Marimekko kuppi. Marimekko Siirtolapuutarha kahvikuppi 2 dl 2019-12-02

Marimekko kahvikupit

marimekko kuppi

Mikäli kohteesta hyväksytään hintaehdotus joka alittaa kohteen lähtöhinnan ei kaupanpäällisiä saa kohteen mukana. Kuppi on osa erikoismallistoa, joka juhlistaa Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosin sekä Sami Ruotsalaisen Oiva-astioiden 10-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019. Muki on mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Varmista, että Ellokselle antamasi puhelinnumero on oikein ja että olet valinnut saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Siirtolapuutarha syntyi vuonna 2009 kuvioimaan Sami Ruotsalaisen muotoilemia Oiva-astioita, ja Eläköön elämä -kuosi huokuu sitä samaa mutkattomuutta ja hyväntuulisuutta, joka osaltaan on tehnyt Siirtolapuutarhasta ja Oivista niin suosittuja ympäri maailman. Kauniisti kullatulla kuulla koristeltu Marimekon Oiva Anniversary -kokoelman Siirtolapuutarha-muki juhlistaa kahden rakastetun Marimekko-klassikon, Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kokoelman ja Sami Ruotsalaisen Oiva-astiaston 10-vuotisjuhlaa. Unikko syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan.

Next

Mukit ja kupit

marimekko kuppi

Kauniista Oiva-kupista kahvi tuntuu maistuvan tavallistakin paremmalta. Näitä tietoja tarvitaan postipakettia tai huutopakettia varten. Kuppi on konepesun, mikrouunin ja pakastuksen kestävä. Kuppi on konepesun, mikrouunin ja pakastuksen kestävä. Sami Ruotsalaisen suunnittelemaa kuppia elävöittää Maija Isolan iki-ihana Unikko-kuvio. Maija Isola halusi luoda tästä teemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa, ja suunnitteli kokonaisen sarjan vahvoja kukkakuoseja 2737 Oiva-mukissa on valkoisen ja beigen sävyinen Unikko-kuosi.

Next

Marimekko kahvikuppi

marimekko kuppi

Valitse suosikkisi ja löydä yhteisten hetkien kaunistajat — kahvikupit ja teekupit, jotka tekevät jokaisesta hetkestä harmonisen. Kultareunus on maalattu käsin, joten suosittelemme astialle vain käsinpesua. Esim ärräpaketti Mikäli kohteessa on kaupanpäällisiä, saa ne ainoastaan jos kohde huudetaan sille asetetulla lähtöhinnalla. Niiden tarkoituksena on näyttää asiaankuuluvia mainoksia tämän verkkosivuston ulkopuolella. Mikäli kohteessa on jotain epäselvää tai haluat jotain ylimääräistä tietoa kohteesta, kysy ennen huutoa. Sulkemalla tämän ruudun tai jatkamalla verkkosivustolla liikkumista hyväksyt evästeiden käytön. Huutajille tiedoksi: Tarkempia tietoja toimituskuluista, toimitustavasta yms.

Next

Marimekko kahvikuppi

marimekko kuppi

Unikko kahvikuppi 2 dl Kukkaisjuomaa. Huutaessasi kohteitani tarkistathan että omat tietosi ovat ajantasalla ja tiedoistasi löytyy voimassa oleva matkapuhelinnumero. Kata kahvipöytäsi, aamuhetkesi tai iltatunnelmasi Iittalan mukein. Siirtolapuutarha syntyi vuonna 2009 kuvioimaan Sami Ruotsalaisen muotoilemia Oiva-astioita, ja Eläköön elämä -kuosi huokuu sitä samaa mutkattomuutta ja hyväntuulisuutta, joka osaltaan on tehnyt Siirtolapuutarhasta ja Oivista niin suosittuja ympäri maailman. Kultaisella reunalla koristeltu kuppi on osa erikoismallistoa, joka juhlistaa Sami Ruotsalaisen Oiva-astioiden 10-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019.

Next

Marimekko kahvikuppi

marimekko kuppi

Mukin vetoisuus on 25 cl ja se on valmistettu posliinista. Eläköön elämä -kuosin rennolla kädellä maalatut komeat kukat kukkivat Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuvion kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi. Muki on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. Muki on konepesun, pakkasen, mikroaaltouunin ja uuninkestävä. Kuppi on mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Eläköön elämä -kuosin rennolla kädellä maalatut komeat kukat kukkivat Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuvion kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Next

Mukit ja kupit

marimekko kuppi

Oiva-mukissa on valkoisen ja beigen sävyinen Unikko-kuosi. Muki on mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Muki sopii kauniisti yhteen muiden saman sarjan tuotteiden kanssa. Muki on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. Oiva-sarja edustaa pohjoismaista tyyliä ja sen mukit on helppo yhdistää Marimekon muiden astioiden kanssa. Verkkosivustolla voi myös esiintyä muiden kuin meidän asettamia evästeitä. Oiva-sarja edustaa pohjoismaista tyyliä ja sen mukit on helppo yhdistää Marimekon muiden astioiden kanssa.

Next

Marimekko Unikko kahvikuppi 2 dl

marimekko kuppi

Kultauksen takia suosittelemme astialle vain käsinpesua. Maija Isola halusi luoda tästä teemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa, ja suunnitteli kokonaisen sarjan vahvoja kukkakuoseja 2738 Tätä isoa mukia koristaa värikäs Eläköön elämä —kuosi valkoisen, mustan ja pinkin sävyisenä. Voit luoda kauniita, eri tunnelmiin sopivia kattauksia myös yhdistelemällä valikoimamme eri värejä toisiinsa. Muki tai kuppi kulkee mukana. Maija Louekarin piirtämät Siirtolapuutarha- ja Räsymatto-kuosit kertovat tarinaa maaseutuelämästä kaupunkimiljöössä.

Next

Marimekko kahvikupit

marimekko kuppi

Kuppi on osa erikoismallistoa, joka juhlistaa Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosin sekä Sami Ruotsalaisen Oiva-astioiden 10-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019. Muki on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. Muki on osa erikoismallistoa, joka juhlistaa Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuosin sekä Sami Ruotsalaisen Oiva-astioiden 10-vuotisjuhlavuotta vuonna 2019. Muki on mikroaaltouunin ja konepesun kestävä. Lauantaina ja sunnuntaina tilatut tuotteet toimitetaan viimeistään keskiviikkona. Unikko syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan. Kuppi on konepesun, pakkasen, mikroaaltouunin sekä uuninkestävä.

Next