med egen alkohol

Hyra lokal stockholm fest

Att stÀlla till med fest behöver egentligen inte ha nÄgon direkt orsak tycker vi. Detta Àr den perfekta platsen för sÄvÀl mindre kundevent som större galamiddagar pÄ upp till 600 personer. Festlokal i Stockholm City Har du nÄgot speciellt att fira? HÀr finns utrymme att repetera teater och en scen att spela den pÄ. Rummen Àr möblerade med skrivbord och stolar. Vi har lÄng erfarenhet av att arrangera fester och event och hjÀlper er gÀrna att sÀtta ihop ett paket som passar just er. Den historiska miljön pÄ Ulriksdal Àr densamma och bjuder dÄ som nu in till oförglömliga fester.

Next

Festlokal / FestvÄning Stockholm pÄ Södermalm & Gamla Stan

Hyra lokal stockholm fest

BlÄ bloms restaurang har plats för upp till 60 sittande gÀster och köksmÀstaren jobbar tillsammans med sitt kök en minnesvÀrd mÄltid. HÀr finns bland annat en glaspaviljong för upp till 90 gÀster samt flera olika salar, och pÄ sommaren kan man Àven njuta av grönskan utanför. VÄra lokaler VÄra tvÄ konferensbyggnader och ligger mitt i Stockholm city. VÀlkommen pÄ visning sÄ berÀttar vi mer! ArkivskÄp finns ocksÄ tillgÀngliga beroende pÄ land. Diskmaskin med diskmedel och kylskÄp finns till förfogande. Vi erbjuder den service du behöver för att fÄ vardagen att gÄ ihop. Kategorier , , , Letar du efter en hemtrevlig festlokal? Du kan vÀlja mellan buffé och a la carte.

Next

Festlokal, event och festvÄning i Stockholm

Hyra lokal stockholm fest

Lokalen Àr 273 kvadratmeter stor och rymmer utan problem sÀllskap i olika storlekar. Lokaler för konferenser eller möten med 10-230 deltagare. Vi har en större konferenslokal som rymmer 100 personer i biosittning och en mindre som rymmer 20 personer. Ni kan antingen hyra den som en festlokal eller för bÄtcharter. Den lÄnga och vÀlkomnande hallen gör det till en trevlig och ombonad mötesplats innan och efter kursen dÀr folk kan samlas för lite smÄprat.

Next

Hyra lokal

Hyra lokal stockholm fest

HÀr har en gammal mÄlerifabrik förvandlats till en kreativ plats för alla typer av events, med plats för upp till sammanlagt 500 personer pÄ samma gÄng. Letar du festlokaler pÄ en bÄt, eller skall hyra festlokal billig fest Stockholm. Reservation: Vi tar inte emot bokningar av studentskivor eller fester dÀr liveband upptrÀder. Komplett service ingÄr i alla arrangemang. Husets besökare vÀlkomnas av en spektakulÀr glasentré och ett iögonfallande atrium. Festlokaler i Stockholms lÀn Letar du efter Festlokaler och festvÄningar i Stockholm? Konferenser kan Àven bokas under utstÀllningsperioder.

Next

Hitta och jÀmför fest

Hyra lokal stockholm fest

Detta Ă€r en festlokal som kan anvĂ€ndas till allt frĂ„n förelĂ€sningar och workshops till fest och bröllop. Ni hittar lĂ€nk till deras julbord och fler FortsĂ€tt festen med egen bar och dans fram till smĂ„timmarna och vandra sedan hemĂ„t lĂ€ngs RiddarfjĂ€rden i den tindrande midvinternatten. Fem minuters promenad frĂ„n centralen och fem minuters promenad frĂ„n stadshuset lĂ€ngs med Klara sjö. Oavsett hur du vill fira finns rĂ€tt festlokal, mat och service för just dig hĂ€r hos oss. Adress och kontakt Farsta GĂ„rd en pĂ€rla öppen för alla. Fastigheten blev med Ă„ren otidsenlig och 1939 byggdes den nuvarande fastigheten i en ren funktionalistisk stil, av arkitekt Friz Örn. Flera rum i olika storlekar finns att tillgĂ„ för den som behöver, samt ett vĂ€lutrustat och hemtrevligt kök att fika, Ă€ta eller umgĂ„s i.

Next