Hyrbil kristianstad. Hyr bil på Blekingevägen (Kristianstad) 2019-12-26

Biluthyrning i Kristianstad, Sverige

hyrbil kristianstad

Uppleva en nöjespark, vattenpark eller temapark, då finns dessa alternativ, Hanaskogsbadet. Om du vill ta dig runt Kristianstad med omnejd på ett smidigt sätt är du välkommen att hyra bil hos oss. Jämför priser på hyrbilar och biluthyrning från flera företag i tätorten Kristianstad, Sverige. Den som besöker staden gör rätt i att hyra bil i Kristianstad — då blir det smidigare att ta sig till sevärdheter i närområdet. Vänligen fyll i antal resande ovan.

Next

Hyra Bil Kristianstad

hyrbil kristianstad

Som enda biosfärområde i Skåne drar det tidvis till sig runt 200 havsörnar. Med oss ingår du 0 % risk för missnöje, för med transparenta avtal mellan kund och biluthyrning är grunden lagd för en lyckad relation. Våra hyrbilar passar alla plånböcker och tillfällen, oavsett om du vill ta med familjen eller bara ha en avkopplande weekend för två. Att hyra bil i Kristianstad är nyckeln både till den trevliga staden Kristianstad och till många utflyktsmål i den här delen av Sverige som inte kräver många slantar för att kunna njutas. Välkommen till Eurocpar biluthyrning i Kristianstad. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet. Andra platser där du kan hämta din hyrbil i Sverige hittar du här:.

Next

Hyrbil i Kristianstad, Sverige

hyrbil kristianstad

Om du vill ha hyrbil i Kristianstad är det praktiskt att boka bil på flygplatsen i förväg, så att den väntar på dig när du landar. Hyra bil i Kristianstad Kristianstad i norra Skåne är landskapets fjärde största stad med cirka 36 000 invånare. Börja dagen med en stadsvandring bland boulevarderna och den vackra bebyggelsen. Inget resultat, kontrollera datum, avreseort och destination. Hyra bil hos Sixt i Kristianstad Sixt är hyrbilsföretaget med den största vagnparken av premiumbilar i Europa.

Next

Hyra bil i Kristianstad

hyrbil kristianstad

År 1961 blev det öppet för civila insatser och i dag behandlar ett litet antal passagerare varje år. Förutom det är Kristianstad en viktig stad inom den svenska livsmedelsindustrin. Mabi hyrbilar är Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och har funnits på marknaden sedan 1989. Här hittar du Swedish Meats, Kronfågel, Önos och Skånemejerierna för att bara nämna några. Vi tipsar också om vilka bolag man hyra ifrån i tätorten. Banor som ligger i regionen är t. Vi strävar efter att hålla denna information relevant och uppdaterad, men avvikelser kan förekomma och du följer därför dessa regler på egen risk.

Next

Hyra bil Kristianstad

hyrbil kristianstad

Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. I söder hittar du bergigare områden samt den stora Kristianstadsslätten med bondgårdar och odlingar. Innan du köper till en försäkring ska du kolla med ditt försäkringsbolag och din bank om du redan täcks av någon av deras försäkringar. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa.

Next

Hyra bil Kristianstad BMW

hyrbil kristianstad

Upptäck spännande Kristianstad i en hyrbil från Avis Biluthyrning! Oavsett om du behöver en liten lastbil, en minilastbil eller en större lastbil så har vi modellen för dig. Genom vår biluthyrning i Kristianstad får du dessutom möjlighet att besöka grannstaden Åhus, pärlan vid kusten, som sommartid är ett utmärkt utflyktsmål för en pittoresk stadskärnas och vackra stränders skull. Detta innebär att bilens hastighet ska anpassas till de gåendes villkor. Karlshamn ca 20100 inv , Hässleholm ca 19300 inv , Eslöv ca 18600 inv , Höör ca 12200 inv och Åhus ca 9800 inv är större grannorter och -städer. Flyger du hit landar du på Everöds flygplats numera Kristianstad Flygplats.

Next

MABI Hyrbilar Prästallén 4, Kristianstad

hyrbil kristianstad

Hitta de bästa priserna på hyrbilar på nätet. Vi hjälper dig att direkt hitta prisvärda hyrbilar i hela Skåne län. Autopartner kan nås på bekvämt sätt med en kort bussresa från stadens centralstation. Ett annat flygalternativ är Malmö Airport som ligger cirka 100 kilometer från Kristianstad och har fler avgångar. Sök och välj destination, sök på land, stad etc och välj från listan.

Next

Hyrbil Kristianstad Flygplats

hyrbil kristianstad

Då är det bra att hyra en liten lastbil när du ska frakta hem dem. Närliggande busshållplatser och busstationer är Kristianstad C, Stora Torg, Hästtorget, Söderportskolan, Ö. Här kan du hitta både hotellpaket och upplevelsepaket som kombinerar en eller flera nätter på hotell med någon aktivitet eller utflykt. För att hyra bil i Kristianstad gäller åldersgränsen 18 år. Här finns Sveriges lägsta punkt 2,41 meter under havsytan och finns i Kristianstad.

Next

Hyra bil Kristianstad från 1,269 kr

hyrbil kristianstad

Välj en smidig liten bil för en dagsutflykt eller långhelg för två, en stor kombi för en bilsemester med familjen eller varför inte en rymlig minibuss med plats för upp till 9 personer, så att hela kompisgänget kan följa med på en roadtrip? Våra kontor hittar du på flygplatsen och i centrum. Här finns ett rikt djurliv och ett stort antal naturreservat, insjöbad och parker. Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Vi erbjuder allt ifrån smidiga småbilar till rymliga kombibilar. Boka hyrbil hos Hertz i Kristianstad — vårt uthyrningskontor hittar du på flygplatsen eller Blekingevagen 107. Ligga på stranden och sola eller ta ett dopp? Att hyra bil i Kristianstad öppnar upp för upplevelser i både stad och land, som du snabbt rör dig mellan med en av våra högkvalitativa hyrbilar.

Next

Billiga hyrbilar i Kristianstad

hyrbil kristianstad

I norr hittar du stora skogslandskap med vandringsleder och campingplatser. Hertz biluthyrning hittar du bland annat på Blekingevägen 107 i anslutning till Kristianstads Automobil. Vill ni göra något roligt med hela familjen? Vingårdar och vintillverkare som ligger i Skåne län är t. Din resa i denna vackra del av Skåne blir någonting alldeles extra när du bestämt dig för att hyra bil i Kristianstad hos Sixt. Vilka försäkringar ska man ha? Med kontor både på Kristianstad Österlen flygplats och i centrala Kristianstad står vår kompetenta personal till förfogande med den utmärkta service som kännetecknar oss jorden runt. I denna museirika stad kan du ta del av världens äldsta bevarade filmateljé, ett artillerimuseum med en rikssamling kopplad till Sveriges militärhistoriska arv, ett scoutmuseum och landets äldsta bevarade skolmuseum. Närmsta järnvägsstationer är Kristianstad Central.

Next