Kiinalainen ravintola rovaniemi. Standard Chinese food in Oulu 2019-12-02

Uusi kiinalainen ravintola Rovaniemelle

kiinalainen ravintola rovaniemi

Saunan lauteilla rentoutuu mukavasti kerrallaan jopa kymmenen henkilöä. Hän opiskeli matkailu- ja ravintola-alaa ja perusti matkailualan yrityksen Arctic China. Lammas korma keskivahvasti maustettua,cashew-pähkinöitä G 17,50 Lamb Korma 90. Kerro lisätiedoissa suunnittelemasi tilaisuuden ajankohta ja henkilömäärä sekä sijainti, mikäli muu kuin Ravintola Turkoosin tarjoamat tilat. Härkää Szechuan-kastikkeessaL 14,50 Beef with Szechuan sauce 26. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten, jotta voimme sopia tilaukseen liittyvistä asioista. Grillattua kanaa tandoorikastikkeessa ja kurkku-raitaaG 14,80 Grilled chicken with tandoori Cucumber raith sauce 86.

Next

Uusi kiinalainen ravintola Rovaniemelle

kiinalainen ravintola rovaniemi

PorsastaSzechuan-kastikkeessaL 12,50 Pork with Szechuan sauce 36. Kun haluat tutustua Lapin el√§myksiin, edullinen majoituksemme Rovaniemell√§ tarjoaa sinulle siihen erinomaiset puitteet! H√§rk√§√§ Szechuan ‚ÄĒ Beef with Szechuan sauce 16. H√§rk√§√§ ja parsakaali valkosipulikastikkeessaL 14,00 Beef and broccoli with hot garlic sauce 28. Rudolfissa on yksi huone, jossa lemmikit ovat sallittuja. Kanaa Gong Bao ‚ÄĒ Chicken GongBao 5. Turkoosin lounas on tuttua hyv√§√§ kotiruokaa, kotimaisista raaka-aineista itsetehty√§, emme k√§yt√§ eineksi√§ tai puolivalmisteita. Kanaa chilikastikkeessa 13,50 Chicken with chili sauce 17.

Next

Hailong

kiinalainen ravintola rovaniemi

Hotellistamme käsin pääset tutustumaan Lapin tunnelmaan kävelymatkan etäisyydeltä. Tai kutsu kaveriporukka koolle ja tule nauttimaan saunasta vaikka buffet-herkkujen kera. Sisäänkirjautuminen tapahtuu 600 metrin päässä sijaitsevassa Hotel Santa Clausissa, jossa voit lisämaksusta nauttia runsaan aamiaisen, rentoutua saunaosastollamme ja herkutella ravintoloissamme. Härkää bambua ja kiinalaisia sieniäL 14,50 Beef with Chinese mushroom and bamboo 31. Kiinalaiset matkailijat haluavat Chaon mukaan Lapin matkallaan kokeilla lappilaista ruokaa, mutta syödä myös tuttua kiinalaista ruokaa. Saunasali-kokoustilassa löytyy paikkoja 26:lle hengelle. Lapin pääkaupungin omintakeinen syke viehättää vuoden ympäri, ja tarjoaa kokemuksia monenlaiselle matkaajalle.

Next

Hailong ¬Ľ Menu

kiinalainen ravintola rovaniemi

Kanaa ja vihanneksia ‚ÄĒ Vegetable mix and chicken 2. Hotellilla ei ole erikseen varattavissa allergiahuoneita. Useampi lento lennet√§√§n p√§iv√§ss√§ ymp√§ri vuoden. Kalaa chilikastikkeessaL 14,50 Fish with chili sauce 65. Tulinen J√§ttirapukeitto L,G 8,50 Hot Scampi soup 8.

Next

Hailong

kiinalainen ravintola rovaniemi

Onko vierailusi tarkoituksena työ- tai kokousmatka, Lapin kesyttämättömän kaunis luonto, kaupungin kulttuuri- ja shoppailukohteet tai ehkäpä sen oikean joulupukin kohtaaminen? Tai voit tuoda tilaisuutesi Ravintola Turkoosiin. Ilmoitathan meille etukäteen mahdollisesta allergiasta, jotta osaamme ottaa sen huomioon huoneen valinnassa. Kanaa ja vihanneksiaL 13,00 Vegetable mix and chicken 19. Tofua ja härkää,vihanneksiaL 13,80 Tofu and beef 76. Grillattuja jättirapuja balsamiviinietikkaaL, G 22,00 Grilled Scampi with Salmon and balsamic vineger 92. Vihanneksia chilikastikkeessa 11,50 Vegetable with hot chili sauce 72. Jo yli kymmenen vuoden ajan Turkoosi on tarjonnut laadukkaita ja luotettavia palveluitaan, joita ovat: lounas, pitopalvelu ja tilausravintola, kokouspalvelut ja tilaussauna.

Next

Uusi kiinalainen ravintola Rovaniemelle

kiinalainen ravintola rovaniemi

Friteerattua ananasta ja jäätelöä 4,90 Deep-fried pineapple with crisp and vanilla ice cream 104. Hotellimme on oiva tukikohta myös sen aidon joulutunnelman löytämiseen, sillä noin 10 minuutissa ajat vierailulle Joulupukin Pajakylään ja Santa Parkiin koko perheen kanssa. Edullinen majoitus RovaniemelläKeskustan palvelut ja ravintolat lähelläsi Rovaniemen kaupungin syke ja läheiset luontoelämykset lumoavat sinut jokaisena vuodenaikana. Tofua ja katkarapuja soijakastikkeessaL 14,80 Tofu and shrimp 75. Parsa-Kanakeitto L,G 4,80 Chicken,asparagus,egg soup 9. Erittäin mukava tapa on taittaa osa matkasta kiskoilla; auto junaan ja Rovaniemellä ulos.

Next

Ravintola Turkoosi

kiinalainen ravintola rovaniemi

Tilaussauna Viet√§ iltap√§iv√§ koulutuksessa tai ryhm√§palaverissa ja heit√§ sitten vapaalle saunomisen ja yhdess√§olon merkeiss√§! Saunalobby tarjoaa mukavat intiimit tilat ja saunasalissa j√§rjest√§mme toiveidenne mukaisen ruokailun jopa 25:lle henkil√∂lle. Tofua ja vihanneksia Szechuan-kastikkeessaL 12,90 Szechuan Tofu and vegetable mix 78. Katkarapuja valkosipulia ja vihanneksia 14,50 Garlic flavored and vegetable shrimp 62. Pitopalvelu ja tilausravintola Olipa tilaisuutesi mik√§ tahansa - juhlaa tai ty√∂t√§ - me tarjoamme upeat puitteet tilaisuudellesi ja huolehdimme koko paletista. Porsasta hapanchili-valkosipulikastikkeessaL 12,50 Pork with hot garlic vineger sauce 38. Paistettu Nuudeli ja kanaa ‚ÄĒ Chicken noodles 20. Friteerattua omenaa ja j√§√§tel√∂√§ 4,90 Deep-fried apple with crisp and vanilla ice cream 103.

Next

Hailong ¬Ľ Menu

kiinalainen ravintola rovaniemi

Linja-autoasemalta hotellille on 1 km. Kanansiipiä,Nuudelia tai paistettua Riisiä seisovasta pöydästä. Tofua ja porsasta,vihanneksia chilivalkosipulikastikkeessaL 13,50 Tofu and pork with hot garlic sauce 77. Meillä voit kokea yöttömän yön, revontulien loimun ja syksyn ruskan kauneimmillaan. Aasialaiset matkailijat ovat tavallinen näky Rovaniemen kiinalaisissa ravintoloissa. Grillattuja jättirapuja , balsamiviinietikkaa L, G 8,50 Grilled Scampi withbalsamic vineger 2. Härkää kuumalla rautapannullaL 15,50 Härkää, sipulia, purjoa ja paprikaa kuumalla rautapannulla Beef and onion,pepper on a hot iron plate 27.

Next

Standard Chinese food in Oulu

kiinalainen ravintola rovaniemi

Kerro toiveesi, suunnittelemme menun juuri Sinun tilaisuuteesi sopivaksi. Yritt√§j√§ Chao Tangin mukaan ravintolassa tarjotaan niin sanottua aitoa kiinalaista ruokaa, joka poikkeaa useista Suomen kiinalaisista ravintoloista. Paneroitua Kuhaa Hai LongL 18. Poroa kuumalla rautapannulla L 28,00 Poroa, sipulia, purjoa ja paprikaa kuumalla rautapannulla Reindeer and onion,pepper on a hot iron plate 49. Paistettuja j√§ttirapuja kookosmaito-currykastikkeessaG 21,50 Scampi with Coconut milk curry sauce 94. Hotel Rudolf sijaitsee Rovaniemen ydinkeskustan tuntumassa, osoitteessa Koskikatu 41-43 96200 Rovaniemi Autolla omaan tahtiin Ajomatkaan omalla autolla Etel√§-Suomesta kuluu p√§iv√§n verran. Possua ja vihanneksia ‚ÄĒ Vegetable mix and pork 9.

Next

Hailong

kiinalainen ravintola rovaniemi

Myös Napapiirin jouluinen tunnelma on sinua lähellä. Katkarapuja Chong Qing 14,50 Shrimp with chili sauce 61. Lohta filippiiniläisessä adobo-inkiväärikastikkeessa,grillattuja kasviksiaL,G 19,90 Salmon with philippine Adobo Ginger sauce 91. Lapin pääkaupungin omintakeinen syke viehättää vuoden ympäri, ja tarjoaa kokemuksia monenlaiselle matkaajalle. Elämä on hyvä ateria nautittuna oikeassa järjestyksessä. Yöjunassa on myös mahdollisuus varata vuodepaikka.

Next