Kerttu rissanen instagram. Salkkareista tuttu pariskunta Sami Uotila ja Kerttu Rissanen yhdessä Ruisrockissa! Tämä seikka sapetti Instagram 2019-12-01

MTV: Salkkareiden kulisseissa roihahti taas romanssi

kerttu rissanen instagram

Tämä kuva on siitä todiste. On mukavampaa, että työ puhuu puolestani. Salkkareita kuvataan Konalan-studiossa sekä ympäri Helsinkiä. Kerttu on yksi sarjan yksi uusimmasta näyttelijöistä, hän näyttelee Sannia, joka on sarjassa Kalle Laitelan Pete Lattu sisarpuoli. Tästä ei tarvinne keskustella: älykkyys on seksikästä.

Next

KERTTU RISSANEN (SALKKARI SANNI) ūüö≤ ūüėé

kerttu rissanen instagram

Jos joku on kiinnostunut minusta, on kiva jos se kanavoituu töihin. Sami otti selfie-videota ja Kerttu polski taustalla bikineissä. Kertun Instagram: Tilaa Salkkareiden virallinen YouTube-kanava: Tuotanto: FremantleMedia Finland Katso kokonaiset jaksot: Lue uusimmat uutiset ja juonipaljastukset: Seuraa Salattuja elämiä: Facebook: Instagram: Salatut elämät eli Salkkarit on Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama. Vuoden verran Helsingin yliopistossa ympäristötieteitä opiskellut Kerttu vaihtoi täksi syksyksi saman opinahjon valtiotieteelliseen tiedekuntaan. Minulle on tärkeää saada rauha parisuhteen, perheen ja muiden yksityisasioideni suhteen, Sami Uotila kertoo.

Next

MTV: Salkkareiden kulisseissa roihahti taas romanssi

kerttu rissanen instagram

Haluan noudattaa sitä nytkin, hän linjaa. Taustaa: Kerttu ja Sami eivät enää salaile suhdettaan sosiaalisessa mediassa. Näyttelijät eivät ole kommentoineet suhdetta aikaisemmin medioille. Hämmästyttävän hyvännäköinen Kerttu Rissanen, 21, on näytellyt Salkkareissa Sanni Taalasmaata tammikuusta 2014 lähtien, jolloin hän opiskeli vielä Helsingin Kallion ilmaisutaidon lukiossa. Myös Venla Savikuja sarjassa Heidi ja Markku Pulli Joonas ovat liikkuneet yhdessä, mutta eivät ole vahvistaneet romanssiaan julkisuudessa. Sami Uotila, millainen on hahmosi ex-pahis Aki Nikkinen? Vuonna 2015 valkolakin päähänsä saanut Kerttu on kasvanut roolinsa myötä paitsi tunnetuksi näyttelijäksi, myös kansainvälisen tason kaunottareksi. Kerttu ja Sami ovat parhaillaan kuumalla lemmenlomalla Kreetalla, ja pariskunta on intoutunut julkaisemaan sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia, joissa he näkyvät yhdessä.

Next

Salkkari

kerttu rissanen instagram

Mutta nyt suhteen salailu näyttäisi olevan ohi. Hänen hurmaava hymynsä ja kultaiset kutrinsa ovat välkehtineet tällä F1-kaudella myös C Moren varikkopilttuussa. Vielä vuosi sitten tästä lahjakkuudesta ei tiennyt juuri kukaan. Otoksissa paljastuu, että pariskunta on päässyt lemmiskelemään keskenään hulppeissa maisemissa ja helteisissä olosuhteissa. Kuva on ilmeisesti ensimmäinen julkinen yhteiskuva pariskunnasta sosiaalisessa mediassa.

Next

KERTTU RISSANEN (SALKKARI SANNI) ūüö≤ ūüėé

kerttu rissanen instagram

Kertun kauneus kerää ihastelua, mutta yksi seikka kiinnittää seuraajien huomion. Roskaaminen sapettaa Mustiin minisortseihin ja valkoiseen toppiin pukeutunut kaunotar hymyilee kuvassa valloittavasti. . Katsojat ovat saaneet seurata Pihlajakatu 23 -osoitteen monenmoisten asukkaiden värikkäitä elämänvaiheita jo 25. Vuonna 2009 Salkkareissa toisensa löysivät myös Mikko Parikka sarjassa Jiri ja Sara Säkkinen Peppi. Videolla nähtiin ensin uudenvuodenaaton juhlahumua raketteineen, kunnes kamera kääntyi Kerttuun ja Samiin. Hemmo Karja vahvisti , että hän ja Kerttu Rissanen seurustelevat.

Next

Kertun My Day

kerttu rissanen instagram

Lue myös: Sami julkaisi Instagram-tarinassaan sunnuntaina videon, jossa he polskivat yhdessä Chrysí-saaren rantavedessä. Salatut elämät -sarjan kulisseissa on roihahtanut taas romanssi. Videolla Sami ihastelee turkoosia merta ja Kerttu uiskentelee taustalla häikäisevissä punaisissa bikineissä. En koe, että ne millään tavalla liittyvät tähän tekemääni työhön, Kerttu toteaa. Mutta sen lisäksi, ettei kansanedustaja Li Andersson, 30, vahvana naisena arastele tuoda mielipiteitään esille, hän voisi aivan yhtä hyvin säväyttää myös mallimaailman catwalkeilla.

Next

Salkkareista tuttu pariskunta Sami Uotila ja Kerttu Rissanen yhdessä Ruisrockissa! Tämä seikka sapetti Instagram

kerttu rissanen instagram

Voihan niistä jotain päätellä ken tahtoo, mun on turha ohjeistaa ketään, Uotila hymähtää. Salkkari-fanit ovatkin ehtineet pelätä, vaikuttavatko vaativat opinnot Kertun mukanaoloon suosikkisarjassa. Salatut elämät -sarjasta tuttujen Kerttu Rissasen, 23, ja Sami Uotilan, 48, suhde on kestänyt jo liki vuoden verran, mutta tähän asti pariskunta ei ole suhdettaan kommentoinut tiedotusvälineille tai edes sosiaalisessa mediassa. Kerttu julkaisi Instagram Storiesissa festarikuvan. Tiukka linja yksityisyyden suhteen on ollut hänelle helpotus, eikä Salatut elämät -tähti aio vastaisuudessakaan raottaa romanttisen elämänsä kuvioita. Salatut elämät -tähtien Sami Uotilan, 48, ja Kerttu Rissasen, 22, ympärillä romanssihuhut ovat käyneet kuumina viime vuoden lopusta. Salatut Elämät -sarjasta tuttu näyttelijäkaunotar Kerttu Rissanen juhli heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Ruisrockissa Turussa.

Next

Kertun My Day

kerttu rissanen instagram

Myöhemmin Sami julkaisi Instagram-tarinassaan romanttisen yhteiskuvan rantabaarista, jossa hän poseeraa Kertun kanssa drinkit käsissään. Iltalehti kysyi myös Kerttu Rissaselta kommenttia suhdehuhuihin. Olen aina pitänyt parisuhdejutut omani tietonani. Näyttävän naisen aistikkaat kasvot voisivat hyvin kaunistaa muotilehtien kansia. Onnellisen oloiset näyttelijät poseerasivat kameralle hymyillen ja lähellä toisiaan.

Next

Salkkareista tuttu pariskunta Sami Uotila ja Kerttu Rissanen yhdessä Ruisrockissa! Tämä seikka sapetti Instagram

kerttu rissanen instagram

Lue myös: Vaalea kaunotar nautti festivaalitunnelmasta rakkaansa, Salatut Elämät -sarjassa Aki Nikkistä näyttelevän Sami Uotilan, kanssa. Kerttu ja Sami ovat kertoneet Instagramissa avoimesti olevansa molemmat Kreetalla. Pohjonen Kerttu Rissanen Ilja Taalasmaa Ruupertti Arponen Aki Nikkinen Sami Uotila Alissa Nikkinen Johanna Puhakka Jiri Viitamäki Mikko Parikka Eva Tamminen Tiia Elg Nella Tamminen Sonja Kasurinen Severi Sievinen Roope Puhakka Viola Helenius Vivi Wahlström Janne Haukkala Hemmo Karja Iida Mustonen Pinja Kanon Sebastian Vuorela Jarkko Nyman Oliver Vuorela Oliver Lehto Sergei Kuula Tero Tiittanen Marianna Kurki Oona Kare Lari Väänänen Ronny Roslöf Linda Eerikäinen Monika Lindeman Aaro Vaalanne Teemu Lehtilä Camilla Mustavaara Nora Rinne Monica Mustavaara Irina Vartia Dahlia Mustavaara Inkeri Mertanen Gunnar Mustavaara Antti Seppä. Lisäksi Samin ääni kuului Kertun Instagram-tarinassa sunnuntaina, kun Kerttu kuvasi pariskunnan patikointimatkaa läheisen kukkulan laelle. Salatut elämät -sarjan 20-vuotispressitilaisuudessa Sami Uotila kertoi, ettei aio raottaa ovea yksityiselämäänsä.

Next