Länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå. Länsförsäkringar söker Växeltelefonist i Umeå, SE 2019-12-05

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING UMEÅ BLIR HUSMANHAGBERG.

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Jag har jobbat som mäklare i nästan 10 år och är specialiserad på hus, parhus och radhus. Vi söker dig som har god erfarenhet av kundservice och kundbemötande. Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vi erbjuder ekonomisk service med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Hur vet jag hur marknaden ser ut? Du kanske bara var ute efter inredningsinspiration och inte alls hade tänkt att köpa en villa och flytta.

Next

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING UMEÅ BLIR HUSMANHAGBERG.

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Bolagen på listan ska fyra år i rad ha klarat högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital, något som bara någon tiondels promille av de svenska företagen lever upp till. Som person är du ansvarsfull, noggrann, serviceinriktad, engagerad och gilla att jobba i team. Det är en privatägd kedja och just oberoendet gör att man kan ha fullt fokus på nöjda kunder, utifrån kundens situation. Tack vare att vi finns i hela landet kan du enkelt söka efter ett hus på just den platsen där du vill bo. Guider och tips för dig som letar hus eller villa till salu Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill hjälpa dig att hitta ditt drömhus.

Next

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Umeå är utsedda till superföretag

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Vi söker därför dig som är utåtriktad, har erfarenhet av kundservice och tycker om att arbeta i team. Då kan vi kontakta dig om förhandsvisningar, bud och annat som rör bostaden. Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil. I denna snabbt växande stad finns många möjligheter att bo bra. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Är du en person som brinner för kundservice, kommunikation och trivs i mötet med andra människor? Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? Tusentals säljare tar varje vecka hjälp av Sveriges största mäklarguide HittaMäklare för att välja mäklare. Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? Har du några andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att höra av dig till någon av våra.

Next

Hus & villor till salu

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

I Umeå är det alltid nära både till lugnet och till händelsernas centrum. Befolkningen är ung och aktiv. Universitet och sjukhus med världsledande forskning har satt sin prägel på staden med många studenter, avknoppningsföretag och innovatörer. Ska jag renovera innan jag säljer? Dessutom kan du lära dig mer om , och. Vare sig det är ett hus, en lägenhet, ett fritidshus eller en tomt du funderar på att sälja hjälper vi dig hela vägen. Nya verksamheten startar den 1 juli 2017. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 140 000 kunder och nära 200 medarbetare.

Next

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING UMEÅ BLIR HUSMANHAGBERG.

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Du ska ha erfarenhet att arbeta i system och med telefon som arbetsredskap. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Annonsering av bostaden på hemnet. Bland annat kan du läsa mer om , vad som gäller kring , och vad som egentligen påverkar. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare.

Next

Mäklare Umeå

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Många gillar idrott och motion och Umeå har flera ledande lag att imponeras av. Vi har gjort resan tillsammans och det är väldigt roligt. I din roll kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera inkommande samtal för att hjälpa kunder rätt inom bolaget. Lugn - vi har svaren. Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Kriterierna är hårda från Veckans Affärer. Självklart är vi oerhört glada för samarbetet.

Next

Bostäder till salu

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Har du erfarenhet av att jobba i växel? Leta själv eller ta hjälp av vår för att bli matchad med de bästa mäklarna för din försäljning. Umeå är Björkarnas stad, men även en modern mötesplats där mångas idéer och initiativ ger en dynamisk utveckling och ett spännande stadsliv. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor. Sammanlagt är det 496 företag i Sverige som kvalar in på Superföretagslistan, skriver Affärsliv24. Vi finns där du finns.

Next

LÄNSFÖRSÄKRINGAR FASTIGHETSFÖRMEDLING UMEÅ BLIR HUSMANHAGBERG.

länsförsäkringar fastighetsförmedling umeå

Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus. Välkommen till din lokala mäklare i Umeå! Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där! Med bobutiker och mäklare utspridda i hela Sverige kan du hos oss dessutom enkelt söka efter och hitta bostäder i hela landet. Men så hittade du drömhuset, som kändes som en förlängning av dig själv. Då har vi jobbet för dig! Villor med en, två eller tre våningar, stor tomt eller ingen trädgård, med källare, vind eller båda — hos oss finns det helt enkelt något för alla. I guiderna kan du läsa mer om hur du , själva och vad som egentligen påverkar. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad.

Next