Jr kuljetus. Kuljetusliike Laatikainen 2019-12-21

JR Tarvekuljetus Oy

jr kuljetus

Näin asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Kivenheiton päässä Mikkelin keskustasta sijaitsevassa terminaalissamme on reilut 500 m2 lämmintä varastotilaa, hyvät lastaus- ja purkusillat, moderni kulunvalvonta sekä laaja vartiointi. Terminaalipalvelut Tarjoamme myös terminaali- ja varastopalveluita! Kaikilla tiedostoilla tulee ollaeri nimi. Huolellisen logistiikkasuunnittelun ansioista jakelureitit ovat nopeita ja taloudellisia, mikä säästää ympäristöä ja kustannuksia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.

Next

Kuljetusliike Laatikainen

jr kuljetus

Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen. Pidämme pyörät pyörimässä - sinua varten. Terminaali on hyväksytty myös elintarvikehuoneistoksi. Arvoisa yhteistyökumppanimme, Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. . Laatikainen Yrityksemme on monipuolinen työllistäjä Etelä-Savon alueella. Monipuolinen kalustomme käsittää eri tuotteiden jakeluun sopivia ajoneuvoja.

Next

JR

jr kuljetus

Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Yhteiskuntavastuu- ja laatuasiat ovat kaiken toimintamme pohjana. Sitoudumme noudattamaan toimialaamme koskevia säännöksiä ja kannamme myös vastuun elinympäristöstämme. Olemme logistiikka-alan asiantuntijoita, ja huolehdimme asiakkaidemme kuljetustarpeista kokonaisvaltaisesti.

Next

Yhteystiedot

jr kuljetus

Terminaalipalvelut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. . . . . .

Next

Yhteystiedot

jr kuljetus

. . . . . .

Next

JR Tarvekuljetus Oy

jr kuljetus

. . . . . .

Next

JR

jr kuljetus

. . . . . . .

Next

Kuljetusliike Laatikainen

jr kuljetus

. . . . .

Next

Yhteystiedot

jr kuljetus

. . . . . . .

Next