Joggesko dame. Treningssko & løpesko dame 2019-12-06

Nike Joggesko Hvite/Hvite/Pure Platinum Nike Air Presto Joggesko Dame

joggesko dame

Dette er skoen for deg som ønsker maksimal komfort på løpeturen, og som liker sko med mye demping, men som likevel bevarer en god løpsfølelse. Overdelen er redesignet og sørger for bedre passform og lufting, mens sålen har blitt ytterligere forsterket for å tåle flere mil langs asfalten. Dette er sko som gir ethvert antrekk en smart og samtidig avslappet look. Ikke bare unngår man svette føtter og risiko for gnagsår, men den luftige følelsen gjør også at skoen kjennes lettere og raskere! Lissene kikker fram under den hvite uniformsbuksa Fottyet. Den brede yttersålen som omslutter skoen sørger for en svært stabil sko, og selv om v8 har et mer minimalistisk design enn sin forgjenger, så har skoen lagt på seg noen gram som følge av den nye dempeplaten.

Next

Nike Joggesko Hvite/Hvite/Pure Platinum Nike Air Presto Joggesko Dame

joggesko dame

Asics har likevel lyktes godt med denne utgaven av Nimbus-serien, og vi tror de fleste vil like denne enda bedre enn tidligere utgaver. Om du ønsker sporty eller elegante hverdagssko til alle årstider og stiler vil du kunne finne ditt nye favorittpar sneakers her. Løpesko finnes i flere ulike kategorien, med ulikt dropp, pronasjon, demping og svært forskjellig passform. Saucony er gode på å lage sko som kjennes behagelige på foten, og nok en gang tryller de frem en modell som sitter som støpt til fotbladet - uten at det trykker eller kjennes ubehagelig. Dempingen er det ingenting å si på, selv om den ilagte kilen gjør at skoen er litt mindre fleksibel enn den nøytrale Rider. Lavere dropp setter høyere krav til legger og akillessener, og det kan lett oppstå skader om du går rett fra en tradisjonell mengdetreningssko til 0mm dropp.

Next

Treningssko & løpesko dame

joggesko dame

En ny mellomsåle som består av ett lag mykt materiale, og ett litt fastere, sørger for betydelig mer demping i mellomsålen. Denne oppgraderte versjonen har forbedret passform og flere nivåer av demping, takket være en kombinasjon av FluidRide-mellomsåle, FlyteFoam nederst i mellomsålen og SpevaFoam øverst i mellomsålen. Rider 22 passer perfekt til lengre løp som halvmaraton og maraton, men kan fint benyttes til daglig trening på asfalt, grus og løp på mølle. Flere har hevdet at sålen gir litt dårlig grep på våt asfalt, men vi har ikke erfart dette. Skoen er normal i størrelsen, medium til smal i hælen, og medium bred mellomfot, vrist og forfot.

Next

Sneakers

joggesko dame

Vi Har Stort Utvalg Av Sko Til Trening Og Fritid Til Markedets Laveste Priser. Skal du ha kun en´ løpesko, så kan du godt velge denne! I gatebildet ble det mer og mer vanlig å se sneakers og andre plagg fra sportens verden inntok det daglige bybildet. Nike Pegasus 36 passer for alle type løpere, fra maraton til korte intervaller, og fra den erfarne til den ferskeste i gamet. Her kan du få både to og tre par sko til prisen av ett. Passformen oppleves som medium bred fra hæl og tå. Enkelt forklart kan vi si at lavere dropp gjør det lettere å løpe med en naturlig løpeteknikk med en mer effektiv og raskere stegavvikling. Her kan du lese mer om.

Next

Salg

joggesko dame

Er du smart kjøper du nå sko for flere sesonger på en gang, så er du klar! Modellen har alltid vært fleksibel, men denne tar det et steg videre og tilpasser seg veldig godt til føttene. Hvis du går inn i en sportsbutikk og vil kjøpe et par løpesko, er det lett å bli forvirret. Overdelen er oppdatert med et nytt og mer luftig materiale som også skal holde foten bedre på plass. Medium hæl, mellomfot og forfot. Reaksjons Kenneth Cole Joey 5, 2 Joggesko-Dame Hvite. Mizuno vinner når det kommer til stødighet, men må se seg slått på demping. Sålen er også ny, og slitestyrken er nesten i en egen klasse.

Next

Hvite Joggesko Dame

joggesko dame

Mengdetreningssko eller lettvekssko som er beregnet på asfalt er gjerne produsert i et luftig og pustende mesh-materiale, men disse ville raskt blitt ødelagt når man beveger seg i terrenget. En full lengde Zoom Air-enhet i mellomsålen, en konstruert mesh øvre med ekstra perforeringer for å forbedre pustevnen i høyvarmeområder som forfoten, en slankere hælkrage og tunge for å redusere bulk for en mer komfortabel passform og eksponerte Flywire-kabler å skape en god passform med høye hastigheter. Cafenoir Joggesko Velluto jenter, unge damer og ol; i heel height: 3. Nå er det ikke mange igjen som ikke eier et par sneakers. Wave Inspire er et sikkert valg. Asics Gel Kayana 25 er skoen til deg som pronerer og som ønsker en topp komfortabel sko som du kan bruke til alt.

Next

Treningssko & løpesko dame

joggesko dame

Vi skulle gjerne testet flere modeller, blant annet fra Hoka One og Brooks, men på grunn av sein levering er ikke modeller fra disse merkene med i denne runden. P det grnne linoleumsgulvet str et par sorte joggesko av kjent merke. Ellers er yttersålen oppdatert med et nytt mønster. Du setter ikke fartsrekorder med denne skoen, men til gjengjeld er den så behagelig å løpe i at du kanskje løper lengre enn du trodde du vill klare. Løpere som har behov for ekstra støtte og ønsker en stabil og god sko, kommer til å føle seg hjemme i denne. Modellen har fått en oppdatert og mer slitesterk overdel, en såkalt Tripple Zone AirMesh med svært ventilerende effekt. Overdel er designet i et nytt 3 lags Stretch materiale som sikrer god ventilasjon og optimal passform.

Next

Salg

joggesko dame

Dette sørger for enda høyere slitestyrke og bedre grep, samtidig som det hjelper løperen til å avvikle løpesteget bedre. Dette er skoen til deg som trenger litt ekstra støtte på stabilitet, men som ikke ønsker å gi avkall på den gode løpsfølelsen du kan få med en lettere og nøytral mengdetreningssko. Vet du allerede at du trenger støtte under foten, da er dette skoen for deg. Du kan fint løpe i skoen selv om du har nøytral fotavvikling. Du merker ikke at den er der.

Next

Treningssko & løpesko dame

joggesko dame

Velg Blant Mange Ulike Modeller. Vi tilbyr Fri frakt Fri retur Rask levering Prisgaranti Facebook Pinterest Email 31. Disse teknologiene gir til sammen økt fjæring og en mer robust og slitesterk mellomsåle. Noen foretrekker en luftig sko, mens andre ønsker at den er varm og god. Triumph 5 er ikke blant de letteste skoene, men dette er skoen du kan legge ut på langtur å sluke kilometer etter kilometer med. Passformen er medium til smal i hælen, medium til lav over vristen og medium til smal tåboks. Har du vært innom vår salgsavdeling på dameklær og funnet deg noe nytt må du bare ha nye sko som passer til.

Next