Jensen og scheele auto. Daglig leder 2019-12-05

Volvo

jensen og scheele auto

Christer 48865025 Svein 95928212 Marcus 92071230 Henrik 95832265 Med forbehold om feil i annonsen! Husk å ta med kodebrikke ved kjøp av bil, da salgsmelding går elektronisk. . Ta kontakt med en av våre bilselgere: André Holter: 989 05 379 Harry André A. Sist var nå for 2018. Med forbehold om feil i annonsen.

Next

Om Jensen & Scheele

jensen og scheele auto

Virksomheten omsatte for 7 mrd kroner og solgte 9. I dag teller vi over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring, skadeverksted og BilXtra verksted. Ytterligere utvidelser ble foretatt i 2011. Dette for å sikre at lokalt næringsiv har tilgang til dyktige medarbeidere. Sett deg inn i et komfortabelt, støysvakt og førervennlig miljø, med god benplass og sporty interiør.

Next

Daglig leder

jensen og scheele auto

Du finner oss 1500 meter etter avkjøring mot Halden. Selskapet startet med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. Volvo og Renault har gjennom en årrekke vært de mestselgende bilmerker i Halden. Vi er opptatt av å benytte lokale leverandører og samtidig være med på å bistå et bredt tilbud fritidsaktiviteter og kultur slik at vårt lokalområde skal forbli et attraktivt bosted. Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Dette anlegget fikk en betydelig oppgradering i 2007-2008 for å møte morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte. Baksetene er 60:40 delt, og kan lett justeres etter ditt behov.

Next

Daglig leder

jensen og scheele auto

Nyt lange kjøreturer helt uten stress og mas. Vi ligger 1500 m fra E6 før Svinesund mot Halden. En stillhet og stabilitet uten sidestykke. Vi har også opparbeidet oss en betydelig kundemasse i resten av Østfold og i Oslo. Du finner oss 1500 meter etter avkjøring mot Halden.

Next

Bil

jensen og scheele auto

Vi har i dag fire dyktige lærlinger på vårt serviceverksted og skadeverksted. Stor og romslig bil med plass til hele familien. I 1997 flyttet vi inn i nye lokaler i Vestgårdveien 1 på Sørlifeltet. Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenster i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr.

Next

Bruktbil

jensen og scheele auto

Vi tar innbytte i alt av bilmerker og priser. Med forbehold om feil i annonsen. Kontakt en av våre hyggelige selgere så skal vi ordne en innbyttepris. Dette anlegget imøtekommer morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte. Vi holder til i moderne lokaler i Vestgårdveien 1 — 3 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6.

Next

Om Jensen & Scheele

jensen og scheele auto

Dette resulterte i en kraftig vekst for merket Mitsubishi. Ta kontakt med en av våre bilselgere: André Holter: 989 05 379 Harry André A. . . . .

Next

Bil

jensen og scheele auto

. . . . . .

Next