Jan tore kjær. Jan Tore Kjær, Ned i vekt 2019-12-06

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

På turen er det fokus på intervalltrening. Allerede før han har begynt på dansetrening, har mannen som mange kjenner fra tv-programmet «Iskrigerne» gått ned over ti kg. Enkel oppskrift for vektnedgang Oppskriften han har fulgt siden mai er enkel - og ikke for streng. Han innrømmer at det var tungt å begynne på den sunne veien, men han tror mye av hemmeligheten er at han ikke kjører på for hardt og at han tillater seg å kose seg, men ikke hele tiden. Da hadde jeg fortsatt vært den gode, gamle smørbrødtjukken, forteller Kjær. Da hadde jeg fortsatt vært den gode, gamle smørbrødtjukken. Han har nemlig gitt seg selv alkonekt så lenge han er med i programmet.

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

. Så for meg er det å være med i «Skal vi danse» litt for helsegevinsten, i tillegg til opplevelsen. Her fra 2015 - og en del kilo tyngre enn i dag. Der har jeg vært litt taktisk og valgt meg ut en fast runde, så jeg ikke kan angre meg, forteller han. Les også — Sannheten er at jeg aldri har danset edru før, og jeg har aldri har sett på «Skal vi danse» edru før, humrer han og forklarer: — Det går klokka klokka 20 på lørdager, og da har jeg kokkelert i et par timer allerede og er godt ned i flaska, for jeg koser meg med rødvin på lørdager. Det måtte skje noe, for jeg hadde ikke lyst til å gå og vente på et hjerteinfarkt. I tillegg får han ekstra giv av en nyinnkjøpt pulsklokke som viser kaloritap og hvor langt han har gått.

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

Den tidligere hockeyspilleren har vært en profil som klubbdirektør i Vålerenga Hockey, blant annet gjennom serien «Iskrigerne». Jeg har gått fra å ha vært toppidrettsutøver, til å «mishandle» kroppen. Kanskje tar jeg av meg ti kg til i løpet av treningsperioden og tiden i «Skal vi danse», så jeg drøyer kleskjøpet litt til, smiler han lurt. Nå er det imidlertid slutt. Han løper opp bakkene, går ned bakkene og jogger på flatene.

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

Jeg tør ikke tenke på hvordan det skulle gått hvis ikke jeg hadde gjort det her. Les også Kjær elsker å lage mat og planlegger gjerne middager flere dager i forveien, men erkjenner at det er lett å bli bedagelig og leve litt for godt hele tiden. Så begynte jeg å gå en lang tur, hvor jeg veksler på å løpe og å gå. Når du da fortsetter litt senere på kvelden og tar en tur ut og danser videre, så ja. For å motivere seg setter han delmål, for eksempel ved å løpe fra en trestamme til en annen, en lyktestolpe til en annen. I videoen øverst kan du høre om Jan Tore Kjærs «Skal vi danse»-plan.

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

Det er ikke uvanlig at deltakerne i «Skal vi danse» går ned i vekt, men tidligere direktør i Vålerenga Hockey, Jan Tore Kjær har tatt det til et nytt nivå. Les også Dette har han kuttet ut Kjær spiser ikke et fast antall måltider om dagen, men har variert kost og er opptatt av å ikke være for streng. På farten har han alltid ting som snackspaprika eller minigulrøtter tilgjengelig. Slik unngår han søtsuget De fleste av oss kan kjenne seg igjen i det å få et søtsug på kveldstid, men også potetgull og sjokolade har Kjær kuttet ut. Jeg tør ikke tenke på hvordan det skulle gått hvis ikke jeg hadde gjort det her. Les også Om knaskebehovet blir for stort i hverdagen, er hemmeligheten hans litt kald brokkoli eller blomkål. Det er ikke det at jeg har alkoholproblemer, men dansing har vært mye rødvin, humrer han.

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

For noen av de unge er «Skal vi danse» kanskje en viktig del av karrieren, men jeg er såpass voksen at for meg er dette bare en morsom greie. Før var jeg ikke noe glad i bær, men nå er det bær og vaniljekesam som er tingen, det er veldig godt, forteller han. . . .

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

. . . . . .

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

. . . . .

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

. . . . . .

Next

Jan Tore Kjær, Ned i vekt

jan tore kjær

. . . . . . .

Next