Luo arkkitehdit. Luo arkkitehdit 2019-12-19

LUO arkkitehdit Oy

luo arkkitehdit

Most of our commissions are located in northern Finland, mainly in the regions of Oulu and Rovaniemi. The rich variety of outdoor and common spaces and proximity of services makes the block very suitable for senior citizens and also families. Tarjoaisimme sopivasti haasteellisia tehtäviä joissa voit kehittyä suunnittelijana. Thus whatever we make, must be beautiful and inspirational. Tavoitteenamme on tehdä hyvää arkkitehtuuria hyvässä seurassa. Vesipisteet ja märkätilat on keskitetty.

Next

Luo arkkitehdit

luo arkkitehdit

Spatial changes can be made very easily by closing and opening doors and building or turning down only one wall. Työhön ovat osallistuneet myös täydennysrakentamisesta kiinnostuneet pilottitaloyhtiöt. In the magical character of low, flat northern light and natural materials. Arvostamme aikaisempaa projektiarkkitehtikokemusta, hyviä suunnittelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta ja Archicadin käyttötaitoa. Tavoitteenamme on tehdä hyvää arkkitehtuuria hyvässä seurassa. Nyt ottaisimme mieluusti mukaan työyhteisöömme vielä sinut, viime vuosina valmistunut tai ihan kohta valmistuva projektiarkkitehdin alku. In this block in Oulu sauna and a big terrace are communal places in the middle of courtyard.

Next

Luo arkkitehdit, Hallituskatu 13

luo arkkitehdit

Myös senioriasuntojen määrä lisääntyy, ja alueen kaupalliset palvelut järjestellään uudelleen. Osaamme urbaanin pohjoisen asuntorakentamisen ja alueiden suunnittelun sekä pohjoisten luontokokemusten ja matkailun yhteensovittamisen arkkitehtuurin keinoin. Voit olla suuntautunut kaupunki- tai rakennussuunnitteluun, räätälöimme tehtäväsi kokemuksen mukaan. Niinpä on hyvä aika päivittää kuulumisiamme ja kertoa viime aikaisista projekteistamme. Etsimme joukkoomme uutta tiimiläistä - kokemusta omaavaa projektiarkkitehtia. Omakotitalon suunnittelu on asiakaslähtöistä, tilat suunnitellaan asukkaiden tarpeisiin ja mieltymyksiin, ja ammattilaisina osaamme esittää viihtyisiä ratkaisuja toimivaan arkeen. Kortepohja is a mixture of rigid straight-lined buildings and lush greenery with wild topography.

Next

Luo arkkitehdit

luo arkkitehdit

Posted on kes√§ 11, 2019 in , Etsimme joukkoomme uutta tiimil√§ist√§ ‚ÄĒ kokemusta omaavaa projektiarkkitehtia. Half of the parking is situated under a deck bordering Kortepohja Square. Building volumes lower down and the social intensity rises towards the middle of the new student village. The new elements in urban structure follow suit: buildings are situated rectangulary and greenery runs wild, connecting Kyp√§r√§m√§ki and Tuomij√§rvi green areas through competition area. We believe that one should only build things that lift the human spirit. Our expertice lies in the fields of urban northern housing and city planning, and nature-based tourism architecture.

Next

LUO arkkitehdit Oy ¬Ľ AJANKOHTAISTA

luo arkkitehdit

Hallitsemme asuntosuunnittelun kaikissa mittakaavoissa suurista linjoista yksityiskohtaiseen designiin. Lumijoen hirsikoulu on raikas uuden ajan koulurakennus. Suuntaa ainakin Mannerheimin puiston kulmaan ja lumoudu hetkeksi, kun tulevaisuuden kodit heräävät eloon. We believe in creating sustainable architecture that is flawlessly functional, yet reasonable and never wasteful. Tarjoaisimme sopivasti haasteellisia tehtäviä, joissa voit kehittyä suunnittelijana.

Next

LUO arkkitehdit Oy ¬Ľ INFO

luo arkkitehdit

New types of active urban places are introduced. Tarjoaisimme sopivasti haasteellisia tehtäviä joissa voit kehittyä suunnittelijana. Kilpailun tarkoituksena oli löytää pitkälle tulevaisuuteen kantavia ratkaisuja uuden vetovoimaisen kaupunginosan luomiseksi vanhalle konepaja- ja valimoalueelle. Niinpä on hyvä aika päivittää kuulumisiamme ja kertoa viime aikaisista projekteistamme. Tilaisuudessa esitellään, työstetään ja arvioidaan täydennysrakentamisen erilaisia vaihtoehtoja. Erilaisia vaihtoehtoja täydennysrakentamiseen Selvityksessä täydennysrakentamisen vaihtoehtoja on kuvattu erilaisina konsepteina.

Next

LUO arkkitehdit Oy

luo arkkitehdit

Rakennusmateriaalit ovat perinteisiä ja hygroskooppisia: koulussa on hirsiseinät ja lankkulattiat. Kortepohjan alueelle sijoittuu erityisesti suuri määrä opiskelija-asumista. Karvelikorttelin viimeinenkin osa otetaan käyttöön! We believe in leaving everything a little better than it was. Edelläkävijäkorttelissa varaudutaan liikkumisen murroksiin korttelin yhteiskäyttöautopalvelulla. Ideoimme konseptimalleja eri tyyppisten kortteleiden uudistamiseksi. Kilpailuehdotuksessa painotimme erityisesti joustavuutta ja muunneltavuutta sekä kaupunkirakenteessa että asunnoissa. .

Next

Luo arkkitehdit, Hallituskatu 13

luo arkkitehdit

Supermarket is situated on an illuminated hybrid building containing commercial space and parking. Pihat ja terassit suunnitellaan niin että sisätila jatkuu sujuvasti ulos, piha on suojainen ja aurinkoinen ja näkymät parhaisiin suuntiin. Karveli muodostaa neljän taloyhtiön ja seitsemän kerrostalon asuinkorttelin Toppilansalmen alueelle Ouluun. Konepajan ja Valimon välinen kuja nostetaan pienin toimenpitein luonteikkaaksi vetovoimatekijäksi; Sykekujasta syntyy iloinen ja aktiivinen uudenlainen julkinen tila. Arvostamme aikaisempaa projektiarkkitehtikokemusta, hyviä suunnittelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta ja Archicadin käyttötaitoa.

Next

Luo arkkitehdit, Hallituskatu 13

luo arkkitehdit

Our office has grown to be a team of eleven, four partners always hands-on in the projects. Koulun teemoiksi on linjattu terveellisyys, perinteisyys, hirsi ja moderni oppimisymp√§rist√∂. New urban focus points are created and at the same time the relaxed openess and the flow of space are maintained. Teemalla KulttuuriCocktail-dokumentti perjantaina klo 17. We come from the north. Ty√∂tapamme on keskusteleva ‚ÄĒyksin ei tarvitse puurtaa.

Next

LUO arkkitehdit Oy ¬Ľ Julkaisut

luo arkkitehdit

We believe in the power of context. Ty√∂tapamme on keskusteleva ‚ÄĒ yksin ei tarvitse puurtaa. The main issue of our project is adaptability on various scales. Posted on tammi 10, 2018 in , Hein√§p√§√§n uudistuminen ja t√§ydennysrakentaminen ovat Oulun keskustan kehitt√§mistavoitteita. Minna Joenniemi ja Jonni Roos kysyv√§t, miten meist√§ tulee kaksoiskaupunkilaisia. Luo architects are designers of the rising north. Ty√∂tapamme on keskusteleva ‚ÄĒ yksin ei tarvitse puurtaa.

Next