Jumpyard göteborg. Jumpschool 2019-12-03

Faq

Jumpyard göteborg

Ha en riktigt go helg önskar vi er pĂ„ team JumpYard! Höstklippet kan köpas pĂ„ plats pĂ„ AirHop och kostar 249 kr. SelvfĂžlgelig inngĂ„r alt dere trenger — aktiviteter, overnatting, mĂ„ltider og kollektivtrafikk. Som ni kan se sĂ„ har transformationen börjat pĂ„ riktigt, vĂ€ggarna har mĂ„lats i en riktigt snygg grĂ„ nyans. Ha en trevlig helg frĂ„n oss hĂ€r pĂ„ team JumpYard och glöm inte att följa oss pĂ„ sociala medier för att hĂ„lla er uppdaterade om bygget! Takket vĂŠre vĂ„rt engasjement og vĂ„r erfaring har vi fĂ„tt toppvurderingen 4,8 pĂ„ en skala 1—5 i vĂ„re kundeundersĂžkelser. Detta vill vi vara med och förĂ€ndra! Det betyder att utformningen av vĂ„r park och vĂ„r personals arbetssĂ€tt Ă€r gjort för att minimera antalet skador.

Next

Testar Jumpyard i Göteborg

Jumpyard göteborg

JumpFamily-erbjudandet innebÀr att en familj pÄ fyra betalar bara för tre. Vi kan inte garantera att alla bilder och videos exakt Äterger produkternas eller tjÀnsternas verkliga utseende. I enlighet med amerikansk standard och brittisk vÀgledning har vi dÀrför bl. AirFit har kommit att bli en omtyckt och annorlunda trÀningsform, och hÀr trÀnar du pÄ din egen trampolin under ledning av peppande instruktörer. Har du köpt ett presentkort pÄ www. Bokningsregler: VÄrterminens första session av JumpSchool börjar v 3 och avslutas v 11. Dessa köpvillkor gÀller nÀr du som kund pÄ www.

Next

Faq

Jumpyard göteborg

I tillegg samarbeider vi med Göteborgs morsomste og mest populÊre aktiviteter, som kan bestilles som tillegg. JumpSchool: 8 veckors kurs i grupp med instruktör 1995 kr för 8v, varje kurstillfÀlle Àr 1 timme och 1 extra timme hoppning ingÄr varje tillfÀlle, se jumpschool för komplett information. Vi garanterer den beste service i alle sammenhenger! Notera att betalningstjÀnsterna sker via fristÄende betalningstjÀnstleverantörer och förutsÀtter att du Àven accepterar villkoren för betalningstjÀnsterna. HÀr kan man hoppa bÄde högt och mot vÀggarna! HÀr Àr ett litet klipp. För att boka vissa av vÄra tjÀnster krÀvs det Àven att du registrerar ett konto och vÀljer ett lösenord.

Next

JumpYard Göteborg, Torpavallsgatan 4, Gothenburg (2019)

Jumpyard göteborg

För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se www. Behöver du ta dig en paus under hoppningen? Dags för en liten uppdatering om vad vi gjort i veckan! Är ni fler Ă€n fyra i familjen sĂ„ kan ni köpa JumpFamily för fyra och sedan extra JumpTime-intrĂ€den för övriga separat. Alla som har presentkort och AirHop-strumpor kommer att kunna anvĂ€nda dessa i den nya JumpYard-parken som planeras öppna i mars 2019. Kanske har du trĂ€nat ett par Ă„r eller Ă€r en naturlig talang. Du har enligt personuppgiftslagen rĂ€tt att fĂ„ den information som vi har registrerat om dig.

Next

Faq

Jumpyard göteborg

Alla som har presentkort och AirHop-strumpor kommer att kunna anvÀnda dessa i den nya JumpYard-parken som planeras öppna i mars 2019. HÀr kan man hoppa bÄde högt och mot vÀggarna!. AnmÀl dig lite lÀngre ner pÄ sidan! Det Àr kul att Äka dit med en kompis och hoppa lite. Observera Àven att det Àr samma ÄldersgrÀnser som vanligt som gÀller, , se mer info i vÄr. JumpSchool pÄgÄr i Ätta veckor och avslutas V.

Next

Jump Yard (Göteborg, Sverige)

Jumpyard göteborg

Man Àr dÄ vÀlkommen antingen mellan kl 18-19 eller 19-20. En stor bonus Àr att den ligger precis vid SÀvenÀs stationen. Om den Àr felaktig, ofullstÀndig eller irrelevant kan du begÀra att informationen ska rÀttas eller tas bort. Vi förbehÄller oss rÀtten att justera eventuella felaktiga priser före och efter att bestÀllningen Àr behandlad. Ta kontakt med oss, sÄ hjelper vi dere! Vi tror att du uppskattar en aktiv och flexibel arbetsmiljö dÀr dagarna ser olika ut.

Next

JumpFamily

Jumpyard göteborg

Följ oss pĂ„ sociala medier för att hĂ„lla er uppdaterade och ta del av Ă€ventyret! Familj Ă€r endast förĂ€ldrar, partner, barn och syskon Alla familjeerbjudanden bokas pĂ„ plats och kan ej bokas i förvĂ€g. Vi tror att anledningen Ă€r att JumpYard passar alla, oavsett Ă„lder med 4-Ă„rsgrĂ€ns. Tillsammans med yngre personal med samma intresse, kommer du att ansvara för och utveckla JumpYard. SĂ„ mycket utrymme för roliga aktiviteter, Ă€r ni taggade? Klippkort med ytterligare 10 timmar hoppning mĂ„n-tors som gĂ€ller under tiden som kursen pĂ„gĂ„r, detta klippkort Ă€r personligt och Ă€r elektroniskt. Är ni fler Ă€n fyra i familjen sĂ„ kan ni köpa JumpFamily för fyra och sedan extra JumpTime-intrĂ€den för övriga separat.

Next

JumpFamily

Jumpyard göteborg

Utfordre hverandre i Ninja Race pÄ nye JumpYard, lÞs oppgavene i cellene pÄ Prison Island, kjÞr Gokart pÄ Sveriges stÞrste innendÞrsbane, eller spill eventyr-golf i Slottskogen. HÀr hittar du roliga och fartfyllda aktiviteter för hela familjen, med allt frÄn trÀning till lek och rekreation. SlÀng av dig jumpern och studsa dig varm hos oss. Det Àr kul att Äka dit med en kompis och hoppa lite. Om du av nÄgon anledning inte fÄr detta e-mail kontakta dÄ den anlÀggning du gjorde köpet hos, kontaktdetaljer hittar du pÄ www. I samband med din registrering och bestÀllning godkÀnner du att vi lagrar och anvÀnder dina uppgifter i vÄr verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Next

JumpYard Göteborg, Torpavallsgatan 4, Gothenburg (2019)

Jumpyard göteborg

Ni mÄste ha med er minst en förÀlder för att rÀknas som familj och att det fÄr vara max tvÄ hoppare över 18 Är. För mer information vÀnligen besök jumpyard. Följ oss pÄ sociala medier för att se nÀr vi testar den nÀsta vecka! SÀkerhet Àr vÄr högsta prioritet och det frÀmsta kriteriet dÄ vi valde leverantör av utrustning. Det blir lite trÄkigt mot slutet eftersom att parken inte Àr sÄ stor, men den funkar bra. Klippkort med ytterligare 10 timmar hoppning mÄn-tors ej skollov som gÀller under tiden som kursen pÄgÄr, detta klippkort Àr personligt och Àr elektroniskt. MiniHoppers vÀnder sig till de yngsta.

Next

Jump Yard (Göteborg, Sverige)

Jumpyard göteborg

För kalas JumpParty sĂ„ gĂ€ller att om du bokar av mer Ă€n 7 dagar innan kalaset fĂ„r du pengarna tillbaka. Du kommer lĂ€ra dig grundlĂ€ggande kroppskontroll, en kombination av balans, styrka, spĂ€nst och koordination. Vi byter kostnadsfritt in greppstrumpor frĂ„n andra parker — du kan dock Ă€ven anvĂ€nda dessa. Her er det mange, spennende og unike aktiviteter Ă„ velge blant! BegrĂ€nsat antal platser, vi kör grupper om 10 deltagare per instruktör. Bokning görs genom formulĂ€r pĂ„ denna sida och betalas vid eller innan första kurstillfĂ€llet.

Next