Levykauppa äx jyväskylä. Jyväskylä 2020-01-18

RMS: Käytettyjä ja uusia levyjä myyvät levykaupat

levykauppa äx jyväskylä

Paljon on levykäisiä ainakin julkaistu ja myyskennelty, se on selvä. Mutta se on todettava että meistä on mieletöntä että Helga-Mummo on mukana tässä meidän pikku yhteisössämme. P-rytky, joka on niin ikään vuosien takaa Vapauden kaupungit -albumin 2008 julkaisun tiimellyksestä. On kahvitarjoilua ja jotain pientä ylläriä kaupalla. On taas aika leimojen, nimittäin tuplaleimojen! Ja jos tarjoustuote ei löydy tällä hetkellä varastostamme, ei hätää, tilaamme sen sinulle tukusta samaan näppärään hintaan! Voittaja arvotaan loppuviikosta ja voittaja on noutava tämän herkun Jyväskylän kaupalta.

Next

Levykauppa Äx

levykauppa äx jyväskylä

Levykauppa Äx Oy myös Levykauppa X ja Recordshop X on suomalainen musiikkitarvikkeiden, kirjojen ja elokuvien vähittäiskauppaan erikoistunut yritys, jolla on Suomessa yhdeksän myymälää Helsingissä Hakaniemi ja Helsinki sekä Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Lappeenranta, Tampere ja Turku. Muista se tuplaleimakoodi, joka löytyy blogista! Yhtye perustettiin alun perin soittamaan The Boys-yhtyeen biisejä covereina, mutta pian alkoi syntyä myös omiakin biisejä. Massiivinen Pink Floyd -boksi on sellainen tuote, jota ei näin äkkiseltään saatu edes esille kaupanpuolelle, joten kysyhän tiskiltä, jos sen haluat itsellesi ostaa. Mortality -yhtye on suomijazzin kärkinimistä Verneri Pohjola, Aki Rissanen, Pauli Lyytinen, Teemu Viinikainen, Jere Haakana, Jori Huhtala, Mika Kallio koostuva uusi kokoonpano. Mutta on paljonpaljon muutakin jänskää. Levykauppa Äx Oy Tunnuslause Levyltä kuuluu ääniä! Anssi Tikanmäen säveltämää musiikkia Aki Kaurismäen ohjaamaan Juha-mykkäelokuvaan julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa vinyylinä! Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvomme 2 kipaletta meidän suosituinta lahjaa, eli Äxän 100 euron lahjakorttia.

Next

Levykauppa ÄX

levykauppa äx jyväskylä

Tällä kertaa vuorossa on tällainen komea Y. Äänitteitä myyvien verkkokauppojen määrä sen sijaan näyttää lisääntyneen. Mikäli haluatte että pääsen viettämään leffa-iltaa lapsen kanssa tulkaa ihmeessä hakemaan näitä pois. Tässäpä itelle parhaiten mieleenjääneet listattuna. Ja jos mietit saako tätä jakaa, todellakin saa! Tilanne saadaan helposti korjattua meillä Äxässä. .

Next

Jyväskylä

levykauppa äx jyväskylä

Järjestämme myös arvontoja, seuraa someamme tiiviisti! Olkoon sitten niin, mutta tässä yhteydessä haluammakin toivottaa rakkaalle Helga-Mummolle, sekä kaikille Äideille ja Mummoille mitä parhainta ja ihaninta Äitienpäivää. Siis oikeesti, eihän tämä nyt näin voi mennä mutta menee silti: Edellisenä päivänä siirretään jengiä liitosta toiseen ja seuraavana aamuna asiakkaille eli yrityksille pistetään viestiä että hinnat nousee kun mm työntekijäkulut nousee. Tiedot on koottu kauppiaiden ja heidän asiakkaidensa ilmoitusten sekä omien havaintojen perusteella. Jyväskylä Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä Finland Puh. Kaupan hyllyissä myös Nightwishin tänään julkaistua liveä, useana eri versiona. Toinen valaiseva esimerkki tiedotuksesta ja sen tasosta on se kun Postin kirjeliiketoiminta päätti taannoin pidentää ykkösluokan prioritykirjeen toimitusaikaa yhdestä päivästä 2-3 arkipäivään. Koko alelistan löydät nettikaupastamm e.

Next

Levykauppa Äx Jyväskylä

levykauppa äx jyväskylä

Tässä kuvassa on Helga, Helga-Mummo. Nyt on nimittäin tarjolla tämmöinen megalomaaninen Nightwish-seinävaate menneiltä vuosilta, Imagenaerum-albumin 2011 julkaisun tiimoilta. Jotain kuitenkin nousee, nimittäin iho kananlihalle, kun miettii näitä säväyttäviä kuuntelukokemuksia. Hän on ollut vuosikausia töissä Levykauppa Äxässä kirjanpidon assistenttina eli lähinnä hän skannailee ja makselee levykäislaskuja päivät pääksytysten. Huomenna huilitaan, mutta maanantaina ollaan poikkeuksellisesti avoinna.

Next

DVD

levykauppa äx jyväskylä

Tilausten aikaraja Äxän verkkokaupasta kummallekin päivälle onpi klo 12 eli hoitele homma haltuun sitä ennen! Muutaman vuoden ajan olin kyseistä levyä tuloksemattomasti etsinyt. Joten, kerro se meille tuohon alle onko puistossa pyöriminen mielekkäämpää Dave-koiruliinin vai muhkeapäisen Merkonomin kanssa, niin voit kerrankin voittaa edes jotain sinäkin. Erään antikvariaatin valikoimaa Varsinaisten levykauppojen määrä on koko ajan vähentynyt. Osaatko sinä vastata kysymykseen, että miksi tätä tavaraa tulee näin hirmuisesti? Arvonta suoritetaan vähemmän juhlavin menoin lauantaina jahka selvitään tästä kaikesta. Ja perjantaina taasen kaikki isommat vehkeet elikkäs pakettina toimitettavat. Levyllä on myös ikivihreä, Juice Leskisen sanoittama rakkauslaulu Balladi elokuvasta Klaani Päivi Portaankorvan kuulaana tulkintana.

Next

Levykauppa Äx

levykauppa äx jyväskylä

. Myös päivittäistavarakaupoissa ja huoltamoillakin voi vielä olla levypiste, tällöin myynnissä on lähinnä cd-levyjä. Huhhuh elikkäs: Jyväs-Äxän 14v synttärit tänään. Tässä asiassa sinä voit onneksi auttaa meitä, joten tervetuloa ostoksille! Paljon on vielä keräämäti, mutta kannattaa tulla pläräämään parhaat päältä! Näitten ylimielisyyttä ja arroganttiutta asiakkaita kohtaan edustavien esimerkkien kautta uskalletaan väittää että työntekijäpuolen on varmasti ihan helvetin haastavaa saada ääntään kuuluviin ja luottaa johdon lupauksiin. Eipä sitten muuta kuin tapaamisiin levykauppojen merkeissä! Toimitusehdot Varastossa olevat tuotteet toimitetaan 1-3 arkipäivässä.

Next

A post by Levykauppa Äx Jyväskylä on May 12, 2018

levykauppa äx jyväskylä

Ja mitkä näistä vielä puuttuu sinun levyhyllystäsi? Jos sinulla on vain verkkokauppa, voit ilmoittaa tiedot tällä. Pari kuukautta siinä meni, mutta levy jonka halusin löytyi Teidän kautta. Jokainen teistä asiakkaistamme jotka on meiltä levyjä tilanneet, tietävät miten kriittinen asia Äxälle on se ottaako kirjeen toimitus teille kotiin yksi vaiko kolme päivää. Palkinto tulee noutaa Jyväskylän Äxästä. Toisaalta yritys teki kesäkuussa 2013 päättyneellä tilikaudella ensi kertaa tappiollisen tuloksen.

Next

LP:t ja vinyylilevyt

levykauppa äx jyväskylä

Helga-Mummo kasvatti veljekset parhaansa mukaan - sille hän ei voinut mitään että toisesta tuli hulttio, ja toisesta hönö. . Meikä teki tämmöisen näppärän listan tämän vuoden parahista hommeleista. Muiden kauppojen osalta tilaaminen edellyttää sähköposti- tai puhelinyhteydenottoa myyjään tai muuta varmistusta ennen kuin tilaus on selvä. Tahi tulla suoraan kaupalle rohmuamaan pussukat täyteen mielilevyjäsi.

Next

DVD

levykauppa äx jyväskylä

Juhan musiikki on suomalaisen elokuvamusiikin parhaita perinteitä kunnioittaen sävelletty ja soitinnettu suurelle orkesterille ja toteutettu studiossa yli neljänkymmenen muusikon voimin. Arvomme yhteensä kolme lippupakettia voittaja + avec. Ihan pian asiaa myös pelkästään Jyväskylän kaupalta löytyvistä tarjouksista. Alun perin Juha ilmestyi cd-versiona vuonna 1999. Uskomattoman paketin kruunaa Juho Juntusen piirtämä upea kansi. Ilmoita lisäys, poisto tai korjaus tällä.

Next