Keilahalli mikkeli. Mikkelin kampuksen liikunta 2019-12-02

Keilakukko lennähti Mikkeliin

keilahalli mikkeli

Rauhallista Joulua kaikille, toivottaa keilahallin henkilökunta Ratavaraukset - Mikkelin Keilahalli Oy Huhhuh! Viikonloppuisin on ollut vilskettä ja nuorisoakin on ollut radoilla ilahduttavan paljon. Sen lisäksi Jehkinen on ammattikeilaaja ja yksi Suomen menestyneimmistä keilaajista. Aukioloajat talvella siis: maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12. Ilmastoinnin ansiosta kesähelteitä voi väistellä lähtemällä radalle! Pohjakerroksessa on tilaa noin 1 200 neliötä, joten tilaa kaikelle riittää. Kuntosalilla on vain henkilökunnalle varattu vuoro torstaisin klo 16-18.

Next

Keilaus

keilahalli mikkeli

Pohjakerroksessa sijaitseva kenkäkauppa Click Shoes muuttaa katutasoon. Seuraava keilailun peruskurssi Mikkelin keilahallissa alkaa maanantaina 26. E-rakennuksen sisäänkäynnin eteisessä sijaitsee Balloboxi, jonka pelivälineitä voi lainata ja käyttää kampuksen alueella. Optimiaikataulussa keilahalli avataan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, ellei viivytyksiä tule. Se suljettiin reilu kymmenen vuotta sitten.

Next

Mikkeliin avataan uusi keilahalli syksyll√§ ‚ÄĒ Keilahalli avataan vanhaan tuttuun paikkaan kauppakeskuksen pohjakerrokseen

keilahalli mikkeli

Ei tarvitse pelkästään istua kaljatuopin edessä, vaan sen kanssa on tekemistä. Viihdekeskukseen tulevat kalustot ja järjestelmät ovat yrittäjien mukaan markkinoiden parasta laatua. Lähdemme siitä, että haluamme tarjota kaikille mielekästä tekemistä, pientä purtavaa ja juomapuolta. Palkintojen yhteisarvo on lähes 6000 euroa, kertoo Joonas Jehkinen. Tuntimuutoksista kuten peruutuksista näet ajantasaisimman tiedon seuraamalla Facebook-sivua Xamk Sports Mikkeli.

Next

Mikkelin Keilahalli, Patteristonkatu 1, Mikkeli (2020)

keilahalli mikkeli

Viihdekeskus tulee täyttämään 1200 neliötä Akselin alakerrasta. Kauppakeskus Akselin lähes kaikki liiketilat tulevat jälleen käyttöön, kun Keilakukko Mikkeli -niminen keilahalli avaa ovensa kauppakeskuksen alakertaan. Mikkeliläiset käyvät pelaamassa Kuopion turnauksissa, joten tuomme mikkeliläisille kaikille avoimen hyvän biljardisalin, Poutiainen kertoo. Pikkujouluporukat liikenteessä ja halli täynnä. Liikuntakalenterista näet Mikkelin kampuksen ohjatut liikuntaryhmät ja tapahtumat. Klo 21 alkaen vielä pari rataa vapaana! Rakennustöiden on tarkoitus alkaa vielä tämän viikon aikana.

Next

Keilailua, biljardia ja paljon muuta hupia

keilahalli mikkeli

Samaan yhteyteen valmistuvat saunakabinetti sekä kokoustilat 20 hengelle. Ruokapuoli tulee olemaan kevyempää, eli varsinaista keittiötä keilahallin yhteyteen ei rakenneta. Yrittäjäkolmikko on pyörittänyt Kuopion keilahallia yhdessä reilun vuoden ajan. Poutiainen lisää, että Akselin kattoparkista pääsee hissillä suoraan keilahallille ovelle. Halliin tulee kahdeksan uutta keilarataa nykyaikaisella konetekniikalla. Varaukset: tai soittamalla 015-164005 Aukioloajat: maanantai, tiistai ja keskiviikko klo 12.

Next

Keilakukko lennähti Mikkeliin

keilahalli mikkeli

Lisätietoja ja ilmoittautumiset keilahallin kassalta 015-164005. Talvi tulee ja olemme avoinna joka päivä seuraavaan kesään saakka, poislukien muutama juhlapyhä. Mikkeliläisten biljardi ja darts-olosuhteet paranevat Keilailutaustaiset yrittäjät tuovat Mikkeliin kahdeksan keilarataa, mutta he panostavat kovasti myös biljardiin hankkimalla markkinoiden parhaat pöydät. Viime kuukausina onkin sitten riittänyt vilskettä kun olemme rakentaneet näihin 1200 neliön tiloihin keilahallin ja muut tarvittavat tilat, sanoo Jehkinen. Keilakukko Mikkelin yrittäjät Teemu Poutiainen, Ville Luukkonen ja Joonas Jehkinen.

Next

Keilailua, biljardia ja paljon muuta hupia

keilahalli mikkeli

Keilahalli avataan vanhaan tuttuun paikkaan kauppakeskuksen pohjakerrokseen, jossa ollut edellinen keilahalli suljettiin reilu kymmenen vuotta sitten. Rauhallista Joulua, toivottaa keilahallin henkilökunta. Keilakukko asettuu Akseliin kymmenvuotisella vuokrasopimuksella. Tiloihin tulee kahdeksan nykyaikaisella tekniikalla varustettua keilarataa, pientä purtavaa tarjoava ravintola anniskeluoikeuksineen, 10-15 hengelle suunniteltu saunakabinetti, kolmesta neljään darts-taulua sekä biljardisali, jonka kahdeksan biljardipöytää täyttävät myös kilpailukriteerit. Akselin pohjakerroksessa oleva Click shoes -kenkäkauppa muuttaa katutasoon, sillä keilahallin sisäänkäynti rakennetaan kenkäkaupan tilalle, Toivakka kertoo. Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille! Tapaninpäivänä jatketaan kaatamista klo 11.

Next

Akseli täyttyy jälleen

keilahalli mikkeli

Uusi keilahalli on samoissa tiloissa, missä Mikkelin keilahalli toimi vuosina 1981-2008. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota esimerkiksi ruokailumahdollisuus saunakabinettia käyttäville asiakkaille. Monet mikkeliläiset keilaajat ovat toivottaneet meidät tänne tervetulleeksi. Jokaisella kolmikosta on vuosien kokemus työstä keilahalleissa. Kesän 2016 aukioloajat siis: maanantai suljettu tiistai klo 12. Kuopion trio yrittää Mikkelissä Kuopiolainen Tommi Poutiainen on ollut reilun vuoden ajan Kuopion keilahallin yrittäjänä, ja nyt hän laajentaa Mikkeliin.

Next