K rauta makita. AKKUPORAKONE MAKITA DDF484RTJ 18V 2019-12-07

S√ĄHK√ĖSAHA MAKITA UC3041A 1800W 12''

k rauta makita

Tiedot Arvo Takuu 1 vuosi Pakkauksen nettopaino 5 kg Tuotteen pakkauksen mitat syvyys,leveys,korkeus 39. Tiedot Arvo Takuu 1 vuosi Pakkauksen nettopaino 5 kg Tuotteen pakkauksen mitat syvyys,leveys,korkeus 39. Muista my√∂s varaketju ja ter√§ketju√∂ljy! Osaava ja ammattitaitoinen henkil√∂st√∂ auttaa sinua henkil√∂kohtaisesti kaikissa tilanteissa. Ter√§ketjun pikakiristyksen ansiosta moottorisahan ketjujen sek√§ laipan kiristys ja vaihto onnistuvat helposti ilman ty√∂kaluja. Laajasta valikoimastamme l√∂yd√§t my√∂s tarvikkeet ja lis√§varusteet, kuten poranter√§t ja ruuvausk√§rjet ‚ÄĒ tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme tai myym√§l√§ss√§! Kompaktin, yl√§kahvaisen rakenteen ansiosta sahan k√§sitelt√§vyys on vaivatonta. Kirkas led-valo valaisee ty√∂skentelykohteen, joten lopputulos on tarkka ja siisti ja ty√∂skentely onnistuu huonommassakin valaistuksessa.

Next

AKKUKONESARJA MAKITA DLX2141AJ 18V

k rauta makita

Muista myös poranterät ja ruuvikärjet! Porakoneen täysmetallivaihteisto kestää pitkään käytössä, ja kompaktin rakenteen ansiosta porakoneen käsittely on helppoa. Iskuporakone on pakattu kestävään laukkuun, jossa se on kätevä säilyttää ja kuljettaa tarvikkeineen sinne, missä sitä tarvitaan. Akkutyökalusarja toimitetaan kestävässä Makpac-laukussa, jossa työkalut ja tarvikkeet on helppo ja siisti säilyttää ja kuljettaa työmaalle. Meillä kaikki kuivatuotteet, laastit ja tasoitteet, varastoidaan sisällä lämpimässä ja kuivassa. Mukana on kaksi tehokasta ja kevyttä 18 V:n 4,0 Ah:n Li-ion-akkua sekä latauslaite, jolla lataat akun täyteen nopeasti jopa 36 minuutissa. Muista myös varaketju ja teräketjuöljy! Akkukonesarja sisältää porakoneen, poravasaran, puukkosahan, pyörösahan ja iskevän ruuvinvääntimen. Kirkas led-valo valaisee työstettävän kohteen, joten poraaminen ja ruuvaaminen onnistuu hyvin myös hämärässä valaistuksessa ja hankalissa paikoissa.

Next

AKKUISKUPORAKONE MAKITA DHP453SYE 18V

k rauta makita

Suuri vääntövoima takaa tehokkaan työskentelyn. Hiiliharjaton moottori on myös pienempi, kevyempi ja pitkäikäisempi, minkä ansiosta työskentely sujuu vaivattomasti ja porakone kestää pitkään kovassakin ammattikäytössä. Tutustu esimerkiksi seuraaviin Makitan tuoteryhmiin:. Portaattoman nopeudensäädön avulla voit säätää tehon juuri kohteeseen sopivaksi. Me autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Optimaalisesti ja ergonomisesti muotoillusta kumipinnoitetusta kädensijasta saa pitävän ja tukevan työskentelyotteen, minkä ansiosta työ sujuu tarkasti ja turvallisesti.

Next

AKKUISKUPORAKONE MAKITA DHP453SYE 18V

k rauta makita

Tutustu valikoimaan myymälässä tai verkkokaupassa! Sellele lisaks aitame sind iga tööga - akutrellide hulgas on nii lööktrelle, trellikomplekte kui ka puurvasaraid. Tehokas ja vahvarakenteinen raivaussaha kolmella terävarustuksella. Hiiliharjaton moottori myös kuluttaa vähemmän virtaa, minkä ansiosta yhdellä akun latauksella voi työskennellä pidempään. Korkean kierrosluvun ansiosta poraaminen tai ruuvaaminen käy nopeasti, ja arvokasta työaikaa säästyy muuhun tekemiseen. Tällä raivaussahalla voi niittää heinikot ja vesakot sekä raivata metsät. Teräketjun ja laipan vaihto sekä kiristys hoituvat helposti ilman työkaluja. Kirkas led-valo valaisee työskentelykohteen, joten lopputulos on tarkka ja siisti ja työskentely onnistuu huonommassakin valaistuksessa.

Next

AKUL√Ė√ĖKKRUVIKEERAJA MAKITA DTD153Z 18V

k rauta makita

Mukana toimitetaan kaksi tehokasta 18 V:n 4,0 Ah:n akkua ja laturi. Koko kaupan toiminta on suunniteltu palvelemaan vaativia ammatti- ja projektiasiakkaita. Tiedot Arvo Takuu 1 vuosi Pakkauksen nettopaino 5,4 kg Tuotteen pakkauksen mitat syvyys,leveys,korkeus 46. Runkomalli ilman akkua ja laturia. Kumipinnoitetusta kädensijasta saa pitävän otteen, ja työskentely sujuu tarkasti ja turvallisesti.

Next

AKKUKETJUSAHA MAKITA DUC302Z 18V RUNKO

k rauta makita

Elektroninen ylikuormitussuoja suojaa sekä käyttäjää että laitetta. Malli on erinomainen valinta ammattilaisen tehokkaaksi ja kompaktiksi yleiskoneeksi. Laajasta valikoimastamme löydät sähkötyökalut ja tarvikkeet eri käyttötarkoituksiin niin ammattilaiselle kuin harrastajalle. Optimaalisesti ja ergonomisesti muotoillusta kumipinnoitetusta kädensijasta saa pitävän ja tukevan otteen, minkä ansiosta työskentely sujuu tarkasti ja turvallisesti. Tässä kuluttaja testaa Makitan akkukäyttöistä trimmeriä. Pienikokoiset ja kevyet työkalut sopivat ihanteellisesti ahtaissa tiloissa työskentelyyn. Muista myös poranterät ja ruuvikärjet! Akun suojausjärjestelmä katkaisee virran automaattisesti vikatilanteissa ja akun varauksen ollessa vähissä sekä suojaa akkua ylikuormitukselta, ylikuumenemiselta ja syväpurkautumiselta.

Next

AKKUPORAKONE MAKITA DDF484RTJ 18V

k rauta makita

Säädettävän öljypumpun avulla teräketjuöljyn syöttö voidaan säätää öljyn laadun, laipan pituuden ja olosuhteiden mukaan sopivaksi. Oikeasti palveleva noutopiha Kauppamme on selkeä ja siellä on helppo asioida. Makita on yksi merkittävimmistä sähkötyökalutoimittajista, josta osoituksena on markkinoiden laajin ja arvostetuin akkutyökaluvalikoima, kuten tunnetut Makita-akkuporakoneet. Pääset hankalissakin sääolosuhteissa heti aloittamaan työt tuotteiden saapuessa kohteeseen. Pienikokoiset ja kevyet työkalut sopivat ihanteellisesti ahtaissa tiloissa työskentelyyn. Vuosien kokemuksella kehitetty tuote- ja palveluvalikoima ovat ammattiasiakkaiden lähtökohdista rakennettuja.

Next

AKKUISKUPORAKONE MAKITA DHP453SYE 18V

k rauta makita

Tutvu valikuga l√§hemalt ja osta sobiv akutrell! Kumipinnoitetusta k√§densijasta saa pit√§v√§n otteen, ja ty√∂skentely sujuu tarkasti ja turvallisesti. Tutustu tarkemmin Makitan tuotteisiin ja osta omaksi: Tutustu tuotetesteihin: K-Rauta on kansainv√§linen rakentajan, kunnostajan ja sisustajan rautakauppaketju. Suuren kierrosluvun ansiosta poraaminen ja ruuvaaminen onnistuvat nopeasti ja tehokkaasti. Malli on erinomainen valinta ammattilaisen tehokkaaksi ja kompaktiksi yleiskoneeksi. Voimanl√§hteen√§ toimii kaksi 18 V:n akkua sarjaan kytkettyin√§. Haluamme tehd√§ rakentamisen ja remontoinnin aloittamisesta ja toteuttamisesta yll√§tt√§v√§n helppoa ‚ÄĒ ideasta kest√§v√§√§n lopputulokseen.

Next

Makita akkukoneet ja työkalut

k rauta makita

Portaattoman nopeudens√§√§d√∂n avulla voit s√§√§t√§√§ tehon juuri kohteeseen sopivaksi. Mitmete otstarvete t√Ķttu tasub investeerida kvaliteetse seadme ostmisesse - nii teenib see end √§ra sinu jaoks aastaid. Iskuporaustoiminnolla poraaminen onnistuu my√∂s koviin kivimateriaaleihin. Laite toimii kahdella Makitan 18 V:n Li-Ion -akulla, joilla saadaan aikaiseksi korkea 36 V:n j√§nnite. Makitan tehokas ja kompakti akkuiskuporakone sopii niin kevyeen ammattik√§ytt√∂√∂n kuin vaativammalle harrastajalle.

Next