Kiertoilmatakka. Kiertoilmatakat Archives 2019-12-02

Kiertoilmatakka netistä

kiertoilmatakka

Kiertoilmatakkoihin ja sydämiin liitetyt kuori- kivi- ja massarakenteet tekevät niistä ns. Yhdistettynä laatuun ja nykyaikaiseen tekniikkaan tämä on ollut menestyksemme avain. Parhaat tuotemerkit, lyömättömän laaja valikoima sekä aina edulliset hinnat, joilla toimiva koti sekä sisustusunelmat toteutuvat kohtuukustannuksin. Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdistetty parhaaseen palotekniikkaan, takaa puhtaan lasin pitkänkin käytön jälkeen! Voit maksaa ostoksesi turvallisesti omassa verkkopankissasi, luottokortillasi tai vaihtoehtoisesti myös Svea Laskulla tai Svea Erämaksulla. Takkahuone mallistot asennettuina piippuineen, pellityksin ympäri vuoden, tervetuloa tutustumaan ammattilaisen opastuksella tuotteisiin! Voit siis tunnelmoida takkasi äärellä vaikka koko illan, ilman että talosi tulee liian kuumaksi. Tehtaan tarina alkaa pienestä Handölin kylästä, jossa takkoja valmistettiin silloin vielä pienellä mittakaavalla. Myymme ja asennamme ainoastaan laadukkaita ja todellisia huipputuotteita.

Next

Uudenmaan Takkakeskus

kiertoilmatakka

Toimimme Rüeggin, Jøtulin ja Nordpeisin tulisijojen jälleenmyyjinä. Kiertoilmatakka sopii lämmönlähteeksi 50 - 400 m2 tilaan. Kiertoilmatakka tuottaa tarvittaessa tehokkaasti lämpöä, jonka tuloa voidaan säätää portaattomasti. Eräs suuri etu rakentajaa ajatellen on kiertoilmatakkojen keveys, paino n 250 - 500 kg. Contura on päivittänyt Euroopan suosituimman takkasarjan, Contura 500 Style —malliston, uusilla jo C600-sarjasta tutuksi tulleilla upeilla ominaisuuksilla. Upea pyöreä kiertoilmatakka mustalla tai valkoisella metallikuorella.

Next

Takka

kiertoilmatakka

Pääset katsomaan mallistoja alla olevista linkeistä. Kolmilasinen kiertoilmatakka hissiluukulla ja Grafia kivipinnalla. Kiertoilmatakka on varustettu kaasutiiviillä luukuilla, jotka mahdollistavat tehokkaan lämmön säätelyn. Pieni vuolukivinen kiertoilmatakka jossa keittolevy! Kolmelasinen kevytbetonikuorinen kiertoilmatakka on yksi Jotul suosituimmista malleista. Takkasydän asennettuna tyylikkääseen kuoreen kiertoilmatakka , on varma valinta suuremman tilan lämmönlähteeksi 50-400 m2.

Next

Warma

kiertoilmatakka

Asiakkaalla on yleisesti omakotitalo jossa on maalämpö, kaukolämpö tai vastaava ja taloon valitaan toissijainen lämmönlähde joka soveltuu suurempaan tilaan. Henkilölle joka etsii mahdollisesti vanhempaan hirsitaloon jotakin, joka sopii talon henkeen. Kiertoilmatakat soveltuvat myös satunnaiseen lämmitykseen Kiertoilmatakat ovat ihanteellinen vaihtoehto vapaa-ajan asuntoosi, sillä saat asuntosi nopeasti mukavan lämpöiseksi. Kiertoilmatakka tasaa parhaiten korkeiden asuintilojen lämpötilaeroja. Contura 710 kauniin kulmikas takka, joka on helppo sijoittaa valaisemaan pimeää nurkkausta Siro takka isolla lasiluukulla ja sivulaseilla Alumiinikyljillä Pilarimalli sivulaseilla Kaakelipintainen kiertoilmatakka Pienikokoinen puukamiina Pienikokoinen puukamiina isolla lasiluukulla.

Next

Uudenmaan Takkakeskus

kiertoilmatakka

Nykyään Tiileritehtaat käsittää kolme tehdasta: Seppälän Tiili Oy, Keramia Oy ja Ylivieskan Tiili Oy. Meiltä saatte takat ja hormit avaimet käteen periaatteella asennettuna 20 vuoden kokemuksella takuutyönä. Contura on tänä päivänä merkittävän suuri takkavalmistaja Skandinaviassa ja myös muualla euroopassa, ja tehdas valmistaa takkojen osia myös muille takkavalmistajille. E-mail: © Copyright Takkamaailma - Registered Trademark. Kiertoilmatakalla lämmität isommankin tilan todella nopeasti ja tehokkaasti. Tulikiven kiertoilmatakat ja kamiinat lämmittävät ympäröivän tilan nopeasti. Tuloksena on norjalainen elämys — nautintoa, tehokasta lämmitystä ja puhdas omatunto.

Next

Kiertoilmatakka netistä

kiertoilmatakka

Hyötysuhteet ovat noin 80% luokkaa, tämä tekee takasta tehokkaan lämmittäjän pienel­läkin puumäärällä. Ohjeet ja neuvot saat kaupan päälle. Lähes kolme vuosikymmentä toiminut Nordpeis on perustamisestaan lähtien valanut tulisijoihinsa Norjan historiaa ja vanhoja perinteitä. Keittolevyllinen takka isolla tulipesällä Keraamikoristeinen pieni takka Keraamikuorinen takka,jossa päällä pieni paistouuni Moderni keraamikuorinen takka Edullinen pikkutakka Kaakelikuorinen pikkutakka Isolla tulipesällä Isolla tulipesällä ja uunilla. Erittäin isossa tulipesässä pidät tehokkaasti tulta yllä, ja lämmität taipaistat keittolevyllä ruokia.

Next

Kiertoilmatakat Archives

kiertoilmatakka

Tarkasta edullisin tarjous ja lue muiden asiakkaiden tuotearvostelut. Saatavina useita eri värejä sekä varaavalla massalla. Kamiina on loistava valinta pienemmän tilan lämmönlähteeksi 30-140 m2. Niinpä poltetut savitiilet olivat luonnollinen jatkumo salaojaputkien valmistamiseen. Meiltä löydät myös kestävät ja tyylikkäät , jotka voit huoletta jättää näkösälle vieraiden tullessa. Ilman­säädöillä voidaan lämmitystehoa lisätä tai vä­hentää ja paloaika voi olla useita tunteja, eli kiertoilmatakka lämmittää nopeasti ja tehokkaasti tai pitkään miellyttävällä lämmöllä. Kaarevat ja erkkeri mallit Mallit joissa on tulipesän luukku eeteenpän, mutta luukun muoto on kaareva tai erkkeri.

Next

Warma

kiertoilmatakka

Vuolukivipintaiset myös varaavat jonkin verran lämpöä. Kolmilasinen 177 cm korkea kiertoilmatakka hissiluukulla ja valkoisella pinnalla. Tuli on aina ollut elintärkeä, täällä enemmän, kuin kenties missään muualla maailmassa. Onneksi poikien ja äidin taloon kuului myös savirikasta peltoa, josta salaojaputkia voitiin valmistaa. Tingi hinnasta, älä unelmista Jos budjetti ja haaveet eivät kohtaa, Netrauta auttaa.

Next

Takka

kiertoilmatakka

Tyylikkäät kiertoilmatakat tehokkaaseen lämmitykseen Tilaa säästävä, kaunis kulmatakka tuo elävyyttä ja tunnelmaa ympäristöönsä. Katso Piazzetan kiertoilmatakkasydämet Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Sivuilla esitetys turvaetäisyydet ja muut tuotteen tiedot tulee tarkistaa itse tuotteen dokumenteista. Ilma tulistetaan 400-asteiseksi ja syötetään liekin kärkeen, jolloin saadaan aikaan kaasupalo. Takkamaailma on toiminut yli 20 vuotta ja toimittanut tuhansiin koteihin tulisijat ja hormit. Usein takka voidaan asentaa suoraan valmiin lattian päälle. Tervetuloa sivustollemme tutustumaan kattavaan tulisija-mallistoomme.

Next