Matkailuauto vuokra. Vuokraehdot ‚ÄĒ Mikan Matkailuauto 2019-12-03

Suomen Matkailuautovuokraus

matkailuauto vuokra

Jyväskylä Jyväs-Caravan Oy, Sorastajantie 6, 40320 Jyväskylä, puh. Autovuokraamo Aurarentiltä ajoneuvon vuokraaminen kannattaa aina! Autovuokraamo Aurarent tarjoaa asiakkailleen helppoa ja mutkatonta autonvuokrauspalvelua Turussa ja lähialueilla. Pirkanmaan Kylmälaitehuolto Oy, Ari Heinonen, Lipontie 785, 37500 Lempäälä, puh. Autoa kohdanneesta rikoksesta, liikennevahingosta sekä henkilö- ja eläinvahingosta on aina ilmoitettava välittömästi myös poliisille. Vuokraamon luovuttaessa matkailuauton vuokraajalle kumpikin osapuoli osaltaan tarkistaa auton kunnon.

Next

TERVETULOA !!! code.clickcease.com

matkailuauto vuokra

Huollon palvelut: Huollot, korjaukset ja kaasuhuollot. Matkailuautoa palautettaessa vuokralle antaja ja vuokralainen tarkistavat auton. Lomabil Oy, Markku Haapakoski, Vasamantie 187, 33450 Siivikkala, puh. Vankkuri-Veikko, Toivontie 2, 36200 Kangasala, puh. Vuokraajan täysimääräinen korvausvelvollisuus koskee aina myös vahinkoja, jotka ovat välittömästi tai välillisesti johtuneet Vuokraajan rikollisesta menettelystä, auton käytöstä alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena tai muusta tahallisuudesta tai törkeästä tuottamuksesta tapahtuneesta sopimusehtojen rikkomisesta.

Next

TERVETULOA !!! code.clickcease.com

matkailuauto vuokra

Helsinki Ampuja Lassi T:mi, Matkailuautovuokraamo, Hakuninmaantie 5, 00430 Helsinki, puh. Vuokraajaa suositellaan kytkemään auto leiriytyessä verkkovirtaan, jolloin voidaan parhaiten varmistaa auton sähkölaitteiden toimivuus ja akkujen latautuminen. Reissulle Finland, Vuokraamme tilavia hyvin varusteltuja matkailuautoja. Lohjan Autovarustelu, Teollisuuskatu 1, 08150 Lohja, puh. Matkailuautoa saa ajaa vain vuokraaja ja vuokrasopimuksessa erikseen mainitut henkilöt.

Next

Vuokraamoja

matkailuauto vuokra

Jos vuokraaja laiminlyö edellä mainittujen ilmoitusten tekemisen hän vastaa vuokraamolle siitä syntyneestä vahingosta. Kesäajan touko-elokuu vuokraukset laskutetaan n. Vuokraamon purkaessa vuokrasopimuksen vuokraaja on velvollinen palauttamaan matkailuauton viivytyksettä vuokraamolle. Meidän tavoitteenamme on tehdä matkanteostasi mukavaa, ja siksi tarjoammekin monipuolisia vuokrausvaihtoehtoja sekä laajan kaluston. Oulun Caravanhuolto, Myyntimiehenkuja 10 B 5, 90410 Oulu, puh. Minttu-Team Oy, matkailuautojen vuokrausta, puh. Hinnat, vuokrausehdot ja autojen taso vaihtelevat vuokraamosta riippuen, joten hintavertailu ennen päätöksentekoa kannattaa.

Next

Vuokraehdot ‚ÄĒ Mikan Matkailuauto

matkailuauto vuokra

Matkailuautoa ei saa luovuttaa kenenkään muun kuin vuokrasopimuksessa mainittujen henkilöiden käyttöön. Vuokraajalla tulee olla voimassa oleva ajokortti, olosuhteisiin nähden riittävä ajotaito ja vähintään yhden vuoden ajokokemus. Vaikka olisi kuinka varovainen, voi autoillessa kuitenkin sattua vahinkoja. Vuokrasopimuksen allekirjoituksellaan Vuokraaja oikeuttaa Vuokranantajan antamaan viranomaisille henkilötietonsa edellä todettujen seuraamusmaksujen määräämiseksi. Vuokraaja on tällöin velvollinen välittömästi palauttamaan auton kaikkine varusteineen sovittuun palautuspaikkaan. Vuokrattava auto on tarkistettu Vuokranantajan tai tämän yhteistyökumppanin toimesta ennen Vuokraajalle luovuttamista. Tupakointi autossa on kielletty, sekä kotieläinten kuljetus autossa on kielletty ilman erillistä sopimusta.

Next

Vuokrahinnat / matkailuauto vuokraus

matkailuauto vuokra

Kurikka Matkailuautovuokraus Toivo Koskela, puh. Matkailuautosa on liikenne- ja kaskovakuutus. Viileimpänä aikana lattiassa kiertävä lämmitys. Yrityksestämme seuraavat palvelut Myynti: Käytetyissä tarjolla; , vm. Jos asialla ovat olleet varkaat, varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus myös poliisille. Lieto Airaksinen Osmo matkailuauto- ja moottoripyörävuokraamo, Peltokuja 3, 21350 Ilmarinen, puh.

Next

Mikan Matkailuauto

matkailuauto vuokra

Luvattoman tupakoinnin aiheuttamista hajuhaitoista saattaa joutua maksamaan korvauksia vuokraamolle. Vuokraaja sitoutuu k√§ytt√§m√§√§n matkailuautoa vain sille tarkoitetulla tavanomaisella tavalla. Kanssamme et maksa odottamattomia piilokuluja ‚ÄĒ vain sopimamme vuokrahinnan sek√§ polttoainekulut kulutuksesi mukaan. Lemmikit my√∂s sopimuksesta Turku puh. Yleens√§ auto luovutetaan ja vastaanotetaan t√§ydell√§ tankilla. Jyv√§s-Caravanilta saat matkailuauton vuokralle n√§pp√§r√§sti. Ylivieska Pro Caravan Oy, Ollilanojankatu 2, 84100 Ylivieska, puh.

Next

Matkailuauton vuokraus Sastamala

matkailuauto vuokra

Voit vuokrata matkailuautoasi myös yksityishenkilönä. Jos vuokraaja palauttaa matkailuauton ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä, vuokra määräytyy koko sovitun vuokra-ajan mukaan eikä vuokraamo ole velvoitettu palauttamaan osaa vuokrasta vuokraajalle. Kuhmo Matkailuautovuorkaamo Kähkönen Eino, Alavantie 41, 88740 Härmänkylä, puh. Panttimaksu voidaan käyttää osasuorituksena vakuutuksen omavastuuosuudesta. Haluatko sinä ostaa meiltä matkailuauton ja vuokrata sitä silloin kun itselläsi ei ole sillä käyttöä, tai ihan vain ansaintamielessä? Vuokra tulee aina olla maksettuna ja näkyä vuokranantajan pankkitilillä viimeistään seitsemän päivää ennen vuokraustapahtumaa. Asuntoautoja vuokraavat esimerkiksi , sekä. Jos matkailuautolle tai vuokraamolle aiheutuneet vahingot ovat seurausta vuokraajan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta, matkailuauton ajamisesta alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena, rikolliseen tarkoitukseen taikka siitä, että vuokraaja on muutoin olennaisesti rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokraamolle aiheutuneen vahingon kokonaisuudessaan Vuokraaja on velvollinen yllä luoteltujen tapauskohtaisten vahingonkorvausmäärien mukaan: a.

Next

Vuokrahinnat / matkailuauto vuokraus

matkailuauto vuokra

Kuitenkin myös Vuokraaja on velvollinen tarkistamaan auton vastaanoton yhteydessä autossa mahdollisesti jo olevien vaurioiden tai puutteiden todentamiseksi. Kodin Korjauspalvelut Pirttimaa, Latokuja 4, 08700 Lohja, puh. Vuokraajalla on oikeus vakuutuksen mukaiseen keskeytyneen matkan johdosta järjestettyyn kuljetukseen määränpäähän tai takaisin lähtöpaikkaan. Lundan, Halkolantie 12, 37500 Lempäälä, puh. Sastamala Asuntoautovuokraamo Juha Virtanen, Tyrväänkatu 14, 38200 Vammala, puh.

Next